Jouko Piho: Rotschildien suunnitelma ihmiskunnan orjuuttamiseksi

Luin 10.3.2017 ensimmäistä kertaa Henry Makowin sivulta venäläisestä valkoisen armeijan kenraalista, jonka nimi on kreivi Arthur Cherep-Spirodovich (1858-1926), joka vastusti vapaamuurareita ja Rotschildien maailmanlaajuista rahamonopolia.

Rohkea kreivi julkaisi v. 1926 kirjan nimeltä “The Secret World Government or The Hidden Hand” (Salainen maailmanhallitus tai Kätketty käsi), joka osoitti, että Rotschildit olivat hallinneet pankkien lisäksi myös politiikkaa vuodesta 1800 lähtien sellaisten nukkehallitsijoiden kuin Disraeli, Metternich ja Bismarck kautta.

Sellaiset poliitikot, jotka eivät halua alistua Rotschildien valtaan, tapetaan. On yhä selvempää, että pankkiirien tavoitteena on valkoisen rodun ja kristillisyyden syrjäyttäminen.

Päästäkseen tavoitteisiinsa Rotschildit järjestävät sotia. Kreivin kirjassa on ainakin minulle uutta tietoa se, että Rotschildit saivat aikaan myös Yhdysvaltain sisällissodan 1861-1865 pohjoisvaltioiden ja etelävaltioiden välille, koska he pelkäsivät, että yksi ja yhtenäinen Amerikka olisi heille liian voimakas. Sodan sytykkeenä käytettiin orjakysymystä, jota kiihdytettiin aina sotaan asti.

Cherep-Spirodovich

Cherep-Spirodovichin mukaan Amerikan sisällissodan lietsojina olivat nimenomaan Rotschildien johtamat juutalaiset pankkiirit ja vapamuurarit. Kreivi ei puhu juutalaisista yleensä eikä siis kaikista juutalaisista, vaan niistä, jotka edistävät Rotschildien illuminaattiagendaa. Kreivi vetoaakin kirjassaan oikeamielisiin juutalaisiin, että nämä vastustaisivat pahoja juutalaisia. Samoin kreivi myöntää, että monet ei-juutalaiset ovat myyneet itsensä tämän pahuuden palvelukseen.

Tämä on hyvin tärkeä asia huomata, koska juutalaisjohtoinen raha-ja valtaeliitti, joka kontrolloi suurinta osaa maailman hallituksista, käyttää erittäin ovelasti tunteellista sanaa ”antisemitisti” jokaisesta henkilöstä, joka arvostelee heidän pahoja toimiaan. Sen mukaan minäkin olisin antisemitisti, vaikka minä olen suuri Israelin ystävä. Israelin ja tavallisten juutalaisten rakastaminen onkin erotettava Uutta maailmanjärjestystä ja Antikristuksen tuloa valmistelevista pahoista ja Saatanaa palvovista rahajuutalaisista. Jos tätä eroa ei tehdä, ollaan aikamoisessa sekasotkussa.

Antisemitismi-sanan käyttö onkin vain pankkiirijuutalaisten viekas taktiikka, jotta ihmisten huomio saataisiin suunnatuksi pois siitä, että Rotschildit suunnittelevat yhtä maailmanhallitusta ja maailman diktatuuria. Tässä yhteydessä voisi vielä mainita esimerkkinä sen, että jos minä arvostelen, kuten olen usein tehnyt, esim. Italian mafiaa sen pahoista teoista, niin ei se sitä tarkoita, että minä olisin jotenkin anti-italialainen eli italialaisia vastaan. Ei suinkaan, minä olen vain pahoja mafiaitalialaisia vastaan, mutta muutoin minä rakastan Italiaa ja italialaisia.

Sisällissodan aikana presidentti Lincoln alkoi painattaa omia Rotschildeista riippumattomia dollareita. Kun pankkiirit huomasivat, että Yhdysvallat on menossa kohti taloudellista itsenäisyyttä ja riippumattomuutta pankkien lainanannosta, he näkivät ainoaksi ratkaisuksi Lincolnin murhauttamisen. Tekoon löytyi fanaattinen vapaamuurari John Wilkes Booth.

