Saksan poliisi tiputti pommin. Maahanmuuttajat tehtailleet 780 rikosta päivässä.

29

Saksan maahanmuuttajat ovat viimeisen kuuden kuukauden aikana tehneet 142,500 rikosta. Tämä tekee 780 rikosta päivässä, siis yhdessä päivässä. luvut ovat nousseet yli 40 prosenttia, jos verrataan vuoden 2015 samanaikaisiin. Tiedon varmistaa Saksan liittotasavallan rikospoliisi. Tieto sisältää vain rikokset missä epäilty on saatu kiinni.

Angela Merkelin avoimien rajojen politiikalle tämä on iso kolaus. Merkelillä on vielä integroimattomia pakolaisia 900,000 maassa, nämä 900,000 tulivat viimevuoden loppupuoliskolla.

People gather for an anti-immigration demonstration organised by rightwing movement Patriotic Europeans Against the Islamisation of the West (PEGIDA) in Dresden, Germany October 19, 2015. PEGIDA held a rally on Monday to mark the one-year anniversary of the group's formation. REUTERS/Fabrizio Bensch

Itäisen Saksan Dresden Teatteriaukiolla 3pv lokakuuta pidetyssä Pegida mielenosoituksessa kritisoitiin Angela Merkeliä ja Saksan maahanmuuttoa kovin sanoin. Tilaisuus keräsi lähteestä riippuen 10,000-20,000 osallistujaa. Mielenosoitus sujui poliisin mukaan rauhallisesti, eikä mitään väkivaltaa ilmennyt Pegidalaisten ja vastapuolella olevien vasemmistolaisten välillä.

 

 

 

L: dailymail, statusquo-news

29 KOMMENTIT

  • Maunot ymmärtää näitä asioita, on huonolla mallilla asiat, päästetty pahaksi, ei hyvä.

 1. Ja näitä vihreät ja vasemmisto haluaa lisää ja lisää suomeen? Ei tajua. Ei mitään tolkkua!

  • Ihmiset jotka näitä haalivat maahan, eivät ole missään tekemisissä noiden olentojen kanssa. Eivät varsinkaan poliitikot, joten tavallinen kansa joutuu ottamaan kolhut vastaan, ilman että päättäjät edes tajuavat millaisia tyyppejä kotimaahamme ovat haalineet.

   Poliitikoilla EI OLE samaa kokemusta kotimaamme arjesta kuin sinulla! He ovat seurapiireissään (valkoisissa), tilaisuuksissaan (valkoisissa), asuinalueillaan (valkoisilla) ja työssään (vitivalkoisten joukko) täysin irti kansansa todellisuudesta. Lisäksi he ovat julkisilla paikoilla poliitikkona esiintyessään turvamiesten ympäröimiä ja poliisin erityisellä huolella valvomia, ettei edes ikävämpi ihminen pääse juttelemaan heidän kanssaan. He ovat turvattuja!

   Poliitikot ovat suomeksi sanottuna todellisuudestamme erillisiä olentoja!

   • Kerroit totuuden, jonka jokainen tervejärkinen kansalainen aivan helposti on aina tiennyt. Useimmat poliitikot ovat etääntyneet tavallisesta kansasta omiin kuppikuntiinsa. Juopa on tullut niin suureksi, etteivät he käsitä, eivätkä edes välitä tietää, mikä on todellisuus. Se kostautuu ennemmin tai myöhemmin.

   • Ei tästä nyt tu perkele mitään.Meidän päättäjämme ovat kykenemättömiä tekemään järkeviä,meidän kansalaisten parasta ajavia päätöksiä.

    • Hei, hei kommentoijat. Huomasitteko, että tuo uutinen koski Saksaa jaa siellä tehtyjä rikoksia. On niin kovin helppo syyttää maahanmuuttajjia kaikista rikkoksista. Omat kansalaiset ovat niin puhtaita pulmusia, että eivät heidän tekonsa ole tässä mukana. Voidaan epäillä. Eivät Suomessakaan kaikki rikokset ole maahanmuuttajjien tekemiä. Mutta täällä ollaankin tasa-arvoisempia.

 2. Tuossa vasemmistoliitto menee pieleen. Ei näytä olevan tolkun puolue tässä kysymyksessä. Missä tulee raja? Velkarahalla otetaan, lisää ja lisää.

 3. Tämä on sitä ”nykypäivää”. Ei ole siis ihme että Saksassa asuva Turkkilainen väestö äänestää vaaleissa Saksan kansallissosialisteja NDP:tä, koska haluaa tämän rikollisen aineksesn maasta ulos. Tuki NDP:lle on myös suora mielenosoitus Merkelin epäinnistunutta Globalisiten ja pankkiirien ajamaan mädätys-politiikkaa kohtaan.

  Tosin, kristilliseten rämpiminen vaaleissa tähänkin asti on ollut ennätyksellisen surkeaa. Toisaalta, ehkä tällä juuri halutaan kaataa vanhoollisten valta Saksassa. Ja näin saattaa liberaalit voimat valtaan. Mutta sitä ei NDP onneksi ole.

  Yksi mädäntynty eukko on saanut koko euroopan sekaisin. Sehän on pahempi kuin Hitler joka sentään nosti Saksan kaksi kertaa lamasta.

  • Ja tätä mummua yritti Stubbikin nuoleskella unelmoidessaan perivänsä Junckerin paikan.
   Ei luojan kiitos tehonnut, mitä sillä nollatoleranssilla olisi saatukaan aikaan, riittää hyvin jo tämä kompakti konsensus kontrahti, jonka Soini käväisi alustavasti sopimassa.

