”Suvaitsevaiset” syrjivät ihonvärin mukaan.

0
Mainos

Jonkinlainen rasisminvastainen mielenosoittajajoukko, koostuen UC Berkeleyn opiskelijoista, häiritsi muita opiskelijoita mm. estämällä kulun hyvin vilkkaasti käytetyllä jalankulkuväylällä olevan sillan ja portin kautta. Mielenosoittajat myös estivät pääsyä luokkahuoneisiin ja yrittivät sulkea katua autoliikenteeltä.

Toki tämä kulkuteiden sulkeminen kohdistui vain valkoihoisiin, ns. värilliset saivat kulkea vapaasti.

Rodullinen diskrimointi campuksen tärkeillä sisäisillä kulkureiteillä pyrki haittamaan opiskelijoiden liikkumista luentosalien, kirjaston, ruokalan yms. asiointikohteiden välillä. Video näyttää ”suvaitsevaiston” raivon, joka kohdistui eurooppalaistaustaisiin ja itäaasialaisiin opiskelijoihin, ja vain ihonvärin mukaan.

Mainos

Nyt olemme nähneet senkin, että ”rasismia” vastustetaan rotusyrjinnällä. di-gold-1

Asiasta kertoi Breitbart.com 25.10.2016.

 

 

Mainos

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.