Lue miten Janitskinin kävi.

2

Tänään aamupäivällä tuli tieto, että Ilja Janitskin on otettu kiinni Barcelonassa, ja iltapäivällä saatiin tietää alioikeuden torjuneen ’eurooppalaisen pidätysmääräyksen’, jonka avulla Janitskinia oltiin hankkimassa Suomeen kuulusteltaavaksi. Lyhyesti:

Janitskin pidätettiin Barcelonassa, tai sitten ei:

 • Helsingin käräjäoikeus 06.10. päättää vangita Ilja Janitskinin poissaolevana, koska hän ei ole noudattanut määräystä saapua kuulusteluun Helsinkiin.
 • Helsingin hovioikeus torjuu Janitskinin suomalaisen asianajajan laatiman valituksen ja vahvistaa alioikeuden ratkaisun.
 • Janitskinista laaditaan *eurooppalainen pidätysmääräys*,  ’Orden Europea Detencion y Entrega’. Tämän perusteena on useita syytekohtia, joista enimmäisrangaistukset yhteenlaskettuna ovat 13 vuotta. Syyttäjä ei siis ole vaatinut 13 vuotta.
 • Torstaina 27.10. mm. MV-lehden julkaisemisesta tunnettu Ilja Janitskin otetaan kiinni Barcelonassa kantapöydästään  Espanjan poliisin toimesta. Janitskin informoi MV-lehteä asiasta torstaina, ennen 22. Suomen aikaa.
 • Lauantaina 29.10. Janitskin vapautetaan Madrisissa, oikeuden päätöksellä, Hänen espanjalaisen asianajajansa on Juan Ignacio Navas Marqués.

 

ilja-espanjan-oikeuden-paatosIlja Janitskinin syyksi laitetaan asiakirjassa seuraavat rikokset;

 1. Varainkeruurikos,
 2. Arpajaisrikos,
 3. Törkeä panettelu,
 4. Uhkailu,
 5. Kaksi tekinjänoikeusrikosta,
 6. Salaisen tiedon paljastus,’
 7. Etnistä ryhmää vastaan agitointi.

Madridin käräjäoikeus ei katso, että henkilöä on syytä pitää vangittuna näiden rikosepäilyjen takia. (Käännetty espanjasta.)

 

 

Syyttäjä vahvistaa: Ilja ollut kiinniotettuna Barselonassa.

Mainos

2 KOMMENTIT

 1. Synnyinmaani kunnastautui eturivin ajatusrikollisten torjuntaan. Luulen että maassa on vielä tervehenkisiä isänmaallisia suomalaisia, näiden unelmahöttöjen kukistamiseksi. Paha vain että äänestäjien tahto nykyään sivuutetaan demokratiassa ja käydään ajamaan sitten omaa poliittista agendaa ”oikeuslaitoksen” kautta epämääräisillä mielipidelailla. Karmeaa katsella, onko jo ihmisten aivotkin mädätetty ?

 2. Janiski voi ruveta pakolaiseksi, sillä eihän Suomessa ole todellista sananvapautta. Senvuoksi onkin hassua, että Suomeen tullaan pakolaisiksi niistä maista joissa ei muka ole sananvapautta.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.