”Päi­vys­tä­vä anar­kis­ti Su­vi Au­vi­nen te­ki mat­kan Ou­luun ja kä­vi ta­paa­mas­sa en­tis­tä yk­kös­vi­hol­lis­taan, nat­si­aat­tees­ta luo­pu­nut­ta Esa Ho­lap­paa.”

0

Radio Helsingissä ääriryhmät kohtaavat, mutta ovatko eroavaisuudet sittenkään niin oleellisia? Esa Holappa antoi kentän oikealle laidalle ikäviä tuloksia tuottaneen ohjeistuksen. Suvi Auvinen teki saman vasemmalle siivelle. Nyt he virmuilevat yhdessä opetuslapsilleen. -Ja nostetta riittää molemmille ääritoiminnan vastustamisessa.

Eiköhän, poijjaat, ryhdytä nyt suvaitsemattomiksi, ja ihan huolella, niin ammattisuvaitsijoiden medianoste kestää ja hymy säilyy naamalla? di-gold

 

Ääriryhmien sekoilujen ymmärtäjä, Hesari, on kokonaan kääntänyt kelkkansa?

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.