Cherep-Spirodovich tiesi kirjansa julkaisemisen vaarat, kun hän kirjoitti: ”Odotan Kätketyn käden (= vapaamuurarit) tuhoavan elämäni, koska olen paljastanut heidän pirulliset tekonsa ja uhkaavat suunnitelmansa. Mutta me emme voi yrittää pelastaa maailmaa ja levätä samalla turvassa. Kristillinen ja rodullinen velvollisuus pakottavat minut julkaisemaan tämän kirjan.”

Pian näiden sanojen kirjoittamisen jälkeen kreivi murhattiin. Hänet löydettiin kaasuputki suussaan, jotta kuolema näyttäisi itsemurhalta. Murhaajat eivät tienneet, että kaasuntulo oli katkaistu. Siitä huolimatta oikeus teki päätöksen, että kyseessä on itsemurha.

Lähde: https://www.henrymakow.com/

9 thoughts on “Jouko Piho: Rotschildien suunnitelma ihmiskunnan orjuuttamiseksi

 • 14.3.2017 at 11:19
  Permalink

  Suomen Markkakin oli Rotchildeilta lainatulla rahalla perustettu. Euro on orjuutta.

  Kuka enää aidosti uskoo Suomen olevan itsenäinen tai demokraattinen? Velka on valtaa. Ja sitä Katainen ja Urpilainen muiden muassa Suomelle ovat kartuttaneet roppakaupalla. Mitä sen vastineeksi annetaan sitten aikanaan?

  S. Niinistö, eli meidän ”arvojohtajamme”, oli etulinjassa viemässä Suomea tähän kusetukseen.

  Paras todiste tämän rikollisen toiminnan laajuudesta on se että siitä ei puhuta koskaan kriittisesti, eikä tutkimuksia poliisin puolelta laiteta koskaan liikkeelle, vaikka todisteita olisi kuinka. Ministerit ja kansanedustajat saavat puhua paskaa minkä jaksavat, kunhan eivät puhu vääristä aiheista.

  Tyranniahan se on, kun se mikä on valtaapitäville (marioneteille) sallittua mutta velkaorjalle laitonta.

  Reply
 • 14.3.2017 at 14:07
  Permalink

  ehkä helpointa on katsoa nykyistä israelin lippua eli lipussa oleva tähti ei ole daavidintähti vaan stur eli saturnus eli musta aurinko, babylonian merkit ovat aurinko, kuu ja tähdet eli natolipussa on nelisakarainen tähti

  Reply
 • 14.3.2017 at 16:03
  Permalink

  Kiitos Jouko Piholle erittäin tärkeästä havainnosta. Kyseessä on valta, ahneus ja raha. Globalistieliitti, vasemmisto ja kolmannen maailman siirtolaiset toimivat tässä välikätenä, päämääränä toteuttaa lopulta kansallisvaltioiden tuho kohti maailman herruutta. Euroopan invaasion torjumisen lisäksi, on iskettävä pankkien tuhoavaan valtaan ja erottava pikaisesti EU:sta ja eurosta.
  Suomessa pitää korvata sairas kulttuurimarxismi terveillä kansallismielisillä, luterilaisilla arvoilla. Tämä on ollut aina historian saatossa kansamme kohtalonhetkillä pelastuksemme.

  Reply
 • 14.3.2017 at 17:09
  Permalink

  No hei haloo!! Kenenkän hallussa oli orjakauppa ja orjien rahtaaminen Afrikasta Amerikkaan? Entä jälleenmyyntimarkkinat? Ketkäs olivat laivanvarustajat?

  Reply
 • 14.3.2017 at 22:10
  Permalink

  Sen mukaan minäkin olisin antisemitisti, vaikka minä olen suuri Israelin ystävä. Israelin ja tavallisten juutalaisten rakastaminen onkin erotettava Uutta maailmanjärjestystä ja Antikristuksen tuloa valmistelevista pahoista ja Saatanaa palvovista rahajuutalaisista. Jos tätä eroa ei tehdä, ollaan aikamoisessa sekasotkussa.

