Kolumni Suomalaisilta: Isisin sanoma leviää nyt suomeksi – jihadistiblogi kannustaa vuodattamaan vääräuskoisten verta

2

Supo: Isisin propaganda kannustaa nyt tappamaan vääräuskoisia ”missä tahansa”. Siten uhka kohdistuu entistä enemmän myös Suomeen.

(hs.fi. 8.2. 2017)

Mikä herättääkin melkoisen määrän kysymyksiä. Tosin ei valitettavasti valtamediassa. Kuten ei käsittääkseni myöskään eduskunnassa.

Paremman puutteessa täytynee sitten meidän tavallisten kansalaisten esittää ne ilmiselvästi  vastausta vaativat kysymykset, kuten:

ARVOISA VALTAKUNNANSYYTTÄJÄ JA ROUVA APULAISVALTAKUNNANSYYTTÄJÄ,

viitaten näissä lehtihaastatteluissa ilmaistuihin kantoihinne:

Valtakunnansyyttäjä haluaa jatkossa jopa vankeutta vihapuheesta

 

– Kiihottamisesta kansanryhmää vastaan halutaan jatkossa tuntuvia sakkorangaistuksia, ääritapauksissa vankeuttakin. Tässä ei saa käydä niin, että esimerkiksi 20 päiväsakosta tulee uusi normaali. Tilaa ylöspäin on, sakoissa voidaan mennä 120 päiväsakkoon asti, Nissinen sanoo.

– Tällainen ihmisarvon loukkaaminen sietää tulla vakavammin rangaistuksi. Ihmisarvo on loukkaamaton ja jos sitä loukkaa, niin pitää varautua tuntuvaan sakkoon. Lisäksi rikoslaissa yksi yleinen rangaistusten koventamisperuste on rasistinen vaikutin ja sellaisestahan kiihottamisessa kansanryhmää vastaan on yleensä kysymys.

(yle.fi 25.1. 2017)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Uusi apulaisvaltakunnansyyttäjä vihaa vihapuhetta – ”Sakkorangaistusten taso mietityttää”

 

Jos havaitsette, että rangaistusten taso on liian alhainen, lähdettekö te syyttäjät vaatimaan kovempia rangaistuksia oikeudessa vihapuheesta?

– Kyllä se sitä tarkoittaa. Mutta myös tässä sakkokategoriassa syyttäjä voi lähteä esittämään tiettyä tasoa. Lopulta tietysti tuomioistuin päättää, Toiviainen sanoo.
(yle.fi 22.1. 2017)

MIKÄ KANSA, MIKÄ RYHMÄ, MITEN KIIHOTETAAN?

Miten on mahdollista, että kiihottaminen määrittelemätöntä kansanryhmää vastaan on teidän mielestänne ankarasti tuomittava, mutta suoranaiset kehoitukset väkivaltaan ja terroriin Suomessa voidaan ohittaa olankohautuksella. Vai vedotaanko tässäkin kaiken kultaaviin kulttuurieroihin?

”Esimerkiksi yhden kirjoituksen mukaan ”vääräuskoisen veri” on saastaista ja sitä on lupa vuodattaa.

-Käännösten laatu on sen verran hyvä, että kyseessä ovat joko Suomessa syntyneet tai Suomessa koulunsa käyneet ihmiset, Iho tulkitsee.

MYÖS SUOJELUPOLIISISSA on pantu merkille suomenkielisen jihadistipropagandan nousu. Supon arvion mukaan se nostaa myös jihadistisen väkivallan uhkaa Suomessa.

-Tässä on ollut jonkin aikaa nähtävissä sellaista trendiä tai ilmiötä, että propagandaa on alettu tuottaa sekä suomeksi että Suomeen suuntautuen, sanoo erikoistutkija Pekka Hiltunen Supon terrorismin vastaisesta yksiköstä.”

(hs.fi. 8.2. )

MINISTERIT ORPO JA SIPILÄ

Entä te, tämän nouseen terrorismiuhan ja realisoituneen maahantunkeutujien rikosaallon päävastuulliset, ministerit Sipilä ja Orpo,jotka olette nimittäneet Suomen suurimmaksi uhkatekijäksi teidän katastrofaaliseen lopputulokseen johtanutta avointen rajojen politiikkaanne arvostelleita suomalaisia, onko teillä jotain sanottavaa puolustukseksenne? Jos ei ole kannattaa sitä pikaisesti ryhtyä miettimään, sillä sille tulee kaikesta päätellen hyvin pian käyttöä.

”-Varsinainen konfliktialueille värvääminen on vähentynyt, ja propagandassa korostuu nyt enemmän iskujen tekeminen lähtömaissa”, Hiltunen sanoo.

Hänen mukaansa Isis kannustaa nyt iskuihin yksinäisiä tekijöitä, niin sanottuja yksinäisiä susia, missä nämä ikinä ovatkaan.

-Tämä on omiaan muuttamaan Suomen profiilia yhtenä osatekijänä uhkaympäristössä, erikoistutkija muotoilee.

Siis suomeksi: terrori-iskun vaara Suomessakin kasvaa.”

(hs.fi 8.2.)

JOS EI SIITÄ PUHUTA, NIIN SITÄ EI OLE?

