Järkyttävä pojan murha Hampurissa, ISIS-epäily!

  3
  Mainos

  Der Spiegel raportoi, että tumma etelämaalaisen näköinen epäilty tappoi 16-vuotiaan pojan, joka istui tyttöystävänsä kanssa sillan alla Alster-joen varressa. Hyökkääjä tuli takaapäin ja mitään sanomatta puukotti poikaa useita kertoja; poika kuoli myöhemmin sairaalassa.

  Hyökkääjä työnsi tappamansa pojan tyttöystävän Alsteriin, mutta tyttö onnistui pelastautumaan. ISIS on aiemmin tässä kuussa kehottanut tällaisiin veitsihyökkäyksiin siviilejä vastaan. Epäiltyä ei ole tavoitettu.

  Seuraamme tilannetta.

  Mainos

  3 KOMMENTIT

  1. Tässä nähdään mitä eroa on eurooppalaisella ja lähi-idänkin käytöksellä. Se 1400 vuoden kuilu joka johtuu uskonnosta, sitä ei kurota umpeen vielä pitkään aikaan.

   Valitettavaa että syytön valkoisen rodun edustaja joutui mielipuolisen teon kohteeksi.

  2. Koraani opettaa ettei profeetan tule ottaa sotavankeja ja vapauttaa heitä lunnaita vastaan ennen kuin hän on suorittanut suuren teurastuksen vihollistensa keskuudessa. Koraani sanoo ihmisen haluavan tämän maailman asioita kuten lunnasrahoja sotavankien vapauttamisen kautta, mutta Allah haluaa ihmisille tuonpuoleista. Teurastuksen tarkoituksena on herättää pelkoa ja kauhua, jonka päämääränä on saada aikaan vapaaehtoista kääntymistä Islamiin oman hengen menettämisen pelon tähden.

  VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.