Nasima Razmyarista Helsingin apulaispormestari

10

Helsingin sosiaalidemokraatit on esittänyt häntä tehtävään piirikokouksen koeäänestyksen jälkeen. Razmyar sai valtaisan äänienemmistön, eikä ääniä edes tarvinnut tarkistuslaskea. Helsinkiä johtavan viisikon tiedot ovat pormestari Jan Vapaavuori sekä apulaispormestarit Anni Sinnemäki (vihr), Pia Pakarinen (kok), Sanna Vesikansa (vihr) ja Razmyar (sd).

Kuka on Nasima Razmyari?

 • Nasiman isä oli Afganistanin Moskovan suurlähettiläs ja Afganistanin kommunistipuolueen johtaja.
 • Turvapaikan perhe sai Suomesta 1993 ja 2010 Nasima valittiin vuoden pakolaisnaiseksi.
 • Helsingin kuntapolitiikassa mukana vuodesta 2011 ja kansanedustajana 2015.
 • Nasima kuuluu Viitakivi Oy:n hallitukseen, Viitakivi oy pyöritti aikaisemmin kansanopistoa, sittemmin siirtynyt pakolaisbusinekseen. Tietojen mukaan Viitakivi oy on saanut 2.8 miljoonaa euroa julkisia varoja käyttöönsä.

Nasima on ottanut paljon kantaa Perussuomalaisten aloitteisiin matkansa varrella. Yksi esimerkki on Hanna Mäntylän ehdotus pikakäännytyksistä.  

 • Razmyarin mukaan Mäntylän ehdotus on ”täysin perusoikeuksien vastaista”, koska jokaisella on oikeus hakea turvapaikkaa haluamastaan maasta.
 • Mitä kautta Suomeen pitäisi tulla, jos ei maata pitkin Ruotsista tai Venäjältä? Meillä on käytännössä vain nämä kaksi reittiä eikä toivottavasti kukaan edellytä, että Suomeen pitäisi saapua Itämeren yli kumiveneellä

Razmyarin mukaan pikakäännytykset olisivat ”kalliita ja vastuuttomia”.

Todellisuudessa pikakäännytykset olisivat lopettaneet vastaanottokeskustoiminnan välittömästi. Viitakivessä toimivalle Nasimalle tämä olisi ollut myrkkyä.

10 KOMMENTIT

 1. Palkinto ilmeisesti siitä, että Natzima oli lentokentällä riehumassa poliisiauton edessä pappi Toiviaisen kanssa ja vastustamassa laillista virkavaltaa.
  Luulisi, että tuoreelle äidille pieni vauva olisi ollut omaa uraa tärkeämpi.

 2. Paha nainen jota on syytä tarkkailla. Kuuluu Suomen tuhoajien kärkikaartiin -vihaa kantasuomalaisia yli kaiken. Tämän muija ei kuuluisi olla täällä ollenkaan -eikä varsinkaan missään tehtävissä joissa päätetään maamme tulevaisuudesta.

  Näitä ”Nassima Rusinoita” on päästetty jo aivan liikaa täysin vääriin tehtäviin -tuloksena valtavasti velkaa ja lisää tänne kuulumattomia muukalaisia maahan. Tämä kehityssuunta on muutettava, suomessa kuuluu olla valta KANTAväestöllä -liikaa on jo luovutettu ihmisille joille tämän maan tulevaisuus ei merkitse mitään.

 3. Nasiman vastuulle tulee kulttuurisalkku, joten mielenkiintoista onkin miten kehitysmaasta oleva afgaaninainen kehittää Helsingin kulttuuria tästä eteenpäin? Luvassa taatusti monikulttuurista värinää…

 4. Sosiaalidemokraateilla menee todella huonosti, koska ei ole muuta ehdokasta asettaa noin korkeaan luottamustehtävään. En olisi uskonut että sdp on noin vaikeuksissa ettei löydä kotimaista ehdokasta virkaan. Kohta sdp:tä ei äänestä muut kuin punavihreät tässä maassa.

 5. Siis esittänyt, ei vielä valittu.Toivotonta peliä kuitenkin . Helsingin sosiaalidemarit, nämä tyypit ei Suomen tuhoamisessa häpeä mitään, eikä keinoja vallanhimossaan kaihda.

  1917 tapahtumat tulee toistumaan tuplasti, ja vanhan mallin mukaan mennään, punikit pannaan aitaa vasten niin kuin vanhoina hyvinä aikoina konsanaan, liekö toive ajattelua vai kertakaikkista kyllästymistä tähän EU: n ylivaltaan? Puoli on kuitenkin valittava, kaikkien..

  • Moni sinne aikoinaan erehtynyt ystäväni on muuttanut pois Helsingistä -yksikään heistä ei ole katunut päätöstään. Itse en voisi kuvitellakkaan asuvani Pk-seudulla sillä yleinen ilmapiiri siellä on erittäin ahdistava -eikä vähiten Nassima Rusinan kaltaisten muukalaisten takia.

 6. I don’t know, but i ’ll been told
  Satan’s priest in Finnish Church is mighty cold
  I don’t know, but i ’ll been told
  She wont help Finnish at all, but she suck Arab dick and swallow all the load
  I don’t know, but i ’ll been told
  She has huge ass and she don’t take white rod inside at all
  I don’t know, but i ’ll been told
  She is Satan’s priest and she prays help from hell to win the Finnish society
  I don’t know, but i ’ll been told
  Finnish church leader is satan´s henchman
  I don’t know, but i ’ll been told
  He is drunk all the time
  I don’t know, but i ’ll been told
  He like a lot, when Arab with the huge cock arse rape him
  I don’t know, but i ’ll been told
  A leader of the police force, like a cock sucking Archbishop is also gay, what a shame
  I don’t know, but i ’ll been told
  Our prime minister is Satan’s and Allah bitch
  I don’t know, but i ’ll been told……………

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.