Lento-onnettomuustutkijoiden avunpyynnöstä Suomelle uskomaton sirkus, -ja lisää sirkusta tiedossa.

5

Malaysia Airlinesin lennon MH17 tuhoutuminen ohjuksen osumaan 17.07.2014 itäisessä Ukrainassa näyttää koskettavan Suomeakin, monella tavalla.  Hollanti pyysi Suomesta apua kansalaistensa kuolemia aiheuttaneen tapahtuman tutkimiseen, ja sai sitä. Sitten alkoivat selittelyt. Suomen kummallinen rähmällään-olo kahteen ilmansuuntaan samanaikaisesti saa joskus surkuhupaisia ilmaisuja.

Iltasanomat 30.09.2016:

Helsingin Sanomat kertoi aiemmin tänään (30.09.), että Suomessa tehdyn ohjuksen koeräjäytyksen tuloksia ei ole voitu käyttää kansainvälisessä rikostutkinnassa, koska Suomi ei ole antanut siihen lupaa. Rikostutkija Hollannin syyttäjänvirastosta kertoo lehdelle, että Suomen hallitus ei ole antanut lupaa jakaa tuloksia kansainvälisen tutkijaryhmän kanssa.

Miten tämä on mahdollista? Ei ymmärrä. Vielä parempaa pukkaa: ”Venäjän kanssa ei keskusteltu oikeusapupyynnöstä. Pyynnöstä ilmoitettiin Venäjälle, mutta siitä ei keskusteltu, presidentti Sauli Niinistö kertoi MH17-turmalennon tutkinnan Suomen osuutta valaisevassa tiedotustilaisuudessa.”

Siis: Presidentti pitää perjantaina (30.09.) ihan tiedotustilaisuuden kertoakseen, miten on Hollannin kanssa menetelty ja mitä on Venäjälle kerrottu. Sitten märehditään kuka kertoi mitä ja kuka salasi ketä.  Hohhoiaa. Miten tämä kaikki vaikuttaa Suomen kansainväliseen maineeseen ja presidentti-instituution nauttimaan arvovaltaan?

Kansainvälinen tutkijakomissio ei siis voinut käyttää Hollannin Suomesta saamia tietoja, mutta päätyi toisin keinoin tulokseen:

Kyse on kaksi vuotta sitten Itä-Ukrainassa alas ammuttuun Malaysian Airlinesin MH17-lentoon liittyvästä kansainvälisestä rikostutkinnasta. Rikostutkijaryhmä julkaisi keskiviikkona (29.09.) raporttinsa tutkinnasta, jonka mukaan matkustajakoneen ampui alas Venäjältä Itä-Ukrainan separatistialueelle tuotu ja sieltä takaisin Venäjälle toimitettu BUK-ohjusjärjestelmä.

 Verkkouutiset 30.09.2016.

MH17 -tapaus on siis selvitetty ja loppuunkäsitelty. Kaksi vuotta aiheen ympärillä pyörikin melkoinen mediavaikuttamisen sirkus, jonka vaikutukset sivusivat myös Suomea.

  • Itä-Ukrainan separatistit antoivat joukon sekavia lausuntoja, jotka katosivat pian mediasta. Mm. epäiltiin etteivät onnettomuuden uhrit ole oikeita lentomatkustajia, vaan ruumishuoneista haettuja lavasteita.
  • Vaikutukselle alttiin mediat levittivät omituisia uutisia, joissa mm. Kiovan lennonjohtoon sijoitettiin kummallisia henkilöitä, yms.
  • Venäjä päästi julkisuuteen satelliittiikuvan(?), jossa näkyy näkyy maataistelukone SU25, ja väitti sen esittävän ukrainalaiskonetta ampumassa MH17:a. Juuri kukaan ei pitänyt kuvia uskottavina.
  • Venäjän näkemystä myötäilevää tiedonvälitystä ja mielipidevaikuttamista ilmaantui mitä kummallisimpiin paikkoihin.

batman00000011Venäjän ja sen erityispalvelujen aktiivisuus tiedon tuottamisessa kolmansien tahojen kautta oli myös korkealla. Siihen nähden ei ole yllättävää, että suomalaisistakin mielipidevaikuttajista on etsitty sopivia henkilöitä kiillottamaan Venäjän ”kilpeä ja miekkaa.”

Emme voi ajatella Venäjästä niin pahaa, että uskoisimme dosentti Johan Bäckmanin olevan Venäjän äänitorvi. Hänen julkaisuissaan vilisee poliittisesti syrjäytyneitä venäläisiä ääriaineksia, joita muualla sanottaisiin ”hörhöiksi”. Bäckmanin suomalainen tiimi näyttää kaipaavan 1970-luvulle? Tai eipäs 70-luku riitä ihan kaikille. 30-lukua sen olla pitää!

ei-stalinistiPetri Krohnilla näyttääkin olevan *arvot kohdallaan*, niinkuin omasta mielestä.

