Suomalaisten sukupuutto lähestyy

Viime päivinä on uutisoitu siitä, että 10% 25-44 -vuotiaista Suomessa asuvista on ulkomaalaistaustaisia ja että jo 20% pääkaupunkiseudun kouluikäisistä kuuluu tähän vierasperäiseen ryhmään.

Kaikki tämä on tapahtunut noin 25 vuodessa. Jatkuessaan tämä kehitys syrjäyttää suomalaisen ja eri toten suomensukuisen alkuperäisväestön jopa vuosikymmenissä, mutta viimeistään muutaman sadan vuoden kuluessa.

On aivan todellinen vaara sille, että suomalaisten kohtalona on lähitulevaisuudessa tulla syrjäytetyiksi omassa maassaan, kuten palestiinalaisille kävi tai sulautetuksi muukalaisperäiseen valtaväestöön, mikä on Pohjois-Amerikan intiaaninen kohtalo.

Tällainen väestön tahallinen syrjäyttäminen on vakavampi teko kuin miltä se vaikuttaa, koska YK:n määritelmien mukaan kysymys on yksiselitteisesti kansanmurhastasta. Suomen kielikin siirtynee tuhansien kuolleiden kielten joukkoon.

Suomensukuinen kansa oli eestiläisten ja latvialaisten ohella Euroopan kansoista alkuperäisin.

9 thoughts on “Suomalaisten sukupuutto lähestyy

 • 25.9.2016 at 21:06
  Permalink

  Saksassa tuo on tapahtumassa miespuolisen väestön osalta muutaman vuoden kuluessa. Suomessakin se tapahtuu nopeasti muslimien toimesta tappamalla ja lisääntymällä voimakkaasti.

  Reply
 • 25.9.2016 at 22:14
  Permalink

  Olen maahanmuuttoa ja rotujen sekoittumista vastaan. Suomensukuiset kansat ovat pieni vähemmistö maailmassa. Jokaisen kansan ja kulttuurin pitäisi ponnistella oman maansa hyväksi.Apua pitää antaa konfliktialueille. EU ja paneurooppalainen ”rotu”, on täysin tietoinen hanke kansallisvaltioiden tuhoamiseksi.

  Reply
 • 25.9.2016 at 23:33
  Permalink

  Olen paasannut tästä aiheesta kohta 10 vuotta. Ketään ei tunnu kiinnostavan. Kaikille on oma napa liian tärkeä. Ei ole taloudellista mahdollisuutta tai halukkuutta tehdä lapsia. Kuulemma verottajakin on vastaan. Tehdään vain yksi tai kaksi lasta. No haloo!! Kuka maksaa tästä muodostuvan ”laskun”? No ne teidän yksi tai kaksi lasta !!!

  Ja ne nuoret (20-35v) jotka nyt bailaa, reissaa ympäri maailmaa ja luulee elävänsä unelmaansa tulevat pettymään karvaasti. Ne kun ei ymmärrä että niiden eläkepäivät maksavat se pieni joukko syntyviä lapsia joka käy vuosi vuodelta yhä pienemmäksi. TE jotka olette nyt 30v kieppeillä, tietäkää että kun te tulette eläkeikään niin teidän eläkkeelle (eläkeikä 78v) tulee olemaan 980e/kk !! Ei enempää, hyvä jos edes tuota.

  Kirjoitan tähän jälleen muutamia lukuarvoja, katsokaa tarkasti ja miettikää missä iässä olette mihinkin aikaan. Ja miettikää missä vaiheessa tarvitsette yhteiskunnan apua joko sairaanhoidossa tai hoivakodissa. Missä vaiheessa tarvitsette uusia polvia tai hammashoitoa. Rokotteita tai lääkkeitä:

  – vuosi 2025: 3.9 miljoonaa suomalaista
  – vuosi 2035: 2.7 miljoonaa suomalaista
  – vuosi 2045: 2.1 miljoonaa suomalaista

  Tämä kaikki on puhdasta matematiikkaa. Haluatko muuttaa tulevaisutta? Sillä jos luulet että nyt on taloudellisesti kovat ajat, olet pihalla kuin lumiukko. Kahdeksan vuoden päästä ostovoimasi on laskenut 30%. Silloin on kovat ajat. Onko sinulla säätöjä sitä varten?

  Reply
 • 26.9.2016 at 01:16
  Permalink

  Muuten pitää paikkansa, mutta Palestiina nimistä valtiota ei koskaan ole ollut olemassakaan, eikä myöskään sen nimistä kansaa. Tämä nyt on aivan päivänselvää. Pohjois-Amerikan intiaanien vertaaminen tähän on häväistys intiaaneja kohtaan.

  Reply
  • 26.9.2016 at 08:24
   Permalink

   Palestiin on ollut ja on yhä edelleen. Sen sijaan israeli-nimistä valtiota ei ole olemassa.

   Reply
 • 26.9.2016 at 01:37
  Permalink

  Rasismuslainenkin saatiin paikalle, herra tapperlund. 🙂 Lääkkeet vaan pikaisesti ja takaisin sinne omien pariin suvaihtemaan, eiköstä niin?

  Reply
 • 26.9.2016 at 07:15
  Permalink

  Kaikkein typerintä mamujen tänne rahtaamisessa on se, että niiden tullessa valtaan loppuu hyvinvointiyhteiskunnan ylläpito.
  Vai ovatko mamujen rahtaajat itse asettumassa jonnekin muualle ?

  Reply
 • 26.9.2016 at 10:55
  Permalink

  Hei Matemaatikko

  Itseänikin kiinnostaa tilastot ja milloin tällä kehityksellä saavutetaan Suomalaisten kansanmurha.
  Esim tilastot somaleista niiden lisäätymisestä —>milloin niitä on 100.000 ja 1 000 000 jne. Toinen väestöryhmä voisi olla irakilaiset. Sitten kaikki yhteen ja niiden kasvukäyrä. Näistähän 75-90% ei ole muuta kuin kulueriä veronmaksajille.

  Reply
 • 27.9.2016 at 01:40
  Permalink

  Joutaisi tämä maailman tyhmin kansa kuolla sukupuuttoon nopeamminkin. Hallitus ainakin tekee parhaansa nopeuttaakseen sitä, kun tuhoaa suomalaisilta elämisen mahdollisuudet ja vie taloudelliset kannustimet lisääntymiseen.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.