Poliisi pidättänyt 4 nuorta laittomasta uhkauksesta vastaanottokeskuksella Pukkilassa

0

Poliisi sai lauantaina 17.12. klo 03.40. ilmoituksen, jonka mukaan Pukkilassa sijaitsevan vastaanottokeskuksen pihalla oli naamioituneita henkilöitä, joilla oli ase hallussa. Epäillyt huutelivat uhkailuja. Kaikki asukkaat ja henkilökunta oli talon sisällä. Epäillyt poistuvat paikalta ennen poliisin paikalle tuloa.

Sunnuntaina 18.12. klo 02.18 poliisi sai uuden ilmoituksen aseistautuneista miehistä vastaanottokeskuksen lähistöllä. Poliisipartio tavoitti läheisen kaupan pihasta miehen ja naisen. Tarkastuksessa heidän ajoneuvostaan löytyi muovikuula-ase. Poliisi otti kiinni 19-vuotiaan miehen ja 18-vuotiaan naisen.

Epäillyt myönsivät käyneensä vastaanottokodin pihalla yhdessä kavereidensa kanssa. Hieman myöhemmin 17-vuotias poika tuli itse ilmoittautumaan poliisipartiolle ja kertoi osallistuneensa tekoon. Poliisin etsintöjen jatkuessa poliisi otti kiinni vielä 17-vuotiaan pojan epäiltynä teosta. Pojan hallusta löytyi myös muovikuula-ase.

Poliisi on kuulustellut epäiltyjä. Epäillyt ovat katuvia ja pahoittelevat tapahtunutta. Kaikki epäillyt on vapautettu. Poliisi epäilee kaikki laittomasta uhkauksesta sekä toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta.

Poliisi jatkaa tapauksen selvittelyjä ja tiedottaa asiasta tarvittaessa lisää aikaisintaan tiistaina 20.12.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.