Poliisi tiedottaa, ensimmäiset sakot annettu pelleilystä

1
Mainos

Poliisi otti kaksi pelleksi naamioitunutta 15-vuotiasta poikaa kiinni Tapiolassa torstai-iltana kello kahdeksan jälkeen. Pojille annettiin sakot järjestysrikkomuksesta ja asiasta ilmoitettiin heidän vanhemmilleen.

Myös Vantaan martinlaaksossa nähtiin 21.10 heti aamutuimaan pelleksi pukeutunut henkilö.

martsari

 

lähteet: länsi-uudenmaan poliisi, Facebook

 

Mainos

1 KOMMENTTI

  1. Tämä on nuorista niin kauan hauskaa kunne kohdalle osuu joku joka oikeasti pelkää pellejä ja sen vuoksi käyttäytyy agressiivisesti. Kun rintakehässä on reikä tai nuoli niin pelle-pelottelu saa ihan uuden käänteen ja mielessä ehtii käydä että ”mun piti vaan pelotella…”

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.