Suomessa on siis ryhdytty järeisiin toimiin näiden uhkien torjumiseksi. Syytettyjen penkille on istutettu päätekijät -uhasta tiedottaneet ja varoittaneet kansalaiset. Joiden vihapuheista muutama esimerkki:

Terhi Kiemunki sai syytteen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Syyte tuli kirjoituksesta Uuden Suomen blogissa 27. maaliskuuta 2016, jonka otsikko oli ”Kun unelma on saavutettu, on myöhäistä katua”. Kirjoituksessa muslimit yleistetään yhdeksi kansanryhmäksi ja uhkakuvan mukaan suomalaiset alistetaan, vääräuskoiset tapetaan ja naiset ja lapset raiskataan.

-Sebastian Tynkkynen: ”Kaikki muslimit eivät noudata profeettansa oppeja, eivät tietenkään. Mutta yhteiskuntarauhan onnistuvat viemään jo muutamat Muhammadin innoittamat vääräuskoisia kohtaan tehdyt iskut. Siksi asiaa ei tule vähätellä. Terrorismin pesiydyttyä Suomeen joudutaan muuttamaan turvallisuusjärjestelmiä ja siirtymään oikeasti valvontavaltioon. Ja ihmisten kadotetulle turvallisuudentunteelle ei voi edes lyödä hintaa.”

Me tavalliset kansalaiset olemme hämmentyneitä, pettyneitä ja peloissamme, kun meiltä ollaan viemässä kaikki se, mikä elämässä on tärkeintä: turvallisuus, sananvapaus ja oikeusturva. Mutta ennenkaikkea me olemme vihaisia. älkää erehtykö luulemaan muuta. Päivä päivältä ja jokaisen vihapuhesyytöksen myötä, jokaisen maahantunkeutujien rikoksen myötä  meistä tulee aina vain vihaisempia. Joten vastauksia pitäisi alkaa löytymään. Ja pian. PeruStuen tällä kertaa tosiasioihin ja terveeseen järkeen.

Kirjoittaja: Kristiina Kalliojärvi

2,131 total views, 3 views today

He could punch. His swings were not fast but they were deadly win they landed solidly.. Connect your player to the Internet using either an Ethernet cord or Wi Fi. If you can plug your player into your router, that’s all you need to do to get it online. The city is now grown up and gaming is moving from Cheap Jerseys its role as its daddy to one of its many diverse children. What are the implications of a Vegas where gaming now has shrunken to 35% of all casino revenue going forward?. 6. The four touchdowns are a career high for Amendola he had three in 2012, his final season with the Rams in which he had 63 receptions. Intriguingly, jordan sale an analogous orbital 2CK effect was proposed to arise from resonant scattering centres with orbital degrees of freedom, for example, two level systems (TLSs)10,11,12. As depicted in Fig. Trade Names can be long, and also need to indicate inform ation about the type of enterprise. They need to hockey jerseys include incorporated, or Company, or Ltd. As a personalized marketing products specialist Eldridge is known as an innovative leader within the promotional products industry. cheap nfl jerseys Lee writes for his company’s blog as well as Love Promos and his personal Kansas City Chiefs Blog.. Season ticket holders this fall. NFL team? The line starts here.. Is it a pro set? Is it a single back? Is it a power set? And then I make my adjustment based on the set? As a defensive back, I look at the set, and depending on what coverage I’m in for instance, if they got to twins, if I’m in man to man, and I’m the right corner, and the split end goes to the flanker side, I go with him. If I’m in cover two or cover three, I stay and either Buck or Sam, depending on the defense, goes because Buck or Sam is now the strong side defensive back. I believed in the product. I’ve never been a salesperson. Instead, they dropped deaths plummeted by 48 cheap nfl jerseys percent, while injuries fell 33 percent. This seems a little counter intuitive until you account cheap nfl jerseys for human behavior. What is happening to Russia’s economy? Russia’s crisis has been triggered by a sharp plunge in cheap nba jerseys oil prices since this summer and international sanctions over Russia’s March annexation of Crimea. The ruble is collapsing. Polypropylene or thermal underwear pants are best suited for snowboarding. Tuck your base layer shirt into these pants and your pants into your socks, so there are no air pockets or any area where snow can enter.. But things didn’t get any better over the weekend when an officer in Independence, Mo. Tased a teen driver during a simple traffic stop and then allegedly let that teen fall on his head, leaving him in critical condition due to brain injuries.

2 KOMMENTIT

  1. ”Supo: Isisin propaganda kannustaa nyt tappamaan vääräuskoisia ”missä tahansa””

    Tämä ei ole propagandaa vaan sitä, mitä koraanissa lukee.

  2. No tämä on sinsänsä ongelmallista viranomaisille että tähän puuttumalla loukattaisiin uskonnonvapautta ja samalla periaatteella myös pyhiä uskonnollisia tekstejä ja historiallisia kirjoituksia joissa esimerkiksi kuvataan profeetta Muhammedin ohjeita ja käskyjä etnisten puhdistusten suorittamiseksi pitäisi kieltää.
    Sitäpaitsi se olisi vain ongelman lakaisemista maton alle. No ruotsinlaivat ovat ihan maailman tasolla houkuttelevia kohteita jihadisteille ja kun näitä on menetettty 1-2 niin poliittinen johto alkaa suhtautua asiaan sen vaatimalla vakavuudella.

VASTAA: Sana vapaa. Jokainen vastaa omista kommenteista.