Tämän erinomaisen joukon julkaisuissa MH17 joutui ”Kiovan fasistien ja USA:n imperialistien yhteisen juonen kohteeksi”. Bäckmanin tiimi on aiemmin hyökännyt mm. perussuomalaisia vastaan:

Lehdistötiedote. Suomalainen poliitikko ehdotti Breivikin terroristi-iskujen uusimista. Suomalainen äärioikeistolainen kansanedustaja Olli Immonen nationalistisesta “Aidot Suomalaiset” -puolueesta (puolueen nimi on on englanniksi Finns Party, ei True Finns Party, suomentajan huomautus) ehdotti äskettäin väkivaltaisia hyökkäyksiä monikulttuurista yhteiskuntaa vastaan ja uuden “yhden, aidon suomalaisen kansakunnan” rakentamista.

backmanimmonen000001Emme todellakaan tiedä, kenen laskuun po. stanistijoukkio on hyökännyt Immosta vastaan, mutta niljaista on touhu, sano.

Venäjän kiinnostus politiikan kentän vasempaan äärilaitaan on Suomessakin tunnettu ja muistettu asia. Aktiviteetti kentän oikeassa ääressä, ja siellä kituuttavassa poliittisen varjomaailman aluskasvillisuudessa on tuoreempi ilmiö, eikä niin yleisesti tunnettu.

Keväällä 2015 Pietarissa pidettyyn Euroopan äärioikeistoryhmien kokoukseen osallistui mm. Kreikan ”Kultainen Aamunkoitto” ja Suomesta Itsenäisyyspuolue-IPU:n vaalipäällikkö Timbe Isosaari. Kokouksessa luultavasti tehtiin muutakin kuin juotiin vodkaa ja syötiin kaviaaria, kuten taannoisissa Suomen ev-lut.kirkon idänsuhteita hoitavien ”kaviaaripastorien” trahteerauksissa samassa kaupungissa. Toki pastoreilla oli muutakin aktiviteettia, mutta koska tämä julkaisu pyrkii olemaan koko perheelle lukukelpoinen, jätetään tää aihe.

Että Moskovan tarkka katse ja karttuisa koura seuraavat autotalleistaan ylösponnistavia puoluehankkeita, tuli edellä todetuksi. Siispä emme ylläty seuraavasta:

donitsi00000011Maahanmuuttovastaisuudella liputtava politiikkaan pyrkijä Marco deWit oli äskettäin Johan Bäckmanin seurueen mukana itäisessä Ukrainassa, Janus Putkosta tapaamassa. Bäckman muuten on yrittänyt värvätä Itä-Ukrainaan myös sotilaskouluttajia (kuva oikealla).

Huomasimme jo edellä Bäckmannin tiimin hyökkäävän persuja vastaan. Sitä tekee myös kaveripiirin uusin tulokas deWit. Onko tässä jotain johdonmukaisuutta, sitä on aikaista sanoa.

Venäjän kiinnostus EU-maissa noussutta maahanmuuttopoliittisia ratkaisuja vastustavaa kansalaismielipidettä kohtaan on myös tunnettu asia. Jää nähtäväksi, mikä deWitillä ja hänen puoluehankkeellaan on tässä kokonaisuudessa. ’

Isänmaallisille suomalaisille on toki tiedossa eräs ilmansuunta, josta tuleviin asioihin suhtaudutaan jämerästi, -lukuunottamatta nousevaa aurinkoa. di-gold

 

http://kansanliike.net/blogi/miksi-kavin-donbassissa-olenko-putinisti/

http://mvlehti.net/2015/07/30/johan-backman-lahetti-maailmalle-lehdistotiedotteen-valehteli-immosen-kehottaneen-tekemaan-breivikit/

http://upnorth.eu/the-kremlins-voice-johan-backman/

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001273089.html

http://www.verkkouutiset.fi/politiikka/niinisto%20ohjuskoe-55837

5 KOMMENTIT

  1. Nykysuomen blogissa ei ole selvästikkään kaikkia faktoja mukana. Yhdysvaltojen satelliitti kuvasi koko tapahtuman, mutta niitä kuvia ei ole eikä tulla julkaisemaan. Nämä kuvat kun ratkaisisivat tämän asian!!Ehkä vielä huvittavampaa on se että koskien MH17 alasampumiseen Obama piti valkoisen talon tiedoitustilaisuuden ja heidän kaikki tiedot perustuivat hänen sanojen mukaan sosiaaliseen mediaan ja You Tubeen. Aika surullista maan johtajalta jolla on 3 kertainen tiedustelu ja sotilasbudjetti kaikkiin muihin nähden. Kuinka typeriksi ihmiset ovat muuttuneet kun eivät osaa esittää oikeita kysymyksiä.

  2. Kummastipa ”totuus” on muuttunut sitten esitutkinnan, jossa todettiin olevan useita pyöreitä reikiä, jotka ovat ”kuin konetuliaseella ammutun näköisiä”. Videolla olevasta hylyn kappaleesta voi myös nähdä, että niitä on kahteen suuntaan. Tämä käy ilmi siitä, että joidenkin pyöreiden reikien ympärillä on pullistuma, toisten painauma. BUK:n taistelukärjessä on T-muotisia esisirpaloituvia kappaleita, jotka eivät pysty jättämään pyöreitä reikiä ensinkään, sillä sirpaleet alkavat aina pyöriä vakauttaakseen lentorataansa. Vain kuulan muotoinen kappale pystyy sirpaleena jättämään pyöreän läpimenoreiän.

    Kertomani asiat ovat perusballistiikkaa, jota ei voi kiertää kuin valehtelemalla.

  3. USAn sateliitti on kuvannut Ukrainan ilmatilaa onnettumuuspaikalla. Jostain syystä eivät halua julkaista satelliittikuvia.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.