Sebastian Tynkkynen: Meidän on lopetettava turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten ottaminen Suomeen

Sebastian Tynkkynen ottaa jyrkästi kantaa turvapaikanhakijoihin, Facebook päivityksessä.

Sebastien Tynkkynen:
Oon saanut sähköpostiini niin hirveitä kertomuksia suomalaisilta naisilta, että oksettaa. Ihan puhtaasti turvallisuussyistä meidän on lopetettava turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten ottaminen Suomeen, sillä riskit ovat aivan liian suuret. Jos meidän pitää pelätä vieraita omassa maassamme, kylään ei enää saa kutsua. Tämä on siinä mielessä ikävää, että varmasti ulkopuolelle jää myös se pieni osuus naisia ja lapsia, mutta ei oikeastaan ole muuta vaihtoehtoa, koska muuten mukana tulisi myös riskitapauksia.


Olen lukemani ja torilla tulleiden keskustelujen perusteella valmis pistämään hanat kiinni täysin kiintiöpakolaisten ja turvapaikanhakijoiden osalta, ja sitä vastaan ohjaamaan apua pakolaisleireille, joissa ihmiset väliaikaisesti oleskelevat ennen kuin lähialueen kriisi helpottaa. Suomi myös säästäisi valtavia summia lopettamalla miljardiluokan kotimaan turvapaikkarulianssin ja sen sijaan palkkaisi omia kansalaisiaan auttamaan pakolaisleireille väliaikaisiin tehtäviin.

Myös muualta Euroopasta tulee jatkuvaan tahtiin mitä kamalampia kokemuksia. Tässä tältä päivältä. Oon ihan perijuuria myöten täynnä tätä menoa. Myös kuntatasolla paikkoja ei saa enää tarjota näille tulijoille, ja kaupungissa laittomasti oleville ei saa antaa terveyspalveluja (ns. laajemmat terveyspalvelut), jotta vetovoimatekijät poistetaan.

Meillä on edessä paljon isompi projekti turvallisuuden palauttamisen suhteen, mitä moni osaa kuvitellakaan.

Lähde: Sebastian Tynkkynen Facebook

7 thoughts on “Sebastian Tynkkynen: Meidän on lopetettava turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten ottaminen Suomeen

 • 3.4.2017 at 16:09
  Permalink

  Mitäs se Tynkkynen nyt takkiaan kääntelee? Ensin se on mukana turvapaikkabusineksessa ja sitten se arvostelee heitä rasiteiksi jotka yleisesti uskaltavat sanoa mielipiteensä. Ja sitten kun kaikki ei menekkään kuten pitäisi, niin sitten käännetään takki Jussi Halla-Ahon tapaan ja ei enää muistetakkaan että on oltu oligarkkien puolella.

  Ei muuta kun irokeesi päähän ja viher-vasemmiston riveihin koko mies.

  Reply
 • 3.4.2017 at 17:37
  Permalink

  En tiedä onko Sebu lintu vai kala fiiliksissä, mutta asiaa puhuu. Kuten myös siinä, että kannattaa Jussi Halla-ahoa PS puheenjohtajaksi.

  Reply
 • 3.4.2017 at 20:00
  Permalink

  Sebastian on hyvä ja TEKEE jotain asian eteen. Jos linja pitää niin tukea kansan puolelta tulee 100% varmasti. Yhteenkään takinkääntöön ei enää ole varaa, ei Tynkysellä eikä yhdelläkään perussuomalaisella…TOISTAN: Ei yhdelläkään! Samoin tulee huomioida myös se että nyt puheet on pidetty ja kansa odottaa TEKOJA & TULOKSIA!

  Tajuaakohan Persut miten valtava heidän kannatuksensa olisi toisenlaisella toiminnalla? Ilman 2015 syksyllä alkanutta perseilyä puolueen kannatus olisi tällähetkellä kokoluokkaa 30%+. Tilanne on vielä kenties korjattavissa MUTTA se vaatii
  Halla-ahon valintaa johtoon sekä ehdottoman suoraselkäistä toimintaa kaikilta jäseniltä -Suomeksi sanottuna S E L K E I T Ä kiristyksiä maahanmuutto politiikkaan ja täydellinen irtisanoutuminen nykyhulluudesta.

  Muuten homma on lopullisesti taputeltu.

  Reply
 • 3.4.2017 at 20:53
  Permalink

  284 Oulussa. Lopullisesti ei ole mikään tässä saatanallisen ruhtinaan maailmassa taputeltu, sen kertoo talvisodan tapahtumat ja oudot ihmeet siellä. Muuten ok kirjoitus.

  Lainaan pienen pätkän kirjasesta ( 1943 ) O. Korpijaakko, Asevelihenki- ”… Ilman asevelihenkeä emme selviytyisi tästä sodasta voittajana ja sen vuoksi on jokaisen vaalittava sitä henkeä. Rintamilla se säilyy, siellähän se on syntynytkin, mutta koti-alueen elämässä sitä on vaalittava. Sillä ne suuret tehtävät, jotka kansaamme odottavat, eivät tule suoritetuiksi, jos aseveli henki sammuu… ”

  Paljon muutakin olisi lainata voinut, yhteen hiileen puhaltamista on kuitenkin kansallismielisten syytä pitää yllä.. ’ t ’

  Reply
  • 3.4.2017 at 21:14
   Permalink

   Juu, siis nimim ”Talvisodanhenki” vastasin.

   Reply
 • 3.4.2017 at 22:07
  Permalink

  Odotellaan eduskunta vaaleja, sitten on Halla-ahon aika, siinä toivossa minä jaksan vielä elää….

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *