FSB ottaa kiinni Pietarin metroiskusta epäillyt tyylillä (video)

Venäjän turvallisuuspalvelu FSB kertoo ottaneensa kiinni  kirgisialaistaustaisen, vuonna 1988 syntyneen Akram Azimovin Moskovan lähellä Odintsovossa. Kiinniottotilanteesta on julkaistu oheinen video, jossa FSB hoitaa kiinnioton nopeasti ja tyylikkäästi.

Kiinniotettua Akram Azimovia epäillään Pietarin metroiskun valmisteluun ja rahoittamiseen käytettyjen varojen siirroista sekä yhteydenpidosta kansainvälisiin terroristijärjestöihin. Kiinniotettaessa Azimovin hallusta löytyi mm. käsikranaatti. Huhtikuun alussa tehdyssä iskussa kuoli 14 ja loukkaantui yli 50 ihmistä.

Akram Azimovin nuorempi veli, vuonna 1990 syntynyt Abror Azimov otettiin kiinni jo maanantaina epäiltynä osallisuudesta Pietarin metroiskuun. Abror Azimov kantoi pidätettäessä mukanaan käsiasetta. Video tästä kiinniotosta alla.

Jo aiemmin huhtikuussa kahdeksan henkilöä on pidätetty epäiltynä osallisuudesta Pietarin metroiskuun. Kuusi pidätystä on tehty Pietarissa ja kaksi Moskovassa.

Kuinkahan Suomen poliisi olisi hoitanut vastaavat kiinniottotilanteet?

 

Lähde: RT News

9 thoughts on “FSB ottaa kiinni Pietarin metroiskusta epäillyt tyylillä (video)

 • 20.4.2017 at 11:00
  Permalink

  Suomen poliisi olisi hoitanut asian niin että homma olisi päätynyt granaatin räjähdykseen täysin holtittomaan 9mm räiskintään jossa taustalla ollut mummu olisi saanut slaagin bussipysäkki olisi vaurioitunut ja mummun koira kuollut mentyään noutamaan kranaattia…ja mediassa hehkutetaan kuinka meni niin nappiin että ei ehkä paremmin olis voinut enää käydä.

  Reply
  • 20.4.2017 at 11:25
   Permalink

   Höpö höpö nyt taas. Esim. Karhukopla on taidoissaan ja otteissaan ihan maailmanluokkaa. Toki saat olla yhyy suomalaiset… ihan pellejä kaikessa, mutta noin ne ammattikitisijät somessa vinkuu ja valittaa aina. AINA.

   Reply
 • 20.4.2017 at 12:58
  Permalink

  Ei suomen mätäpoliisi olisi saanu noita edes kiinni puhumattakaan että olisi edes löytäny niitä mistään.

  Reply
 • 20.4.2017 at 18:10
  Permalink

  VarttiHullu luulee vielä olevansa fiksukin.Ruotsinmallissa kaikesta tulee pehmeää kuin pumpuli.
  Kovat tyypit eroaa ja tilalle saadaan naisia alennetuilla kriteereillä niin kuin tukholman terrori-iskusta nähtiin.
  Hyödyllinen idiootti joka luulee tietävänsä asiosta.

  Reply
 • 20.4.2017 at 18:16
  Permalink

  Näinpä ja kysyneet, että ei kai me nyt loukata sinua tai uskontoasi, mutta meillä ei saisi räjäytellä metroja! Soo Soo. Pääset nyt varoituksella tällä kertaa.

  Reply
 • 20.4.2017 at 18:29
  Permalink

  Nuo kiinniotot on kyllä niin näyteltyjä että hoh hoijaa..

  Reply
  • 20.4.2017 at 19:46
   Permalink

   ( Älä hohhoijaile, tai nuku vaan, ruususen unta heh, välittämättä tosiasioista.)

   Suomipoliisi olisi jähmettynyt silmätpystyssä paikoilleen, jos olisi muslimiterroristi heristänyt sormeaan.

   Reply
 • 21.4.2017 at 20:23
  Permalink

  Suomen kongoposliinit olisivat kysyneet mihin herra terroristi haluaa kyydin, muutama paikallaollut kantaväestöön kuuluva sensijaan kaasutettu ja/tai tainnutettu etälamauttimella -ihan vaan vittuillakseen.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.