Koululautakunnan jäsenelle tuomio seksuaalirikoksesta Asikkalassa.

2

Asikkalan koululautakunnan jäsen Antti Sakari Broman tuomittiin Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa ehdolliseen vankeusrangaistukseen yksitysasunnossa tapahtuneesta raiskauksesta. Broman edusti Asikkalan valtuustossa SDP:tä v.2012 vaaleihin asti.

Asiasta kertoi Etelä-Suomen Sanomat 20.10.2016.

2 KOMMENTIT

  1. Kyllä nyt sattuu sossuille kylmää kyytiä. Rikoksentekijöitä ja valehtelijoita kaikissa uutisissa. No, toisaalta kun katsoo sitä ihmisryhmää joka siihen porukkaan hakeutuu niin sellaisia ne kaikki ovat. Narsisteja, kyynärpäätaktikkoja ja henkilöitä jotka luulevat että huutamalla ja kiristämällä saa aina haluamansa.

    • Jeps. Sossuille sattuu ja tapahtuu. Tuomioja kaveraamassa lelujihadistin kanssa, Lipponen yhteiskuvassa pedofiilin vieressä, ” syö paskaa ja kuole ”päärynäpää husu, nasima razmyarin sekopää jutut jne, yms.

      Mitähän vanhat/aidot duunari demarit mahtavat ajatella ?

VASTAA: Sana vapaa. Jokainen vastaa omista kommenteista.