Aseistautuneet maahanmuuttajat käyvät katusotaa Pariisissa.

  0

  Työvoimapulan paikkaajat ovat pitkästyneet Pariisissa, kertoo Express. Protestit huonosta puurosta välitetään lyömä-asein.

  Mellakointi alkoi tänään (02.11.)  varhain aamulla. Expressillä on hyvää kuvaa ja videota. Nämä mellakoitsijat eivät ole ääriryhmiä, vaan normi maahanmuuttajia hakemassa parempaa elintasoa. Näitä on kymmeniätuhansia Euroopassa, ja lisää tulee Välimeren yli joka päivä. He eivät ole ”radikalisoituneita” uudempia pleikkareita odotellessaan, vaan ovat omia itseään. Suomeen pääseminen ei tule muuttamaan heitä yhtään miksikään muuksi. di-gold-1

   

  Asiasta kertoi Express 02.11.2016.

  VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.