Facebook sulki Rajat kiinni -ryhmän – Tiukentanut ryhmien linjaa

Rajat kiinni ryhmän perustajan Pekka Kemppaisen tiedote asiasta. Kemppainen kertoo syyt, jotka Facebook on ilmoittanut ryhmän sulkemisen syyksi.

 

Pekka Kemppainen: 03.05. vietettiin sananvapauspäivää. Kuinkas sitten kävikään?
Tänään 04. toukokuuta palattiin  arkeen: Fb sulki syksystä 2015 asti toimineen ’Rajat kiinni! -kansanliike’ fb-ryhmän. Sulkemisen todennäköisenä syynä on erään ”Ahmedin” fb-proffillaan jakamien arveluttavienkin kuvien ja videoiden edelleenjako, oletuksella että kun ne eivät ole julkaisijallaankaan sääntöjen vastaisia, niitä voi jakaa edelleen. Meidän julkaisussamme po. väkivaltaanyllytykset toki toimivat julkaisijansa tavoitteita vastaan, siis varoittavat #vihapropagandasta.
Raja kiinni! -ryhmät ovat toimineet jo kolmatta vuotta maahanmuuttopolitiikan aiheuttamiin epäkohtiin ja kaksoisnormitukseen -suomalaiset kontra maahanmuuttajat- suivaantuneiden purnauskanavana. Täydellistä sananvapautta emme ole voineet sallia, johtuen vierailevien viestinjättäjien kiukkuisuuden määrästä. Katsommme kuitenkin, että kansalaisten #nettiraivon syypäitä ovat enemmän ne, jotka ovat heitä loukanneet ja kohdelleet epäoikeudenmukaisesti, eivät purnaajat itse.
Olemme saaneet kritiikkiä sekä viestien poistamisesta että niiden jättämisestä luettaviksi. ”Kultaista keskitietä” on käytännössä mahdotonta löytää, missään asiassa. Enemmän kuin kaikkien miellyttämiseen olemme pyrkineet antamaan kiukulle ja turhautumiselle varoventtiilin. Joka ei tiedä, mikä on tämän vaihtoehto, on joko hölmö tai vastuuton.

Syksystä 2015 alkaen olemme joutuneet ajoittaisten ilmiantokampanjojen kohteeksi ajattelemattomien ja itsekkäiden henkilöiden taholta. Tähän asti olemme kuitenkin pystyneet jatkamaan keskustelualustan ylläpitämistä kansalaismielipiteelle, -myös sen rujoimmille ilmauksille. Jos olemme jonkun mielestä tehneet väärin, kuuntelen mielelläni hänen ehdotustaan, miten pitää asiat keskustelevalla levellillä.
Maahanmuutto- ja rajojen-avoimmuus-kysymys jakaa kansaa jo nyt huolestuttavalla tavalla. ”Suvaitsevainen” mielipide painottaa abstrakteja ihmisoikeuksia, ja näkee maahantulijat turvaa hakevina yksilöinä. En kiistä, ettei näin voisi ajatella, mutta kontrasti maahanmuuttokriittisiin on hyvin jyrkkä, ja dialogille on monia esteitä. Avointen rajojen politiikan vastustajat, joihin itse lukeudumme, näkevät massamaahanmuuton seuraukset Suomelle kohtalokkaina. Kun päättäjät, mm. jo Jyrki Katainen, puhuivat miljoonista tulijoista, näkymät ovat hyvin drastisia.
Olemme tarkoituksella antaneet puheenvuoroja ja kannustusta maahanmuuttajataustaisille, jotka ovat kiinnittäneet huomiota noudatetun politiikan vaaroihin. Näin olemme toimineet sekä fb-ryhmässä että järjestämissämme tilaisuuksissa. Aiheesta poiketen kysyn, miksi ”suvaitsevaiset” eivät ole kuunnelleet heitä?
Jyrkkä konfrontaatio joko suomalaisten tai maahanmuuttajien välillä, tai suomalaisten kesken puheena olevasta aiheesta, ei ole kuulunut meidän tavoitteisiimme. Itseasiassa sellaisen vastustaminen on ollut osa ohjelmaamme. En ole varma siitä, ovatko vastustajamme nähneet po. vaarat.
Syyskyyn 19. 2015 asetimme ohjelmaksemme Juha Sipilän hallituksen noudattaman politiikan vastustamisen, Tämä oli hyvin harkittu valinta: Emme olleet maahanmuuttajia vastaan, vaan kritiikki kohdistui Suomen hallituksen noudattamaan politiikkaan. Sillehän emme voineet yhtään mitään, että tämä linjaus koettiin ”rasismina”. #Rasismi on katsojan silmässä?
Toimintamme virheellistä avoimien rajojen politiikkaa vastaan, ja suomalaisten yms. kahteen leiriin jakautumisen torjumiseksi on nyt kokenut vakavan takaiskun kansanliike-ryhmän sulkeuduttua. Kiitämme kirjoittajiamme ja lukijoitamme yhteistyöstä!
Toivomme rkk-ryhmää seuranneiden siirtyvän VK.com-palvelimella olevaan ’Rajat kiinni! -kansanliike’ -ryhmään. Suljetut fb-ryhmämme ’Rajat kiinni! -Helsinki’ ja ’-Tampere’, jne. ovat yhä toiminnassa, kuten avoin ’Rajat kiinni II’. Suosittelemme myös fb-ryhmää ’Juha Sipilä, mulkku joka tuhosi hyvinvointi-Suomen.”.
Rajat kiinni! -kansanliikkeen puolesta, Pekka Kemppainen”

