Englannin MI5:n johtaja varoittaa terrori-iskuista.

  0

  Britannian tiedustelun johtajat eivät tapaa antaa julkisia lausuntoja, mutta nyt on ilmeisesti poikkeuksellinen tilanne: MI5:n johtaja Andrew Parker on tullut julkisuuteen varoittamaan terrorin uhan korkeasta tasosta.

  Parker on ensimmäinen Military Intelligence 5:n johtaja, joka koskaan on puhunut lehdistölle yhtään mitään. Hänen lausuntonsa ovat todella vakavaa luettavaa. Verkkouutiset 01.11.2016:

  Tässä maassa tulee tapahtumaan terrori-iskuja. Uhkataso on vakava ja se tarkoittaa, että tämä on todennäköistä, Andrew Parker varoittaa.

  Parkerin mukaan vuoden aikana on estetty noin tusina Englantiin kohdistunutta terroriteon suunnitelmaa. Euroopan lisäksi islamilaisen terrorismin uhka kohdistuu Pohjois-Amerikkaan, Australiaan ja Turkkiin.

  Islamin lisäksi Parker näkee uhkia Pohjois-Irlannin tilanteessa ja Venäjän pyrkimyksissä Euroopassa. di-gold-1

   

  Andrew Parker Guardianissa 01.11.2016: “There will be terrorist attacks in this country. The threat level is severe and that means likely.”

  VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.