Saksalaisen diktatuurivaltion agentti varoittaa meitä natseista.

2

On ilmestynyt kirja, joka varoittaa meitä natseista, so. saksalaisen diktatuurivaltion kannattajista. KIrjan ovat toimittaneet Anton Monti, Oula Silvennoinen ja Jouko Jokisalo. Viimeksi mainitulle saksalainen diktatuurivaltio onkin hyvin tuttu, sillä hän on tutustunut asiaan sisältäpäin:

stasi_jokke_button2Hän on toiminut pahamaineisen Gestapon seuraajan Staat Sicherheit Dienstin l. STASI:n palveluksessa. Jokisalon tehtäviin kuului ihmisten kyttääminen.

 

Jokisalo mainitsi myös suomalaisen äärioikeistolaisen Sarastus-lehden kirjoituksen.

–Sarastus-lehdessä, joka on tällainen suomalaisen äärioikeiston sivistyneistön nettilehti, on artikkeli etnisestä puhdistuksesta, jossa viitataan mahdolliseen toiseen Auschwitziin, eli tuhoamisleireihin, ihmisten tappamiseen kemiallisin asein, heidän kompostointiinsa ja tämän kompostin käyttöön maanviljelyksen lannoitteina, Jokisalo sanoi.

–Tästä kun saksalaisten kollegoiden kanssa puhuin, niin he olivat täysin pöyristyneitä. Miten tällainen artikkeli voi olla Suomessa tällaisessa nettilehdessä, hän kertoi.

stasi-mfsSaksalaisílle kollegoille kertominenhan oli Jukon leipäläji, eikö ollutkin? Hienoa, että taidot eivät ole ruostuneet. Itä-Saksassa l. Diktatuuri-Saksassa (”DDR”) Stasi toimi salaisena poliisina vainoten ja vangiten ihmisiä, ja toimittaen heitä keskitysleireihin. Stasi oli siis mitä mainioin työpaikka, jos halusi perehtyä natsismiin.

Salaisessa poliittisessa poliisissa tehdyn uran jälkeen Jouko on toiminut mm. suvaitsevaisuus- ja monikulttuurikasvattajana selittäen erinäisissä symposiumeissa mm. vasemmistonuorille aatettaan. Mikä se sitten lieneekin. di-gold-1

 

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/207123-tutkijat-huolissaan-suomen-aariliikkeiden-salaliittoteorioista-ollaan-jo-taistelussa

2 KOMMENTIT

  1. Jouko Jokisalo on varmasti kokenut Saksalaisen diktatuurin asuessaan Itä-Saksassa. Mutta länsisaksassa sitä ei ole ollut eikä sitä ollut Toimitusjohtajankaan aikana. Joten, on turha pelätä ”äärioikeiston diktatuuria” koska sellaista ei ole kansallis sosialistisessa valtiossa.

    Pitää kuitenkin ymmärtää erottaa kansallissosialismi Stasista. Aivan kuten NKDV:stä ja Berijasta.

    No, tänä päivänä ihmiset kirjoittelevat kirjoja kuka mistäkin lähtökohdista. Ja populismi on aina vara keino saada näkyvyyttä.

    • Meillä on ollut peräti presidentti, Tavja Halonen, joka ihaili saksalaista diktatuurivaltiota itäsaksaa, voitteko kuvitella!

VASTAA: Sana vapaa. Jokainen vastaa omista kommenteista.