Turun koulu varoittaa itsensäpaljastajista

0

Turun Hannunniitun koulu on varoittanut vanhempia alueella liikkuvista itsensäpaljastelijoista. Lapsia on kehoitettu liikkumaan ryhmissä. Tekijäksi epäillään nuorta miestä, joka on aktivoitunut alueella jo aikaisemmin keväällä.

Nyt Kuhmoon on ilmestynyt toinen huomionhakija, tekijä on tavattu ainakin Kuhmoon sillalla.

Koulu on tietoinen tekijoistä, mutta lisää havaintoja kaivataan. Tekijöiden iäksi veikataan 20 vuotta tai alle ja ainakin ts.fi uutisen mukaan tekijät olisivat ulkoisen olemuksen mukaan kantaväestöä.

 

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.