Poliisi tiedottaa, ensimmäiset sakot annettu pelleilystä

1

Poliisi otti kaksi pelleksi naamioitunutta 15-vuotiasta poikaa kiinni Tapiolassa torstai-iltana kello kahdeksan jälkeen. Pojille annettiin sakot järjestysrikkomuksesta ja asiasta ilmoitettiin heidän vanhemmilleen.

Myös Vantaan martinlaaksossa nähtiin 21.10 heti aamutuimaan pelleksi pukeutunut henkilö.

martsari

 

lähteet: länsi-uudenmaan poliisi, Facebook

 

1 KOMMENTTI

  1. Tämä on nuorista niin kauan hauskaa kunne kohdalle osuu joku joka oikeasti pelkää pellejä ja sen vuoksi käyttäytyy agressiivisesti. Kun rintakehässä on reikä tai nuoli niin pelle-pelottelu saa ihan uuden käänteen ja mielessä ehtii käydä että ”mun piti vaan pelotella…”

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.