23 turvapaikanhakijaa Islannissa viikonloppuna.

1
Mainos

Kaksikymmentä kolme ihmistä haki turvapaikkaa Islannissa saapuessaan Keflavikin lentokentälle eilen (25.09.) kertoo ylikomisario Gunnar Schram.  Viisi perhettä ja yksi yksittäinen tulija. Tämä on toistaiseksi suurin samana päivänä Islantiin saapunut turvapaikanhakija-ryhmä.

Tulijat ovat albaanialaisia ja makedonialaisia, ja saapuivat lennolla Pudapestin kautta.

Gunnar Schram kertoi Víkurfréttir:lle turvapaikanhakijoiden määrän lisääntyneen viime vuoden 350:stä tänä vuonna elokuun loppuun mennessä saapuneeseen määrään, noin 700:aan. Tähän mennessä vain 1% noista maista saapuneista on saanut turvapaikan. di-gold

Mainos

Asiasta kertoi Vikurfrettir 26.09.2016.

Kaikki muut paikat alkaa olla täynnä.

 

Mainos

1 KOMMENTTI

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.