Enää et voi laittaa kadunnimeä Facebookiin – 24h banni rapsahti

Artikkelin lopussa on kysely Facebookin linjasta. Facebookin julkaisujen tarkkailu on saavuttanut äärimmäiset mittasuhteet. Kadunnimi on Facebookin sääntöjen vastaista.

Facebook-käyttäjä julkaisi alla olevan kuvan ilman saatesanoja. Julkaisu rikkoi Facebookin sääntöjä ja siitä annettiin henkilökohtaiseen profiiliin 24 tunnin banni.

Facebook on kiristänyt linjaansa erityisen paljon viimeisten viikkojen aikana. Mennäänkö jo liian pitkälle, kun kadunnimeä  ei saa julkaista?

Tässä kyseinen kuva sekä Facebookin ilmoitus bannista:


11 thoughts on “Enää et voi laittaa kadunnimeä Facebookiin – 24h banni rapsahti

  • 5.5.2017 at 20:18
    Permalink

    kyllä se menee jo liian äärimmäisyyksiin.jos saan 24 tunnin pannaan julistuksen poistun fb piiristä ja siirryn vk:oon puolelle.siellä sentää saa esittää asioitaan

    Reply
    • 5.5.2017 at 20:20
      Permalink

      otsikko unohtui kiireessä 😀
      ”Neekerikylä historiaan”

      Reply
  • 5.5.2017 at 20:21
    Permalink

    Kyllä ne on huolissaan. Tämän luokan sensuuri vihapuhepoliiseineen tarkoittaa minulle sitä että päällä on täysi damage control moodi. Ei taida hommat mennä ihan putkeen sikariportaan yläpäässä.

    Reply
  • 5.5.2017 at 20:22
    Permalink

    Voihan Vittu mitä leikkiä tehdään. Onkohan ihan kaikki muumit FB:n Toimioissa tuskin , Ne on varmaan kaikki kotoisin Somaliasta ja sYYRIASTA.

    Reply
  • 5.5.2017 at 20:32
    Permalink

    Minultakin poistettiin kirjoitus, jossa tarkoitin, ettei maailman luonto kestä alati lisääntyvää ihmismäärää. Täytyy tästä lähtien kirjoittaa, että vihreistä ainoa realisti on kalastaja Pentti Linkola, jonka visioiden toivon ja uskon toteutuvan sodan tai pandmian muodossa ja miksipä ei juuri siellä mistä ongelmat alkavat. Suoraan ei saa siis sannoa.

    Reply
  • 5.5.2017 at 23:00
    Permalink

    Hyvin on valinnaista Facen banniperusteet. Suvakkia ei bannata vaikka kuinka huutaa ”tappakaa rasistit!”, mutta kun leimattu sanoo ”rajat kiinni terrorismilta” niin banni napsuu.

    Reply
  • 5.5.2017 at 23:36
    Permalink

    Puhdasta vittuilua joka on kohdistettu kansallismielisiä kohti. Selkeä näyttö että totuutta yritetään pimittää kieltämällä sanoja -mikä ei tietenkään tule onnistumaan. Koskaan.

    Reply
  • 18.7.2017 at 11:32
    Permalink

    Minä sain 24 h julkaisemiskiellon, mutta fb:sa kello on ilmeisesti tuntematon. Julkaisemaan pääsi 3 vrk kuluttua…

    Reply
  • 1.8.2017 at 16:35
    Permalink

    Mulle tuli just 3vrk banni ihan asiallisesta kommentista. Laitoin toki ylläpidolle viestiä, että mikä tuossa on syynä ja kysyin samalla saisinko listan kielletyistä sanoista. Toki eivät varmaan osaa laittaa edes kielletyistä sanoista listaa, koska eivät itsekään tiedä mitkä sanat FB:ssä on kiellettyjä sanoja!

    Reply
  • 25.11.2017 at 10:26
    Permalink

    Täällähän alkaa olla taso jo ihan MV:tä. Typerää valehdella, että ”et voi laittaa kadunnimeä, banni tulee”. Kyllä voit, eikä bannia tule. Kokeilkaa vaikka, laittakaa kuva lähimmän katunne nimikyltistä. Tuo Neekeriharju ei muuten ole kadun nimi, ja nimi on nykyään muutettu toiseksi.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.