  ON KIRJOITTAJA SELVÄSTIKIN KAUHEASSA KIISTÄMISEN VAIHEESSA EDELLEENKIN!! KUN KYSYMYS KUULUUU MONIKULTTUURISUUDESTA JOKA AINOA SAATANAN JUTKU VETÄÄ YHTÄ KÖYTTÄ!! HYVÄÄ JUTKUA EI OLEKAA HE OVAT VALEHTELIVIA ROTTIA JOKAINEN! TALMUD VAAN KUMMASTA NÄYTTÄÄ KELPAAVAN JUTKUILLE! HERRAN KIRJOITTAJA VOISI PEREHTYÄ SIIHEN JA MITÄ OIKEASTI TEKEVÄT JA OLET ISRAELIN YSTÄVÄ ELI GOJIMI PERSEEN NUOLIJA!

  Reply
 • 16.3.2017 at 19:45
  Permalink

  Olen usein kuullut kansallismielisten ihmisten sanovan, ettei taistelu kannata, kun on liian myöhäistä tehdä mitään muukalaisinvaasiolle ja kriisille, jossa kansamme on. Siksi he katsovat, että on yhtä lailla hyväksyttävää elää tottelevaisena orjana sionistisessa järjestelmässä, kunnes kaikki on ohi ja valkoinen rotu on jäänyt vähemmistöksi.

  Miksi taistella ja elää spartalaista elämää, jos emme kuitenkaan tule voittamaan? Eikö yhtä hyvin voi nauttia materian tulvasta ja elää kuin kuningas? Jotain tämän tyylistä osa kansallismielisistä järkeilee. Puhumme tässä toisin sanoen defaitisteista, tappiomielialaa lietsovista ja periksi antavista ihmisistä.

  Vaikka halveksin tappiomielialan lietsojia, voin silti olla heidän kanssaan samaa mieltä siitä, että kansamme tulevaisuus näyttää synkältä monella alueella. Tällaiset järkeilyt ovat myös eläviä todisteita siitä, kuinka tärkeää on rakentaa vahva ja vakaa psyyke pystyäkseen taistelemaan.

  Ilman vahvaa psyykettä ei ole myöskään mahdollista olla aktiivinen taistelussa kansamme vapauden ja selviytymisen puolesta. On heitä, jotka ovat fyysisesti vahvoja mutta henkisesti heikkoja ja heitä, jotka katsotaan fyysisesti heikoiksi mutta joilla on vahva psyyke. Luonnollisesti näiden molempien yhdistelmä on optimaalisin, mutta se, joka ei ole vahva henkisesti, ei tule pärjäämään taistelussa riippumatta siitä, kuinka vahva hän on fyysisesti.

  Kansamme on suurten haasteiden edessä. Pohjolaa ollaan valloittamassa, maihimme tunkeutuu jatkuvasti lisää muukalaisia. Pohjolan ovat orjuuttaneet vieraat vallat, jotka eivät tahdo muuta kuin hävittää Pohjolan kansan. Invaasion myötä lisääntyy samalla myös rikollisuus, kun ammuskelut, raiskaukset, murhat ja poltot leviävät yhteiskunnassa. Hyvinvointivaltiomme kuivuvat kokoon, ja pahantahtoiset voimat ovat valmiita riistämään loputkin jäljelle jäävät. Tuhoisien aatteiden, kuten liberalismin, feminismin ja kulttuurimarxismin sokeuttamana kansamme vaeltaa tietämättömänä kuiluun.

  Samanaikaisesti, kun yhteiskunta romahtaa, välinpitämättömät miehet ja naiset seisovat ja katsovat sivusta täysin ajattelematta tulevaisuutta. Aiemmin Pohjolan kansaa ohjasivat voima, rohkeus, uskollisuus ja uhrautuvuus. Ihmiset olivat kurinalaisia ja ylpeitä alkuperästään, rodustaan ja identiteetistään. Nykypäivänä olemme egoismin ja materialismin nielaisemia. Sairaalloinen rahanhimo, erilaiset huumeet ja halpamainen ”hauska” tahraavat nukkuvan kansamme mielet. Kansallinen sielu on myrkytetty!

