98% unkarilaisista hylkäsi pakolaiskiintiöt kansanäänestyksessä

  0
  Mainos

  98% unkarilaisista hylkäsi pakolaiskiintiöt kansanäänestyksessä. Äänestykseen osallistui kuitenkin vain 42-45% äänioikeutetuista hyväksytyillä äänestyslapuilla. 6% äänestyslapuista hylättiin, joka tarkoittaa sitä, että noin 5% äänioikeutetuista esitti tällä tavalla protestin.

  Äärilaitojen kiukuttelusta huolimatta tulos on joka tapauksessa murskavoitto Viktor Orbanin hallinnolle ja hänen maahanmuuttokielteiselle poliitikalleen siitäkin huolimatta, että alle 50% osallistumisprosentti äänestykseen jättää sen ilmeisesti ilman lain voimaa.

  Asiasta kertoivat Nigel Farage, The Telegraph ja ääriliberaali Helsingin Sanomat.

  Mainos

  VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.