Suomalaisten sukupuutto lähestyy

9

Viime päivinä on uutisoitu siitä, että 10% 25-44 -vuotiaista Suomessa asuvista on ulkomaalaistaustaisia ja että jo 20% pääkaupunkiseudun kouluikäisistä kuuluu tähän vierasperäiseen ryhmään.

Kaikki tämä on tapahtunut noin 25 vuodessa. Jatkuessaan tämä kehitys syrjäyttää suomalaisen ja eri toten suomensukuisen alkuperäisväestön jopa vuosikymmenissä, mutta viimeistään muutaman sadan vuoden kuluessa.

On aivan todellinen vaara sille, että suomalaisten kohtalona on lähitulevaisuudessa tulla syrjäytetyiksi omassa maassaan, kuten palestiinalaisille kävi tai sulautetuksi muukalaisperäiseen valtaväestöön, mikä on Pohjois-Amerikan intiaaninen kohtalo.

Tällainen väestön tahallinen syrjäyttäminen on vakavampi teko kuin miltä se vaikuttaa, koska YK:n määritelmien mukaan kysymys on yksiselitteisesti kansanmurhastasta. Suomen kielikin siirtynee tuhansien kuolleiden kielten joukkoon.

Suomensukuinen kansa oli eestiläisten ja latvialaisten ohella Euroopan kansoista alkuperäisin.

9 KOMMENTIT

 1. Saksassa tuo on tapahtumassa miespuolisen väestön osalta muutaman vuoden kuluessa. Suomessakin se tapahtuu nopeasti muslimien toimesta tappamalla ja lisääntymällä voimakkaasti.

 2. Olen maahanmuuttoa ja rotujen sekoittumista vastaan. Suomensukuiset kansat ovat pieni vähemmistö maailmassa. Jokaisen kansan ja kulttuurin pitäisi ponnistella oman maansa hyväksi.Apua pitää antaa konfliktialueille. EU ja paneurooppalainen ”rotu”, on täysin tietoinen hanke kansallisvaltioiden tuhoamiseksi.

 3. Olen paasannut tästä aiheesta kohta 10 vuotta. Ketään ei tunnu kiinnostavan. Kaikille on oma napa liian tärkeä. Ei ole taloudellista mahdollisuutta tai halukkuutta tehdä lapsia. Kuulemma verottajakin on vastaan. Tehdään vain yksi tai kaksi lasta. No haloo!! Kuka maksaa tästä muodostuvan ”laskun”? No ne teidän yksi tai kaksi lasta !!!

  Ja ne nuoret (20-35v) jotka nyt bailaa, reissaa ympäri maailmaa ja luulee elävänsä unelmaansa tulevat pettymään karvaasti. Ne kun ei ymmärrä että niiden eläkepäivät maksavat se pieni joukko syntyviä lapsia joka käy vuosi vuodelta yhä pienemmäksi. TE jotka olette nyt 30v kieppeillä, tietäkää että kun te tulette eläkeikään niin teidän eläkkeelle (eläkeikä 78v) tulee olemaan 980e/kk !! Ei enempää, hyvä jos edes tuota.

  Kirjoitan tähän jälleen muutamia lukuarvoja, katsokaa tarkasti ja miettikää missä iässä olette mihinkin aikaan. Ja miettikää missä vaiheessa tarvitsette yhteiskunnan apua joko sairaanhoidossa tai hoivakodissa. Missä vaiheessa tarvitsette uusia polvia tai hammashoitoa. Rokotteita tai lääkkeitä:

  – vuosi 2025: 3.9 miljoonaa suomalaista
  – vuosi 2035: 2.7 miljoonaa suomalaista
  – vuosi 2045: 2.1 miljoonaa suomalaista

  Tämä kaikki on puhdasta matematiikkaa. Haluatko muuttaa tulevaisutta? Sillä jos luulet että nyt on taloudellisesti kovat ajat, olet pihalla kuin lumiukko. Kahdeksan vuoden päästä ostovoimasi on laskenut 30%. Silloin on kovat ajat. Onko sinulla säätöjä sitä varten?

 4. Muuten pitää paikkansa, mutta Palestiina nimistä valtiota ei koskaan ole ollut olemassakaan, eikä myöskään sen nimistä kansaa. Tämä nyt on aivan päivänselvää. Pohjois-Amerikan intiaanien vertaaminen tähän on häväistys intiaaneja kohtaan.

  • Palestiin on ollut ja on yhä edelleen. Sen sijaan israeli-nimistä valtiota ei ole olemassa.

 5. Rasismuslainenkin saatiin paikalle, herra tapperlund. 🙂 Lääkkeet vaan pikaisesti ja takaisin sinne omien pariin suvaihtemaan, eiköstä niin?

 6. Kaikkein typerintä mamujen tänne rahtaamisessa on se, että niiden tullessa valtaan loppuu hyvinvointiyhteiskunnan ylläpito.
  Vai ovatko mamujen rahtaajat itse asettumassa jonnekin muualle ?

 7. Hei Matemaatikko

  Itseänikin kiinnostaa tilastot ja milloin tällä kehityksellä saavutetaan Suomalaisten kansanmurha.
  Esim tilastot somaleista niiden lisäätymisestä —>milloin niitä on 100.000 ja 1 000 000 jne. Toinen väestöryhmä voisi olla irakilaiset. Sitten kaikki yhteen ja niiden kasvukäyrä. Näistähän 75-90% ei ole muuta kuin kulueriä veronmaksajille.

 8. Joutaisi tämä maailman tyhmin kansa kuolla sukupuuttoon nopeamminkin. Hallitus ainakin tekee parhaansa nopeuttaakseen sitä, kun tuhoaa suomalaisilta elämisen mahdollisuudet ja vie taloudelliset kannustimet lisääntymiseen.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.