Vuosaaren saunapalosta poliisilta uutta tietoa

3

Palossa kuolleen perheen mies on kuulusteluissa myöntänyt, että saunaa on käytetty eräänlaisena vaatehuoneena. Perheen isä kieltää kuitenkin laittaneensa saunan päälle töihin lähtiessään. Saunassa on säilytetty mm vaatteita ja kenkiä.

  • Paikalla tehdyissä tutkimuksissa on voitu todeta, että palo on ollut voimakkainta juuri saunan kiukaan vieressä. Jatkotutkimuksissa pyritään vielä selvittämään, kuinka kauan kiuas on ollut päällä. Kiukaassa on jäämiä palaneesta kangasmateriaalista.
  • Se, että kiukaassa on sulanutta kangasmateriaalia, on merkki siitä, että liian lähellä kiuasta on säilytetty materiaalia, joka kuumuudessa sulaessaan on todennäköisesti aiheuttanut palon, toteaa tutkinnanjohtaja Anne Hietala.
  • Jatkotutkimuksissa pyritään vielä selvittämään, kuinka kauan kiuas on ollut päällä.

Palossa kuolivat 1976 syntynyt nainen ja hänen kolme lastaan. Lasten syntymävuodet -09, -10 ja -14. Oikeuslääketieteellinen ruumiinavaus on varmistanut uhrien hengittäneen palokaasuja. Muut oikeuskemialliset tutkimukset valmistuvat myöhemmin.

Lähde: poliisi tiedotteet

3 KOMMENTIT

  1. Olen aivan samaa mieltä.Oli tahallinen tai ei niin syytän myös isää.Ei noin jumalattoman pässi voi olla.Kiukaasta edes sulakkeet pois,kun on lapsia talossa.Vitun pökiö.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.