 4. No mutta Angela,kuinkas siinä nyt noin kävi, eikös ne ollu niiiiiin ihquja ja rauhaa rakastavia, eihän ne nyt millään voi olla rikollisia……buahahaaa sitä saa mitä tilaa

 5. Nyt kyllä pitäisi saada totuus esiin ja Päivi Nerg yhdessä Biaudetin kanssa kertomaan miten asiat Saksassa todellisuudessa ovat. On tämä kyllä kovaa mustamaalaamista. On kyllä niin rasistista juttua. Tulkaa jo kertomaan totuus!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. Suomen rikosilmoituksen myös esiin ja kaikki isänmaan petturit vastaamaan julkisesti, miksi on käynyt näin!!!!??????

  • On tullut seurattua läheltä noita maahanmuuttajia. Käräjillä seurasin yhtä tapausta, joka keksi muutaman kuukauden sisällä hakata yhtä ihmistä sekä piilottaa. Näistä tuomittiin, mutta oli jo aikaisemminkin ehdonalaista. Nopeita poikia.

 7. Isänmaanpetturit suvakit ei ole ennenkään mistään vastanneet.
  Asioista vstaaminen ei kuulu heille,,sä’heltäminen kuuluu.

 8. Saksaan kaikki Lankkinaamat ja Suvakit! Rauhanturvaajat rajoille jahtiin/vahtiin!
  Aatua ikävä!!!!!

 9. Eurooppa ja suomi islamisoituvat? Venäläiset ovat ostaneet sotilaallisesti merkittäviä maapalstoja suomesta? Sekasikiö sukupuolettomuusideologia leviää? Vanhoilliset ovat suvaitsemattomia? Perinteisten arvojen (koti,uskonto,isänmaa) kannattajat ovat rikollisia? Sananvapaus on vihapuhetta? Huomaavatko ihmiset vaaraa? Mihin ollaan menossa?

  • No niin, tässä on kaikkien rasistien äiti! Kyllä tuo kirjoittaja olisi pian otettava kiinni ja vangittava. Yksittäistapauksista tuollaisen älämölön nostaa! Suomen lakeja olisi myös kiireesti muutettava niin ettei tuollaisiin kirjoituksiin olisi mahdollisuutta. Emmekö me vihreät voisi järjestää kunnon mielenosoituksen joka torille yhdessä vasemmistoliiton kanssa. Me taidetaan olla ainoita puolueita, joissa suvaitaan muualta hätää karkuun lähteneitä, toisella tavalla uskovia tai sukupuolineutraaliutta kaipaavia ihmisiä!

 10. Tulkaa Suomeen. Monikulttuurinen Suomi kuuluu kaikille.
  Unelma elää ja voi hyvin.
  Tervetuloa pakolaiset.

 11. Milloinkohan suomen armeija puuttuu näihin siviilisotilaihin , jotka ovat tulleet valtaamaan islamilla suomen.?

 12. Onhan suomessakin jo ruvettu ilmoittamaan missä taas murhattu joku Olihan tänäänkin yks matu toisen matun hengen vienyt Näitä ne surkeat vihreet oikein haluaa tänne suomeen tappeleen Vihreäthän on suomen tyhmin puolue …hah…hah…

 13. 142500 yksittäistapausta puolessa vuodessa. Se on 285000 yksittäistapausta vuodessa tuota tahtia jos rikoksia ei saada suhteessa vähemmän selvitettyä ja laitettua niitä kantasaksalaisten rasistipellenatsien syyksi. Ei saa leimata ihmisryhmää ollenkaan. Rasistista!? Natseja!? Valeuutisointia!? Nuo ei ainakaan ole sotaa pakoon lähteneiden uhrien tekelettä vaan todennäköisesti tilastoharha tai näppäilyvirhe. Tämä rikosaalto on vain ja ainoastaan saksalaisten syytä ja tämä on tunnettu fakta. On loogisesti ajatellen rasistista vihapuhetta väittää että tämä olisi pelkästään näiden ulkomaalaisten syytä! Hehän ovat joutuneet lähtemään karkuun sodan kauheuksia ja vainoa ja jättämään perheensä, lapsensa, naispuoliset sukulaisensa ja vanhempansa sodan keskelle, he ovat suvun ainoita jotka ovat vaarassa kotimaassaan ja joutuivat pakenemaan henkensä kaupalla! Välimereen hukkui kaikki mahdollinen passeista, syntymätodistuksista, henkilötodistuksista ja sen sellaisista lähtien mutta onneksi iphonet ja korut sentään säilyivät. Hyvä näin että säilyivät ehjänä niin kaikki ei mennyt. Ei ole millään mahdollista että maahan tulleiden joukossa olisi ainuttakaan rikollista! Sama koskee tätä maata. Maahanmuutosta on vain apua ja kaikki tulijat ovat pikkuisen parempia kuin yksikään suomalainen. Pikkuisen parempia ovat myös koulutukseltaan. Ja Suomi tarvitsee ehdottomasti muutaman miljoonan lisää nuoria miehiä, ne ovat arvokkainta mitä kenelläkään on ikinä tarjota. Oikeita maamme pelastajia ja sankareita. Ovat uhrautuvaista ja ihanaa väkeä joka uhrautuu maamme puolesta ihan kaikessa! Näkihän sen Turun puukotuksien aikaan… vain ulkomaalaiset miehet pelastivat kaikki luokkaantuneet. Tämän näin palkintoseremoniassa jossa nämä sankarit kukitettiin ja heitä juhlittiin sankareina. Suomalaiset olivat pikkuisen huonompia painamaan puukottajanatsin hyökkäyksen uhrien haavoja katseellaan?? Vaadin kansallista juhlapäivää näiden moniosaajien kunniaksi!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.