Helsingin käräjäoikeus vangitsi Janitskinin.

1

Helsingin Käräjäoikeuden tämänpäiväisen (06.10.) päätöksellä Ilja Janitskin tuodaan vangittuna oikeuteen, jos mies tavataan.  Hänen edustajansa Matti Nurmela piti käsittelyä asiallisena, mutta on pettynyt päätökseen. Nurmelan mukaan toisenlainenkin ratkaisu olisi ollut mahdollinen.

Asiasta kertoi MTV 06.10.2016.

1 KOMMENTTI

  1. Näitä huonoja asianajajia on nähty niin paljon käräjillä että huh huh…

    Ne ei panosta asiakkaaseen pätkän vertaa ja ne luettelee lakikirjasta muutaman latteuden. Siinä se. Ja sitten parin tonnin lasku sisään neljän tunnin työstä.

    ”Toisenlainen ratkaisu olisi ollut mahdollinen”. No, olisi tehnyt töitä sen eteen !!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.