  Miltä näyttää tavallisten pohjoismaisten miesten ja naisten elämä? Arkisin pitkän työpäivän jälkeen he palaavat kotiin ja istuvat TV:n ääreen, katsovat juutalaisamerikkalaisia elokuvia, sarjoja ja pornografiaa. Kun työviikko on lopulta ohi, viikonloppu saapuu ja olisi aikaa tehdä jotain kehittävää, menevät he sen sijaan ostoskeskukseen shoppailemaan. Ilta-aikaan he taas viihdyttävät itseään juutalaisamerikkalaisilla elokuvilla tai juovat itsensä tajuttomiksi kaupungilla.

  Elämme työskennelläksemme ja kuluttaaksemme finanssieliitille, ja kuolemme tekemättä mitään, millä olisi jotain arvoa. Kaikilla rahoilla, jotka olet tienannut ja käyttänyt tarpeettomiin asioihin ei ole mitään merkitystä, kun olet kuollut. Ainoa asia, jolla on merkitystä, on se, mitä olet tehnyt elämälläsi.

  Suurin osa kansastamme piilottaa päänsä hiekkaan ja on välittämättä tästä ikuisesta totuudesta. He kuluttavat edelleen tavaroita, joita he eivät tarvitse ja juovat itsensä humalaan joka ainoa viikonloppu paetakseen totuutta. Uuden viikon alkaessa kaikki alkaa taas uudestaan.

  Mikä on loppujen lopuksi elämän tarkoitus, jos se sisältää vain kulutusta ja kuoleman? Ei ole ihme, että masennuksesta on tullut uusi kansansairaus, kun tämän päivän yhteiskunnassa ei ole olemassa mitään tarkoitusta olemassaololle. Ihminen tarvitsee korkeamman merkityksen elämälleen ollakseen onnellinen, ja ilman eteenpäin ohjaavaa korkeampaa tarkoitusta ei koskaan voi saavuttaa onnea. Ilman määränpäätä tulee ikuisesti kulkemaan materialismin tietä.

  Kun ajatellaan nykypäivän modernia yhteiskuntaa ja katsotaan, kuinka sen muodostamat ihmiset kaivavat naiivisti omaa hautaansa, on helppo tuntea, että kaikki on menetetty. Toivottomuuden tunne voi johtaa uskon menettämiseen itseensä ja voittoon. Olen itse kokenut tämän. Joskus olen istunut omassa maailmassani kaivautuneena omiin ajatuksiini täysin kykenemättömänä tehdä mitään kehittävää.

  Vastarinnan naiset ja miehet taistelevat 365 päivää vuodessa, kylmässä ja sateessa, pysäyttääkseen kansamme ja pyhän Pohjolamme hävittämisen. He käyvät sionistista finanssieliittiä, kansanpetturipoliitikkoja ja kulttuurillista rappeutumista vastaan. Kysyn itseltäni: Miksi teemme tämän kaiken? Miksi puolustamme kansaa, joka antaa tekopyhien pukumiesten huijata itseään, vaikka he samalla näkevät, kuinka heidän tulevaisuutensa viedään heiltä? Tällainen kansa ei puolusta itseään, mutta palvoo kuolleita materialistisia asioita elävien sijaan.

  Sisälläni käy koko ajan kamppailu, kamppailu kansallissosialismin ja rappeutuneen yhteiskunnan materiaalisten kiusausten välillä sekä uskon ja epäilyksen välillä. Tämä sisäinen sota voi hiertää ihmistä. Kun keskityn liikaa kansamme vakavaan tilanteeseen sen sijaan, että keskittyisin siihen, mitä pitäisi tehdä ongelmien ratkaisuksi, ottaa epäilys vallan ja negatiiviset ajatukset ja tuntemukset valtaavat mieleni. Hitaasti mutta varmasti taistelutahto katoaa, ja sen korvaavat toivottomuus ja katkeruus.

  Juuri kun näyttää siltä, että sisäiset demonini ovat voittamassa kamppailua, syttyy kuitenkin uusi hehku sisälläni. Lyhyen ajan jälkeen hehku muuttuu uudistetuksi taistelutahdon palavaksi infernoksi ja negatiiviset ajatukset katoavat kuin kaste auringonpaisteessa. Silloin käsitän, että epäilykseni ovat vain illuusioita, jotka olen luonut omassa päässäni, ja kysyn uudelleen itseltäni: Miksi taistelemme?

