Joukkotappelu Bautzenin joulumarkkinoilla: Maahanmuuttajat vastaan paikalliset.

Bautzenin pikkukaupunki oli otsikoissa nuorisojengien tappeluiden takia jo syksyllä, ja maahanmuuttajat ja paikalliset ovat ottaneet taas yhteen, nyt joulumarkkinoilla.

Nuoret, joita poliisi luonnehtii turvapaikanhakijoiksi, olivat suunsoitollaan ja mm. kovaäänisellä musiikilla ärsyttäneet paikallisia, ja saaneet aikaan tappelun lauantain iltana (17.12.). Siinä yhteydessä oli vahingoitettu ainakin yhtä ajoneuvoa.

Bautzenin syyskuiset mellakat nuorisoryhmien välillä ylittivät kansainvälisen uutiskynnyksen. di-gold

 

Asiasta kertoi Express 20.12.2016.

 

2 thoughts on “Joukkotappelu Bautzenin joulumarkkinoilla: Maahanmuuttajat vastaan paikalliset.

 • 21.12.2016 at 04:23
  Permalink

  Sehän on ku ison maailman Forssa..

  Reply
 • 21.12.2016 at 08:21
  Permalink

  Hyvin sanottu edellä.

  Mitä tulee tuon jengin johtajaan niin jo valokuvatkin paljastavat että työtään harjoittava insinöörihän (tai tekniikan tohtori) on joutunut pakenemaan maastaan sotaa. Hän siviilinä ei voi mitään sille että häntä ja hänen perhettään uhataan täysin mielivaltaisesti. Hän haluaisi harjoittaa omaa ammattiaan täälä euroopassa ja siksi päätti perheineen paeta sotaa ja vainoa rakkaasta kotimaastaan. Hyvää hyvyyttään hän asettui Saksaan jossa voi integroitua osaksi yhteiskuntaa ja auttaa Saksalaista yhteiskunta.

  …no, rajansa sarkasmillakin. Tämän kohdalla ei ole kysymys integroitumista vaan negridoitumisesta.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.