Yhdysvallat nyt: 42 miljoonaa siirtolaista!

2

World Net Daily raportoi, että Yhdysvalloissa on tällä hetkellä 42,4 miljoonaa ulkomailla syntynyttä. Näistä 10,5 miljoonaa on maassa laittomasti. Prosentuaalisesti on kysymys vastaavista huippuluvuista kuin 1900-luvun alussa. Tuolloin siirtolaiset olivat nykyisestä poiketen eurooppalaisperäisiä.

Afrikkalais-amerikkalaiseksi identifioituva Hawajilla syntynyt Barack Obama koetti runnoa läpi lain, joka olisi antanut kansalaisuuden puolelle laittomista siirtolaisista. Oikeusistuimet kuitenkin torppasivat tämän holtittoman ja omavaltaisen liikkeen perustuslain vastaisena.

Toisin kuin aiemmassa siirtolaisuudessa, nykyiset siirtolaiset rasittavat raskaasti Yhdysvaltain veronmaksajia. Aiemmin USA ei elättänyt siirtolaisiaan, vaan heidän oli ansaittava oma elantonsa itse. Nyt esimerkiksi jopa 60% Meksikosta saapuvista perheistä kuluttaa verorahoitteisia hyvinvointivaltiopalveluja tavalla tai toisella.

Siirtolaisuuteen on liittynyt myös rikollisuuden kasvua ja huolta aiheuttaa yhä useampien siirtolaisten tulo maista, joiden arvot ja kansalaiset ovat Yhdysvaltain arvoille vihamielisiä. 1900-luvun alussa suhteessa vastaava siirtolaistulva johti USA:n vuosikymmeniä kestäneeseen siirtolaisuuden lähes täydelliseen kieltoon.

Valtavan siirtolaisuuden sivuvaikutuksena Yhdysvaltain eurooppalaiset ovat menettämässä enemmistöasemaansa maassa ja siirtolaisten erilaiset arvot ja äänestystottumukset ovat tekemässä – ja jo tehneet – Yhdysvalloista yhä sosialistisemman valtion. Nykyväestörakenteella Ronald Reagan ei enää pääsisi presidentiksi.

2 KOMMENTIT

  1. Joo, mutta suurin osa on samalta mantereelta. Miksei USA kanna vastuutaan aiheuttamiensa sotien johdosta liikkuvan ihmismassan vastaanottamisessa? Sinnehän kuuluisi yli puolet nyt eurooppaan rahdatuista pakoloisista.

    Toisaalta, uuden mantereen valkoiset koostuvat euroopasta poispotkitusta kuonasta, joten mitä niiltä voi odottaa?

  2. Suomessa väkilukua on lisätty 10% maahanmuutolla. Joka enimmäkseen haitallista. Parhaimmillaankin maahanmuutto on yhtä tyhjän kanssa. Esim. virolaisten muutto joka vie suomalaisilta työpaikkoja mutta rasittaa vähemmän verovaroja.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.