16-vuotias raiskattu kolme kertaa Limingassa, tekijä irakilainen 19v.

1

Näitä sattuu enemmän kuin kukaan kerkeää uutisoimaan. 

Oulun poliisi tutkii tapausta, jossa irakilaisen vuonna 1997 syntyneen miehen epäilään raiskanneen Oulun seudulta kotoisin olevan 16-vuotiaan tytön kolme eri kertaa.

Asiasta kertoi Iltalehti 14.10.2016.

14694696_10154616748824855_634170767_nAiempi juttu tuomiolla Hyvinkäällä. Tekijät toki kävelivät vapaina ulos salista.

Hyvinkään käräjäoikeus on tuominnut kaksi nuorukaista nuorena henkilönä tehdystä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Molemmat tuomittiin kymmenen kuukauden pituiseen ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Koeajat päättyvät vuoden 2018 huhtikuussa.

 Toinen nuorukaisista oli tekoaikana 16-vuotias ja toinen 17-vuotias. Molemmat ovat olleet sukupuoliyhteydessä 13-vuotiaan tytön kanssa. Teot tapahtuivat Hyvinkäällä ja Järvenpäässä vuoden 2011 kesällä.

Aamuposti 11.10.2016.

Lajityypillistä käyttäytymistä myös Britanniassa:

The Sun 26.09.2016.

1 KOMMENTTI

  1. Kun katsoo noita KANSALAISUUKSIA niin on hyvä muistaa että nuokin voivat olla Suomen kansalaisia. Mutta suomalaisia ne eivät ole. Ja siitä ne aina suuttuvat kun sen sanoo. Tosin, nehän itse sanoo ensin väärin että ”minä olen suomalainen”, koska eivät osaa edes kieltä riittävän hyvin erottaakseen mitä tarkoittaa Suomen kansalainen tai suomalainen. Toinen on rotu ja toinen kertoo siitä maasta jonka yhteiskunnan jäsen on. Vaikka olisikin sen yhteiskunnan loinen ja vapaamatkustaja tai rikollinen osa.

    Mutta tuota Limingan raiskausta minä ihmettelen… Miten voi kahden viikon aikana raiskata kolme kertaa?? Onko tyttö ollut vangittuna tuon 2vk? Vai miksei ole mennyt heti ensimmäisen kerran jälkeen tekemään rikosilmoitusta?

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.