Raisio, Laitila, Salo: Mutta matuilla ei vaikutusta hälytysten määrään.

0

Poliisitiedotteita:

Raisiossa Alhaistentiellä tapahtui 22.9.2016 kello 16.45 aikaan n. kymmenen ulkomaalaistaustaisen henkilön välinen tappelu, jossa oli mm. yritetty lyödä veitsellä ja lyöty tuolilla. Veitsellä ei oltu osuttu kehenkään. Vielä ei ole tarkkaan tietoa, mistä riita oli saanut alkunsa. Kenellekään ei tullut välittömiä sairaalahoitoa vaativia vammoja. Asiaa tutkitaan törkeän pahoinpitelyn yrityksenä ja kolmena pahoinpitelynä.

http://poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/turun_alueella_murtoja_ja_joukkotappelu_51970

22.09.2016 klo 15-15.10 välisenä aikana Laitilassa Garpintien varrella vuonna -93 syntynyt ulkomaalainen mies kävi vuonna -77 syntyneen ulkomaalaismiehen kimppuun tönäisten tämän ojaan ja lyöden häntä nyrkillä kasvoihin sekä potkaisten muutaman kerran vartaloon. Pahoinpitelijä anasti mieheltä rahaa. Tekijä poistui paikalta Laitilan keskustan suuntaan. Uhri sai verinaarmuja kasvoihinsa Paikalle mennyt poliisipartio tavoitti tekijäksi epäillyn miehen myöhemmin samana päivänä. Tekoa tutkitaan ryöstönä.

http://poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/poliisiuutisia_vakka-suomen_alueelta_51963

Torstaina 22.9.2016 päivällä, löi 28-vuotias lähi-idästä kotoisin oleva mies 45 vuotiasta myös ulkomaalaista miestä puukolla niskaan tämän asioidessa pankkiautomaatilla.

Miehet opiskelevat Salossa samassa oppilaitoksessa. Poliisi on pidättänyt epäillyn ja puukotuksen uhri on sairaalahoidossa. Hänellä ei ole hengenvaaraa. Epäilty on alustavasti kertonut suuttuneensa toisen levittämistä perättömistä asioistal

http://poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/puukotus_pankkiautomaatilla_salossa_51971

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.