Vihreä poliitikko ehdottaa radikaalimuslimeille omaa kaupunkia: ”Monikulttuurin” neljäs vaihe.

0

Vihreän puolueen jäsen ja salafismiin perehtynyt asiantuntija Kurt Edler esitti Welt am Sonntagin haastattelussa ”radikaalin” idean: Torjutaan maahanmuuttajien radikalisoitumInen antamalla heille oma kaupunki esm. Etu-Pommerista. Tässä vaiheessa onkin syytä katsoa taaksepäin, mitä kaikkea meille on selitetty.

Welt am Sonntag: Was sollten wir also tun?

Edler: Warum richten wir nicht in Vorpommern ein Neu-Aleppo ein? Mit vielen fähigen Leuten aus unserem Land und aus Syrien.

Welt am Sonntag: Mitä siis teemme?

Kurt Edler: Miksi emme muodosta Etu-Pommeriin uutta Aleppoa, mihin sijoittaisimme ihmisiä meidän maastamme ja Syyriasta.

Tässä välissä on syytä pariin huomautukseen: 1. Ongelma, josta Welt am Sonntag ja Kurt Edler keskustelivat, oli Saksassa jo nyt olevien ihmisten sopeutumattomuus ja taipumus itsemurhapommituksiin, junassa kirveen kanssa heilumiseen yms. viattomiin harrastuksiin. Elderille pujahtaa heti mukaan idea hakea lisää tätä väkeä Syyriasta Saksan maaperälle.

2. Mikä on Aleppo tänään? Rauniokasa ja määrättömästi kärsimystä erilaisten syyrialaisten tahojen pommittaessa toistensa sektoreita. ”Uusi Aleppo” ei voisi olla muuta kuin tämänpäIväisten uutisten kertomaan Aleppon maanpäälliseen helvettiin johtavan kehItyksen alkupiste.

Sokeana tosiasioille Kurt Edler ei pysty näkemään Saksan -ja Suomen- vastaanottokeskuksissa jo nyt tapahtuvaa uskonnollisten lahkojen ja etnisten ryhmien välistä hiljaista sotaa. Maahanmuuttajien oma enklaavi ilman eurooppalaisen valtion viranomaisia olisi väistämättä sotanäyttämö, ja ”islamilaisen valtion” (ISIS-ISIL) toisinto. Kurt Edler siis vakavissaan esittää tälläistä perustettavaksi.

Ranskassa ja mm. Ruotsissa on jo olemassa Edlerin ihannevaltioiden prototyyppejä. Niitä sanotaan ongelmalähiöiksi, ja niissä hallitsevat rikollisjengit ja ääri-islamistit. Salafismihan oli Elderin asiantuntemuksen kohde?

Elderin ehdotus tarkoittaa valtiollisen statuksen antamista vieraan kulttuurin enklaaveille. Toki eurooppalaisten rahoittaessa kaiken. Alueiden luovuttaminen uudelle väestölle on myös peruuttamatonta, ja johtaa tulevaisuudessa pysyviin etnisiin ristiriitoihin. Mihin Elder muuten aikoi etupommerilaiset laittaa?

Katsommekin taaksepäin, ”monikulttuuri”-jargonin kehitysvaiheita:

  1. ”Pakolaiset ovat Suomessa koska heidän kotimaassaan on sota. Kun olot siellä rauhoittuvat, he palaavat takaisin. Joka muuta väittää, on rasisti!” -Sanoi silloinen pääministeri Paavo Lipponen TV-uutisissa meille. Monikaan ei tätä muistele.
  2. ”Maahanmuuttajat ovat samanlaisia ihmisiä kuin mekin. He oppivat suomalaiset tavat ja sopeutuvat. Joka muuta väittää, on rasisti!”
  3. ”Muut kulttuurit ovat yhtä hyviä kuin suomalainenkin, ja erilaisuus on rikkautta. Meidän täytyy luopua sellaisista asioista jotka ärsyttävät tulijoita, -mm. risti-symbolin käytöstä. Joka muuta väittää on rasisti!”
  4. Meidän on annettava maahantulijoiden muodostaa omia valtioitaan meidän maaperällemme.

Olemme jo jonkin aikaa olleet käytännössä 4. askelmalla. Kurt Elder sanoo sen vain suorempaan kuin muut.

Tikapuilla on vielä yksi askelma, alaspäin:

5. Meidän on alistuttava islaamin orjiksi, kuten kuraanissa ja hadditheissa vaaditaan.

Elder näyttää myös unohtaneen, että Saksan kaupungit ovat jo olleet ”uusi Aleppo”: 1945. Haluaako Elder vielä venäläiset miehittämään itäistä Saksaa? Punavihreä historiattomuus tappaa todella loogisen ajattelun ja suhteellisuudentajun. di-gold

Pekka Kemppainen 26.10.2016

 

aleppofulda0000

 

Kurt Elderin aloitteesta kertoi Die Welt 21.10. ja Breibart.com. 23.10.2016.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.