Lisätietoa Kajaanin terroriuhka-tilanteesta: Varoitus tuli ulkomailta.

0

MTV:n mukaan aseistautuneiden poliisien sijoittaminen Kajaanin lentoasemalle perustui ulkomailta saatuun varoitukseen jonkinlaisesta uhkasta.

MTV 28.09.2016.

Vanha:

Kajaanin lentoasemaan kohdistuu jokin uhka. Iltalehden mukaan poliisit ovat paikalla raskaasti aseistautuneina.

Rikosylikomisario Jarkko Maksniemi Oulun poliisin Kajaanin yksiköstä vahvistaa Iltalehdelle, että poliisille on tullut tieto Kajaanin kenttään kohdistuvasta uhasta, jonka takia poliisipartiot ovat paikalla.

– Poliisille on tullut tietoon tällainen uhka, joka kohdistuu lentoasemaan. Tässä tilanteessa on sitten päätetty valmiutta kohottaa, Maksniemi kertoo.

kajaani33333333Edellinen lento saapui normaalisti 17.00 ja lähti Helsinkiin 17.30. Seuraava lento saapuu 22.35 aikataulun mukaan.

Viranomaisilta ei tihku tietoja, mutta tilanne saattaa olla uhkaus. Epäilyttäviä henkilöitä ei ole lentoasemalla otetettu kiinni. di-gold

 

Päivitys:

Konepistooleja nähty poliiseilla Kajaanin lentoasemalla. Helsingistä 21.20 lähtenyt Finnairin lento FIN9MQ saapunee Kajaaniin aikataulunsa mukaan. Poikkeuksellisesti Flightradar antaa lennosta puutteelliset tiedot: Määränpää ja saapumisaika puuttuvat.

Tilanne ohi Kajaanissa.

 

Kajaanin lentoasemaa uhattiin vakavasti

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.