  Kansallissosialistina rakastan omaa kansaani yli kaiken tässä maailmassa, joten vastaus on itsestään selvä: taistelen, koska se on velvollisuuteni. Esi-isieni sukupolvet, jotka tulivat ennen minua, uhrasivat verta, hikeä ja kyyneleitä, jotta voisin elää mukavaa elämää. Minun velvollisuuteni on ehdottomasti jatkaa heidän taisteluaan tulevaisuuden sukupolville riippumatta siitä, kuinka synkältä tulevaisuus näyttää.

  Vastarintaliike taistelee jatkuvasti vihamielisiä voimia vastaan, jotka haluavat tuhota kansamme. Olemme ainoita, jotka tosissaan taistelevat sionistista järjestelmää vastaan. Kun muut seisovat halvaantuneina ja katsovat sivusta, me edustamme kansan viimeistä puolustuslinjaa. Emme seiso paikallamme ja katso, kun vihamieliset voimat avaavat rajamme muukalaislaumoille. Emme vain katsele, kun kansanpetturit puukottavat omaa kansaansa selkään finanssieliitin sionistisella tikarilla. Emme myöskään vain seiso ja katso, kun arvokas pohjoismainen kulttuurimme korvataan luonnottomalla materialistisella roskakulttuurilla. Emme hyväksy käynnissä olevaa rodullista ja kulttuurillista rappeutumista!

  Korkein toivomme on, että kansa jokin päivä nousee, kaataa tyranninsa ja asettaa kansanpetturit seinää vasten niin, että Pohjola voi jälleen saada vapautensa. Meillä on tehtävä, joka meidän tulee suorittaa hinnalla millä hyvänsä: meidän täytyy pelastaa kansamme! Emmekö taistele juuri tämän vuoksi, turvataksemme kansamme selviytymisen ja luodaksemme tulevaisuuden tälle kansalle vapaassa ja yhtenäisessä Pohjolassa?

  Tämän taistelun tulos, jonka puolesta niin fanaattisesti taistelemme, tulee päättämään kansamme kohtalon kerta kaikkiaan. Lukemattomia kertoja kansamme on välttänyt uhat, ja monet kerrat olemme päätyneet tappioon. Kyse ei kuitenkaan ole enää satunnaisesta konfliktista, josta pääsisimme yli. Ei, tällä kertaa kyse on niin paljon enemmästä. Tämä on valkoisen rodun viimeinen taisto, loppusota, jossa kirjaimellisesti kaikki ovat pelissä, ja tämä todellisuus on saanut minut löytämään uutta voimaa surun ja epätoivon hetkillä.

  Euroopan tulevaisuus?

  Merkitystä ei ole sillä, kuinka vaikeita ongelmat ovat tai kuinka voimakkaita vihollisemme ovat. Emme voi missään olosuhteissa epäillä itseämme tai voittoamme. Jos emme aina kulje voittoisasti tässä kohtalon taistelussa, kansamme tulee katoamaan maan päältä, ja vain rauniot upeasta kulttuuristamme ovat jäljellä.

  Jäämmekö historiankirjoihin kansana, joka antautui ilman taistelua, vai kirjoitetaanko meistä kansana, joka ei koskaan antanut periksi ja joka voitti vihollisensa ja vapautensa? Tämä, rakkaat lukijat ja toverit, on täysin itsestämme kiinni.

  Olen vakuuttunut siitä, että jokin kaunis päivä voitamme, mutta se tulee vaatimaan äärimmäisen paljon meiltä jokaiselta. Jos antaa negatiivisten ajatusten ohjata elämää, on se elämää orjuudessa. Emme luonnollisesti voi päästä eroon kaikista negatiivisista ajatuksista, mutta meillä on valta vapautua niiden kontrollista, ja sen tehdessämme voimme saavuttaa mitä vain. Meidän täytyy pelastaa itsemme ennen kuin voimme pelastaa kansamme.