 

 

22 thoughts on “Facebook sulki Rajat kiinni -ryhmän – Tiukentanut ryhmien linjaa

 • 4.5.2017 at 17:08
  Permalink

  Mikäs se juutalaisilta kerralla onnistuisi?

  Ei muuta kuin VK:hon vaan. Katsellaan fakebookia mutta kommentoidaan VK:ssa !!

  Reply
  • 5.5.2017 at 00:04
   Permalink

   Ihan vapaasti, ketä kiinnostaa ryssän nuoleminen, koska siihen rk kaatui, ei enää kiinnostanut kun oltiin putinin nuolijoijoita liikenteessä liikaa.

   Reply
 • 4.5.2017 at 17:17
  Permalink

  Sionistit haluavat todellakin tuhota kansallisvaltiot, demokratian ja sananvapauden. Olen sanonut tätä ainakin vuoden verran, nyt se siis tehdään.

  Eero Tillanen

  Reply
  • 4.5.2017 at 20:08
   Permalink

   ”Sionismi eli juutalaisnationalismi on poliittinen ideologia, jonka juutalaisen tulkinnan mukaan juutalaisilla on oltava oma kansallisvaltio”. Kannatan myös kaikkia nationalisteja ympäri Euroopan, Suomi, Puola, Unkari esimerkiksi.

   En kannata ateisti Soroksia , Junckereita, Kataisia enkä lukemattomia muita kaltaisiaan saatanan palvojia, joita länsimaat johtajineen on täynnänsä.

   Puolassa ja Unkarissa esim. Kristinusko jyrää ja se ihmisiä totisesti siellä yhdistää! Mikähän meitä pohjoismaalaisia yhdistää, hmm, euroviisut, homoparaatit ja muu ” edistyksellinen” feministipaska korkeintaan..

   Reply
   • 4.5.2017 at 21:46
    Permalink

    Niin, ateismi/saatanan palvonta alkaa olla yksyhteen, ja ns. uskonnoton/tajuton samoin..

    Reply
 • 4.5.2017 at 17:46
  Permalink

  Ihan parasta. Ensin joku uuno luo itsestäänselvän feikkiprofiilin, sitten Kemppainen alkaa tietäen asian tai ihan ”hyvässä uskossa” (en muuten usko että se on niin tyhmä ettei tajuaisi että profiili ei ole aito) jakaa profiilin sisältöä ryhmään ja sitten koko miehen ryhmä otetaan alas feikkiprofiilin sisällön takia. Tämänhän on yhtä hyvää komediaa kuin Suomi Ensin – porukan lähetykset. 🙂 No, likasanko on nyt nurin. Asiallista

  Reply
 • 4.5.2017 at 18:37
  Permalink

  Tavoitteena on näköjään vaientaa kansalaiskeskustelu maahanmuutosta. Täysin vapaan yhteiskunnan periaatteiden vastaista ellei peräti sananvapauslain ja perustuslain vastaista toimintaa.

