23 turvapaikanhakijaa Islannissa viikonloppuna.

1

Kaksikymmentä kolme ihmistä haki turvapaikkaa Islannissa saapuessaan Keflavikin lentokentälle eilen (25.09.) kertoo ylikomisario Gunnar Schram.  Viisi perhettä ja yksi yksittäinen tulija. Tämä on toistaiseksi suurin samana päivänä Islantiin saapunut turvapaikanhakija-ryhmä.

Tulijat ovat albaanialaisia ja makedonialaisia, ja saapuivat lennolla Pudapestin kautta.

Gunnar Schram kertoi Víkurfréttir:lle turvapaikanhakijoiden määrän lisääntyneen viime vuoden 350:stä tänä vuonna elokuun loppuun mennessä saapuneeseen määrään, noin 700:aan. Tähän mennessä vain 1% noista maista saapuneista on saanut turvapaikan. di-gold

Asiasta kertoi Vikurfrettir 26.09.2016.

Kaikki muut paikat alkaa olla täynnä.

 

1 KOMMENTTI

VASTAA: Sana vapaa. Jokainen vastaa omista kommenteista.