  Ehkä olen väärässä ja ehkä kaikki on jo menetetty, mutta siinä tapauksessa sillä ei ole mitään merkitystä. Se, millä todella on merkitystä, on se, ettemme koskaan anna periksi vaan jatkamme taistelua riippumatta siitä, mitä tapahtuu. Kunniallista on seisoa selkä suorana kohtalonsa edessä ja kuolla miekka kädessä, ja häpeällistä on elää ja kuolla polvillaan orjana.

  Rautaisella tahdolla ja horjumattomalla uskolla sydämissämme kuljemme määrätietoisia askelia kamppailussamme riippumatta siitä, mihin se meidät johtaa. Olemme valmiina kohtaamaan kohtalomme ja voittamaan jokaisen vihollisemme, joka on tiellämme. Joten tulkoon se, mitä on tullakseen!

  Voitto tai kuolema!

  Reply
 • 17.3.2017 at 22:45
  Permalink

  On mahdollista lavastaa vakuuttavasti, että kuubalainen lentokone on ampunut alas normaalin reittilennon, joka on ollut matkalla Yhdysvalloista Jamaikalle, Guatemalaan, Panamaan tai Venezuelaan. Lennon määränpää valitaan sillä perusteella, että lento joutuu ylittämään Kuuban. Matkustajina voisivat olla lomaa viettävät lukiolaiset tai mikä tahansa muu ryhmä, jolla on tarvetta tehdä tilauslento.

  Myös Vietnamin suhteen Kennedy oli konfliktissa CIA:n kanssa: Kennedy halusi vetäytyä Vietnamista kokonaan vuoteen 1965 mennessä, kun taas CIA pyrki jatkuvasti lisäämään toimintaansa ja vaikutusvaltaansa alueella.

  Conservative Tribune -lehti kirjoitti Vault 7 -salasanasta ja Kennedystä:

  ”Kuinka tämä kaikki kytkeytyy Wikileaksiin? Salaliittoteoreetikot ovat pitkään uskoneet JFK:n salamurhan olleen CIA:n orkestroima […] Teorian mukaan CIA:n viranomaiset tappoivat presidentin suojellakseen viraston asemaa.

  Tämä tuo meidät takaisin Wikileaksiin, joka on juuri alkanut julkaista väitetysti CIA:n kyseenalaisia menetelmiä paljastavia dokumentteja — aikana, jolloin suuri osa tiedustelupalveluista käyttäytyy vihamielisesti presidentti Donald Trumpia kohtaan, pyrkien heikentämään häntä jokaisen tilaisuuden tullen.”

  Tänä päivänä presidentti Harry Trumanin varoitus CIA:sta on ajankohtaisempi kuin koskaan:

  ”Mielestäni [CIA:n luominen] oli virhe. Ja jos olisin tiennyt mitä tulee tapahtumaan, en olisi koskaan tehnyt sitä. […]
  Miksi? Heillä on nyt organisaatio Virginiassa, joka on käytännössä monin tavoin tasaveroinen Pentagoniin. Ja olen mielestäni sanonut aikaisemmin, että yhdessäkin Pentagonissa on tarpeeksi.

  Oman ymmärrykseni mukaan nämä CIA:n kaverit eivät ainoastaan raportoi sodista ja vastaavista, vaan he menevät ja luovat omansa, eikä kukaan pidä kirjaa heidän toimistaan. He käyttävät miljardeja dollareita synnyttääkseen vaikeuksia, jotta heillä on jotain raportoitavaa. Heistä on tullut […] siitä on tullut täysin oma ja salainen valtiovalta. Heidän ei tarvitse olla vastuussa kenellekkään.

  Tämä on erittäin vaarallinen asia demokraattiselle yhteiskunnalle, ja se täytyy pysäyttää. Ihmisillä täytyy olla oikeus tietää, mitä he [CIA] oikein aikovat. […] Ja jos asioita ei voi muuttaa, koska kaikki tapahtuu niin hiton salaisesti, niin tällöin olemme matkalla kohti sellaista, mitä maamme perustajat eivät olisi halunneet. Salailu ja vapaa demokraattinen hallinto eivät sovi yhteen.”