  Reply
 • 4.5.2017 at 19:07
  Permalink

  Miksi juuri Suomesta lähtee tämä NWO ja sananvapauden totaalinen tukahduttaminen! Ei edes Saksa ole näin pahasti kyykyssä!

  Nyt on hätähuudon aika! MITÄ TÄSSÄ MAASSA TAPAHTUU!!!!!

  Reply
 • 4.5.2017 at 19:33
  Permalink

  Yksi feikkiprofiili ei tasan kaada tuhatpäistä yhteisöä. Feikkiprofiileja on aina ja joka paikassa. Feikkiprofiili poistetaan suoraan, eikä yhteisön poistamisen kautta. Noitavainoista tässä on kyse ja sen tietää tasan jokainen, joka ei ole suvakismi-epidemian runtelema. Viesti on nyt selvä. Toivon syvästi, että ihan mikä tahansa aiheuttaa massapaon jewbookista.

  Reply
  • 4.5.2017 at 20:06
   Permalink

   Kovasti vaikuttaa siltä, että ryhmän poistossa on ennemminkin kyse ”noitavainojen” vastaisesta toiminnasta. Jos yrität käyttää jewbook-nimitystä jossakin loukkaavassa merkityksessä, niin haluaisin tietää miksi ihmeessä juutalaisuus olisi huono asia. Oletko kenties niin jäljessä ajastasi, että kannatat suoranaista uusnatsismia?

   Reply
   • 4.5.2017 at 20:57
    Permalink

    Niin kuka käyttää ”jewbook” nimitystä? Yrityksesi käyttää natsikorttia on lapsellinen ja typerä. Oikeastaan typerin mutä on vähään aikaan nähty.

    Reply
 • 4.5.2017 at 20:58
  Permalink

  Aivan loistavaa, rajakit sai pienin näpäytyksen.

  Reply
  • 4.5.2017 at 23:37
   Permalink

   Suomalaisvastainen vajakkisuvakki riemuitsee. Nyt naurat, lopussa itkien armoa pyydät (-;

   Reply
 • 4.5.2017 at 23:07
  Permalink

  eikös sen rasmus ryhmän voisi samoilla periaatteilla kaataa

  Reply
 • 5.5.2017 at 00:41
  Permalink

  Toisille riittää se sananvapaus, minkä Suomen laki tällä hetkellä takaa. Minä en hyväksy ajatusta, että vaitiolo- ja salassapitovelvollisuudesta luovutaan. Tai tekijänoikeuslaista, kunnianloukkauksen kriminalisoinnista. Voisihan tuota listaa jatkaa, mutta se jääkööt nyt. Joka tapauksessa, näistä luopuminen olisi hyvin kieroutunutta sananvapautta. Jos ei osaa ilmaista mielipidettään asiallisesti, niin sitten kannattaa olla ihan hiljaa. Maalaisjärjellä pääsee pitkälle. Vaikka vihastutte, älkää syntiä tehkö sanotaan Raamatussakin.

  Reply
 • 5.5.2017 at 12:00
  Permalink

  Mites rasmus ryhmä?
  Mitä joskus vilkuilut, aivan järkyttävän rasistista meininkiä siellä.

  Reply
 • 5.5.2017 at 14:38
  Permalink

  Ihanaa kun retardit rajakit huutaa täydellisesti väärinymmärtämänsä sananvapauden perään. Uuuh, the butthurt. *vetää syvään henkeä* Tällä elää taas pitkään. 😀

  Reply
 • 5.5.2017 at 15:42
  Permalink

  Mitä sanavapautta se muka on että saa sanoa, mutta sanomisen jälkeen tulee sanktiot, jos on sanonut jonkun määrittelemän ”virallisen” totuuteen vastaisesti. Pahimpia rasisteja ja oman hautansa kaivajia ovat rajat auki-tyypit ja ääriliberaalit suvaitsevat; he eivät vain epäloogisuudessaan näe mihin heidän toimintansa lopulta johtaa. Heidän omaan tuhoonsa niiden taholta joita he ääriliberalismissaan suvaitsevat.

  Reply
  • 6.5.2017 at 01:03
   Permalink

   Eli lääkäreiltä ja papeilta poistettava vaitiolovelvollisuus? Siitä vain kertomaan lehdissä mitä kukakin käy terapeutille kertomassa. Sille on olemassa syy, miksi sananvapaudella on rajat.

