Ruotsin valtio maksaa tyhjillään seisovista vokeista miljoonia

Tyhjät vokit maksaa miljoonia, silloin kun pakolaistilanne oli pahin Ruotsin kunnat kirjoitti pitkiä sopimuksia firmojen kanssa jotka pyörittää vokkeja. Nyt moni on tyhjillään ja sopimus silti velvoittaa maksuihin. Tänään on 1600 tyhjillään olevaa paikkaa yksintulleille lapsille johtuen siitä, että näitä jokapäivä vähemmän ja vähemmän tulee ruotsiin. Jokaisesta paikasta kunta saa 1600 kruunua vuorokaudessa. Tämä tarkoittaa sitä että maahanmuuttovirasto maksaa joka päivä 2.5 miljoonaa kruunua täyttämättömistä paikoista.

Mitenköhän suomessa menettely tyhjillään olevien paikkojen kanssa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.