  Reply
 • 24.3.2017 at 14:28
  Permalink

  http://lampuri.fi/bilderberg.htm

  Kaikkiaan on Bilderbergeillä kolme päätavoitetta: uusi kansainvälinen talousjärjestys, uusi poliittinen järjestys ja uusi uskonnollinen maailmanjärjestys. Matkan edistymistä kohti keskitettyä maailmahallintoa kehui vuonna 1991 Bade-Badenin kokouksen avauspuheessaan David Rockefeller seuraavasti:

  ”Olemme kiitollisia kaikille merkittäville julkaisuille, The Washington Postille, The New York Timesille, Time-lehdelle ja monille muille, joiden johtajat ovat osallistuneet kokouksiimme ja pysyneet vaiti jo melkein 40 vuotta. Olisi ollut mahdotonta kehittää suunnitelmaamme maailmalle, jos olisimme joutuneet alttiiksi julkisuuden kirkkaille valoille. Mutta maailma on nyt hienostuneempi ja valmiimpi marssimaan kohti maailmanhallitusta. Älyllinen eliitti ja maailmanpankkiirien ylikansallinen täysvaltaisuus on todellakin suositeltavampaa kuin kansallinen itsemääräämisoikeus, jota on toteutettu menneinä vuosisatoina.”

  Reply
 • 25.3.2017 at 03:42
  Permalink

  Jean Sibelius – Finlandia

  Ja kommentteja:

  Happy independence day Finland, you’re a glorious country <3 Greetings from the Netherlands

  Hartelijk bedankt! Groetjes uit Finland :)

  Ennen meillä oli Sibelius ja Aleksis Kivi, nyt meillä on Cheek ja Alexander Stubb. Mitä vittua meni vikaan?

  David Thompson1 vuosi sitten
  Brilliant!x.

  I'm from South Korea. I respect Finnish because your country had fought bravely against Soviet Union even Finns 100k people vs Soviet 500k people

  Finland is the most beautiful country in Europe. Greetings from Hungary!

  Just Norbert Ahh… our ugric brothers…isnt it nice being together?

  You hungarians are our brothers!

  Just Norbert Yep, it is! I'm from Finland and Hungary too! Magyarok!!

  Evelyn Rodríguez Ramírez7 kuukautta sitten
  I'm from Costa Rica and I love Finlandia

  89frisco10 kuukautta sitten
  Greetings to Finland from Mexico. I love this majestic symphony. Sibelius Forever.

  Much love from Brasil my finnish brothers!

  Ayahuaska Pop6 kuukautta sitten
  Excelent!, I want to visit Finland, land of a brave and strong people.

  choccy01227 kuukautta sitten
  From Hong Kong!! Love this piece!! Respect to Finnish!!

  what a beautiful country, respect from your brother sweden, thanks for kicking those reds out of the north back in the winter war

  Storm Commando1 vuosi sitten
  Absolutely beautiful! Long live Finland!!!! Respect and love from the UK. Hail Europa!

  potentialforanything10 kuukautta sitten
  Islam will not take this country as it has taken Germany and Britain. We shall remain strong.

  Rakastan Suomea niin paljon!!! En osaa selittää sitä, se yhteys mikä ihmisellä on isänmaan kanssa, se on kaunista.. En voi ymmärtää ihmisiä jotka ei edes tunne pientä pistoa sydämmessä kun kuulee tämän. Suomi on maailman paras maa, ei siitä pääse mihinkään.

  ricardo mungarro4 kuukautta sitten
  What a beautiful country Finland is greetings from Mexico my Finnish brothers ❤️

  We played this in Arkansas All Region Senior High in September, and though I was a second violin (4th, so close!!) I enjoyed this piece to the fullest. A true work of art.

  Baltijas Vilks5 kuukautta sitten
  I love how this song starts. It starts with a dark, descending feel citing back to the awfullness oppression done by the Russian empire to Finland but then the tune changes into hopeful melody, referencing to Finland's independence. Then melody changes into suspicious time interwar period after that again dark when Finland is attacked by the Soviet Union..

  ÄLKÄÄ KOSKAA MENETTÄKÖ TOIVOANNE!! TÄMÄ ON EDELLEENKIN PUOLUSTAMISEN ARVOINEN MAA JA ÄLKÄÄ KOSKAAN MENETTÄKÖ TOIVOANNE!!!

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.