Europolin Wainwright varoittaa terroristitulvasta Eurooppaan.

  0

  Syyrian sotanäyttämölle on matkannut 5000 eu-kansalaista, joista kolmanneksen arvellaan jo palanneen Eurooppaan. Europolin johtaja Rob Wainwright varoittaa, että Mosulin ja Raqqan kukistumisen jälkeen loputkin etsityivät EU:n rajojen sisälle. 

  Wainwright muistuttaa, että Euroopan järjestäytynyt rikollisuus, siis mafia, on jo aiemmin auttanut jihadisteja mm. toimittamalla väärennettyjä matkustusasiakirjoja. Ilman niitäkin terroristien tulo Eurooppaan on vaarallisen helppoa. Europolin joihtaja varoittaa ISIS-Da’eshin yrittävän kostaa eurooppalaisille tappionsa Syyriassa.

  Asiasta kertoi Verkkouutiset 05.11.2016.

  Rob Wainwright Newsweekissa 03.11.2016.

  Suomessa ei näytetä otettavan huomioon Wainwrightin ja jo monen muun ennen häntä esittämiä varoituksia kasvavasta terroristivirrasta Lähi-Idästä Eurooppaan. Lähes jokainen johtavalla tasolla terrorismia vastaan toimiva eurooppalainen on syksyn aikana toistanut saman varoituksen, poikkeuksena Suomen viranomaiset. Siispä me teemme sen:

  ”Islamilaisen kalifaatin” romahtaminen lähikuukausina Syyriassa ja Pohjois-Irakissa tuo varmasti Suomeenkin vihaisia ja katkeroituneita islamisteja, ja on odotettavissa, että Suomessakin voidaan nähdä samanlaista kampanjaa, kuin Saksassa ja Ranskassa viime kesänä. Islamistit haluavat kostaa tulevan tappionsa, ja heidän tapansa on lyödä aina suojattominta ja vähiten varuillaanolevaa kohdettä.

  ISIS-Daeshin johtajat, joista osa oleskelee pysyvästi Pohjoismaissa, ovat jo julistaneet kannattajilleen että näiden tulee iskeä vääräuskoisia vastaan kaikkialla: Yksinkin, olematta yhteydessä organisaatioon, käyttämällä pommien ja aseiden sijasta ajoneuvoja ja keittiövälineitä. Näitä random-iskuja on mahdotonta estää.

  Jihadistien tarkoituksena on myös tehdä mahdottomaksi maahanmuuttajien sopeutuminen eurooppalaiseen elämäntapaan  ja rinnakkaiselo kantaväestön kanssa luomalla kantaväestössä pelkoa jokaista muslimia kohtaan. Random-iskut ovat tähän tarkoitukseen pirullisen tehokas väline. Epäluulojen lietsomiseksi jihadistit ovat soluttaneet hyvin heikosti naamioituja terroristien tukijoita mm. suomalaisiin vasemmistopuolueisiin.

  Raggan ja Mosulin menettäminen voi merkitä ”islamilaiselle kalifaatille” myös sen korkeimman johdon tuhoutumista. Tämä ei välttämättä tiedä meille hyvää: Suomessa vieraillut terrorismintutkija Lina Khatib kertoi jo meille, että ISIS-Da’eshin dagestanilais-tsetseeniläinen sektio Syyriassa, joka on saattanut toteuttaa mm. iskut Turkkia vastaan ohi järjestön komentoportaiden, saattaa olla nykyjohtoakin vaarallisempi.

  ISIS-Da’eshin tsetseenejä on tiettävästi Helsingissä. di-gold

  VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.