   Reply
 • 5.5.2017 at 23:59
  Permalink

  Voiko tuonne rekisteröityä ilman puhelinnumeroa. Ammatin peruja salainen numero.

  Reply
 • 6.5.2017 at 13:13
  Permalink

  Blogisti Matti Asikainen reagoi Facebookin päätökseen sensuroida ”Rajat kiinni! -kansanliike” fb-ryhmä:

  ”Facebookin ylläpito päätti varhain tänään sulkea kiistellyn Rajat Kiinni -kansanliikkeen julkisen ryhmän. Päätös ei ole täysin ongelmaton. Hyvin lukuisat entiset jäsenet ovat ilmoittaneet jättävänsä yhteisöpalvelun protestina sulkemista kohtaan. Yhteisön uudeksi korvaajaksi on kaavailtu Itä-Eurooppalaisten suosimaa VKontaktea, joka on mm. Venäjän, Ukrainan ja Valko-Venäjän käydyin verkkosivusto.

  Periaatteessa Rajat kiinni -ryhmän sulkeminen on hyvä ja huono uutinen. Toisinaan sivusilmällä vakoilemani yhteisö on selvästi ollut avoimen vihamielinen maahanmuuttajia sekä tiettyjä poliittisia ja yhteiskunnallisia vaikuttajia kohtaan. Samaan aikaan kuitenkin koen, että tällaiset julkisen tilan puhdistukset, joissa kolmas osapuoli päättää sen, mistä saa puhua ja mistä ei, ovat luonteeltaan varsin kyseenalaisia.

  Keskustelut etsivät vain toisen kanavan, jossa meno voi äityä entistä villimmäksi, kun valvovat silmät puuttuvat kokonaan. Tämä puolestaan johtaa entistä syvempään vastakkainasetteluun ja poteroitumiseen. …”

  Asiakaisen bloggaus linkissä: http://masik.puheenvuoro.uusisuomi.fi/236563-facebook-sulki-kiistellyn-rajat-kiinni-ryhman

  Rajat kiinni! -kansanliike -ryhmän perustajan, Pekka Kemppaisen, kommentti:

  ”Rajat kiinni! -kansanliike -fb-ryhmä on sallinut myös vähän karkeampiakin kirjoittajia. Politiikkana on ollut antaa heidän pysyä ryhmässä, poistella liian kärkeviä t. jotakuta loukkaavia viestejä, ja opettaa kirjoittajia näin kirjoittamaan niin että viestit jäävät näkyviin. Tuolla joku väitti, että jyrkkien mielipiteiden avoimilla foorumeilla esittämisen vaihtoehtona on niiden siirtyminen suljetuille alustoille. -Todellisuudessa vaihtoehto on jotakin muuta kuin mielipidekirjoittelu.

  Teimme tietoisen valinnan antaa kiukkuisten, kirjoittamaan-tottumattomien ja karkeasanaistenkin henkilöiden pysyä ryhmässä. Jossakin elitistisessä kuplassa olevilla saattaa olla mielikuva, että po. kirjoittajat ovat ”kaljupää-skinejä”. Eivät ole. He ovat näitä ruokajonoissa seisovia, ja meluavien erityisryhmien kerrostalonaapureita.

  Valtio ja kunnat ovat mokanneet. Ne ovat antaneet tavallisten ihmisten arkipäivään muodostua sietämättömiä ärsykkeitä, jopa väkivallan uhkaa. Lapsilta viedään puhelimet koulumatkalla, tytär tulee itkien kotiin uskaltamatta mennä kouluun kun ”tumma mies” seurasi. Tästä nousee ärtymys joka kasvaa vihaksi, kun ketään ei kiinnosta eikä missään voi julkisesti kertoa asioista. Mitä saavutamme sillä, että jätämme maahanmuuton haitoista kärsivät yksin kokemuksineen?

  Olen seurannut joitain vuosia netin keskustelupalstoja, joille on tullut silloin tällöin joku purkamaan em. kokemuksiaan: Yleensä epäilijöiden ja vastasyyttelijöiden kuoro on tullut räksyttämään purkautujalle. Ei näin, jos emme halua nähdä jotain ikävää.

  Toki olisimme voineet pitää keskustelualustaa vain sivistyneesti argumentoiville, ja välttää ongelmat. Päätimme kuitenkin toimia toisin, eräistä hyvin painavista syistä.

