Suomalaisnostureilla hirtetään iranilaisia.

7

Suomalainen nostureiden ja kuljetuskaluston valmistaja Gargotec on kerralla päässyt maailmanmaineeseen amerikkalaisen painostusryhmän paljastettua yhtiön hydraulisia autonostureita käytetyn Iranissa julkisten hirttäjäisten toteuttamiseen.

siskotkatseleeVientiponnistelut eivät siis ole turhia. Par’aikaa presidentti Sauli Niinistö vierailee vaimoineen Iranissa. Iranin pappisvaltaa on arvosteltu välinpitämättömästä suhtautumisesta ihmisoikeuksiin, ydinpommin rakentelusta, naisten huonosta asemasta, ja kuolemanrangaistusten laajasta käytöstä. Mikäs siinä kun on kunnon vehkeet. di-gold

 

Asiasta kertoi Iltalehti 27.10.2016.

7 KOMMENTIT

  1. meidän Saulihan se käy tekemässä siellä kauppoja ja Soinin perkele antaa afgaaneille lisää rahaa oopiumin kasvattamiseen…

  2. Hyperkorrektismi on maassamme yleistä kun on vaikeat kirjaimet kyseessä kuten ”C”.
    Yrityksen nimi on Hiab Cargotec, ei Gargotec.

  3. Onko vaikea antaa toisten elää omassa maassaan maan tavalla vai onko pakko päästä jeesustelemaan? Vithu sitä päivää kun Iranin johtaja sysätään vallasta ja alkaa jälkeen joku vihreä, punainen, kevät jne. vallankumous!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.