  Minun ei tarvinne erikseen kertoa, mikä on verbaalisten purkausten vaihtoehto? Kun kiukku siirtyy virtuaalista reaalimaailmaan, silloin tarvitaan poliisia ja oikeusviranomaisia. No, EU ja Fb ovat tehneet valintansa, ja siirtäneet vastuun itselleen. Vastaavat sitten ymmärryksensä mukaan.

  Kansan kahtiajakautuminen maahanmuuttokysymyksessä on ainakin meillä nähty ongelmaksi. Siihenhän auttaa keskustelun pakottaminen suljettuihin ryhmiin, tai peräti venäläiselle palvelimelle? Olen tästä asiasta erimieltä, mutta muuthan tässä päättävät.

  Dialogia #mahanmuuttokriittisten ja #suvakkkien välillä ei ole tapahtunut. Koen tämän vakavaksi ongelmaksi. Jos vaatimus Dublinin sopimuksen noudattamisesta, mikä on ollut Rajat kiinni! -kansanliikkeen mielenosoitusten vaatimus, kuitataan ”rasismina”, käsitettä on venytetty äärimmilleen, ja suljettu tie rakentavaan keskusteluun.

  Mitä ovat nämä ääliöt, jotka leimaavat, paitsi Jussi Halla-ahon, myös Sampo Terhon ”rasistiksi”? Kun ”rasismi”-leimalla pyritään sulkemaan henkilöt ja ryhmät sekä julkisen että some-keskustelun ulkopuolelle, on kuin joku istuisi varoventtiilin päällä, ja lisäisai samalla halkoja pannun alle.

  Rajat kiinni! -kansanliike -fb-ryhmässä jakoivat julkaisujaan myös islamismia vastustavat maahanmuuttajat. Heitä on ollut puhumassa järjestämissämme tilaisuuksissa. Äskettäin annoimme näkyvyyttä Suomessa asuvien muslimitaustaisten uskonnon poliittista väärinkäyttöä vastustavalle projektille, ja tilaisuudessa 10.09.2016 oli pääpuhujana Ruotsissa asuva somalisyntyinen Mona Walter, teemanaan islamismin vaarat. Tilaisuudessa käväisi peräti ”dokumentti”filmi-ryhmä, joka etsi kameroillaan vain kaljupäisiä nuoriamiehiä.

  Ymmärrämme toki, ettei Pohjois-Euroopan tunnetuimman somali-naispoliitikon esiintyminen mielenosoituksessa Suomessa ylitä uutiskynnystä, kun siitä ei saa tietyn mission mukaista uutista.

  Rajat kiinni! -projekti tähtäsi ulkoparlamentaarisen tuen antamiseen samanaikaisesti eduskunta- ja hallitustasolla edenneeseen pyrkimykseen sulkea länsiraja turvallisesta Ruotsista tulevilta turvapaikanhakijoilta syksyn 2015 aikana. Valitettavasti hallituksen päätökseksi tuli joulukuussa jotakin muuta.

  Keskustelin vuosi sitten toisen perustajan, Susanna Kaukisen, kanssa siitä mitä teemme jos hallitsematonta maahanmuuttoa ei saada aisoihin poliittisin keinoin, mihin me ja monet henkilöt politiikan tasolla olemme pyrkineet. Totesimme, että ongelma saattaa siirtyä silloin aivan toiselle levellille, kuin missä me olemme valmiit toimimaan. -Ja että me emme ole silloin mukana.

  On kuultu sanottavan, että maahanmuuttopolitiikan herättämää vastustusta kalastelevat poliittiset onnenonkijat ja peräti vihan lietsojat. Pitänee paikkansa. Nyt estradi on annettu heille, ja ne vastaa jotka päätöksiä tekee. Me emme tätä halunneet.

  P.S.
  Olettehan perehtyneet Ranskan DGSI:n johtajan Patrick Calvarin huhtikuussa 2016 parlamenttivaliokunnalle antamaan selontekoon maahanmuuttopolitiikan epäonnistumisesta seuraavasta #sisällissodan vaarasta? Asian on uutisoinut mm. Daily Mail ja suomalaiset nettijulkaisut suomeksi.”

  Reply
 • Pingback: Rajat kiinni! ja Matti Asikainen. – Päivän Pamaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.