Rajat kiinni! -ryhmä palasi Facebookiin – Lue ryhmän perustajan kommentit

Uutisoimme viime viikolla ”Rajat kiinni! -Kansanliike” -ryhmän yllättävästä ja äkillisestä katoamisesta Facebookista. Sittemmin useat eri henkilöt ovat Facebookin eri ryhmissä paukutelleet henkseleitään ja keränneet asiasta kunniaa itselleen levittämällä kuvakaappausta, jossa on viesti Facebookin ylläpidolta. Viestissä kiitetään ryhmästä tehdystä ilmiannosta, ja ilmoitetaan, että ryhmä on poistettu, koska se rikkoi Facebookin yhteisösääntöjä.

Viikonlopun aikana kävi ilmi, että ryhmän sulkeminen oli seurausta organisoidusta hyökkäyksestä ja suunnitelmallisesta ilkivallasta. Jossain ryhmässä oli porukalla sovittu isommalla joukolla yhtä aikaa tehtävästä massailmiannosta, joka näytti tuottaneen tulosta. Tästä laajamittaisesta Facebookin ylläpidolle tehdystä ryhmän ilmiantamisesta oli vastuussa samoja henkilöitä, jotka jo aiemmin olivat kaapanneet ryhmän haltuunsa ja potkineet sieltä suuret määrät jäseniä ulos.

Uuninpankkopoika-nimimerkillä blogiaan kirjoitteleva juristi Saku Timonen riemuitsi vasta eilen ”rasististen viharyhmien siivoamisesta” ja uhosi aikovansa syyttää kirjoituksiaan kommentoivia ja ilmiantavia henkilöitä viestiliikenteen häirinnästä. Eikö tämä RK-ryhmän kaataminen ole viestiliikenteen häirintää, jos mikä? Vai onko tässäkin asiassa teon moitittavuus riippuvainen siitä, minkä kannan edustaja teon tekee ja kenen haitaksi?

Ryhmän kaatamisen takana olevat tahot toimivat melko harkitsemattomasti, tai ainakin eivät ajatelleet asiaa loppuun asti.  Rajat Kiinni -sivu oli foorumi, jossa ihmiset pystyivät purkamaan kiukkuaan vallitsevaa maahanmuuttopolitiikkaa vastaan keskustelemalla asiasta vaarattomasti muiden samanmielisten kanssa. Sellaisesta ei liene vaaraa kellekään, vaikka poliisi sekä itsensä kansalaispoliisiksi ylentäneet aktiivit nykyään kyttäävät ja ilmiantavatkin ”väärinajattelevien” mielipiteitä.

Riski on siinä, että kun ihmisiltä viedään varoventtiili purkaa tuntojaan, alkavat tuntemukset patoutua ja silloin on vaara, että vertaistuen puutteessa jotkut yksilöt saattavat siirtyä sanoista epätoivoisiin, rikollisinkiin tekoihin, kun eivät muuten saa mielipidettään julki.

Kaikesta huolimatta Rajat kiinni -ryhmä on tänään palannut takaisin linjoille Facebookiin. Kyseessä oli siis tilapäinen bannaus, ei pysyvä poisto. Ryhmän perustaja Pekka Kemppainen kommentoi asiaa tuoreeltaan Nykysuomelle.

Kemppainen arvelee, että sivun sulkeminen johtui luultavasti erään Suomessa majailevan turvapaikanhakijan kuvakollaasista, joka oli poimittu hänen profiilistaan ja julkaistu Rajat kiinni -ryhmässä.

”Se oli saanut olla rauhassa sen turvapaikanhakijan profiilissa, mutta kun kuvat nostettiin kaiken kansan nähtäväksi, niin vasta se ylitti Facebookin sensuurikynnyksen… Asiasta tehtiin Facelle reklamaatio ja sen seurauksena ilman ilmoitusta sivusto palautettiin kokonaisuudessaan. Kukaan ei tiedä syytä palautukselle, oliko kyse sitten asian saamasta julkisuudesta vai jostain muusta?”, pohdiskelee Kemppainen.

Rajat kiinni -ryhmä vetoaakin siihen, että ryhmien poistaminen ei ole oikea ratkaisu. ”Sensuroimalla tieto aiheutetaan vaan pahempaa vastakkainasettelua kuin asioiden suoraan kertomisella”, Kemppainen toteaa.

 

4 thoughts on “Rajat kiinni! -ryhmä palasi Facebookiin – Lue ryhmän perustajan kommentit

 • 8.5.2017 at 20:08
  Permalink

  Poliisivaltio-terrorin pystyttäminen jatkuu:

  ”Vahtera on vaarallinen – Facebook ei anna jakaa hänen tekstejään
  ”Onko vihervasemmisto vielä pahempaa kuin Stalinin ajan vainoajat?”

  Pauli Vahtera kirjoitti Facebook-päivityksen DDR-Suomesta ja toisinajattelijoiden vainoamisesta…

  Suomen islamisoitumista haluava vihervasemmisto bannaa isänmaata arvostavat FB-käyttäjät pois sosiaalisesta mediasta.

  Mutta heitäkin pahempia ovat nettipoliisit. He vievät nettikäyttäjiä kuulusteluihin poliisilaitokselle. Perustelut ovat onnettoman ja surkean välillä. Vihapuheesta, jota ei edes Suomen lainsäädäntö tunne. Poliisi ja syyttäjä vääntävät lauseita, jotta niistä saadaan luettua tuomiot…”

  Artikkeli kokonaisuudessaan: http://mvlehti.net/2017/05/08/vahtera-on-vaarallinen-facebook-ei-anna-jakaa-hanen-tekstejaan/

  Reply
 • 8.5.2017 at 20:24
  Permalink

  RAJAT KIINNI! Monet merkit viittaavat että seuraava invaasio on jo aivan oven takana, ruåtsiin on alkanut tulemaan kiihtyvällä tahdilla kehitysmaalaisia koska vastoin kaikkea järjellisyyttä tarkastukset päätettiin lopettaa -pahimmalla mahdollisella hetkellä. On 100% varmaa että swedupetterit dumppaavat jälleen ylijäämät tänne meille -syksyn 2015 painajainen saattaa uusiutua, eikä Suomi kestä enää samallaista hulluutta. Pirullisinta kuitenkin on että valtaeliitti on täysillä mukana tässä kansanvaihdossa jota täällä pohjolassa parhaillaan toteutetaan. Myös tämä RAJAT KIINNI! ryhmän vainoaminen on selkeä näyttö miten kansan suita yritetään tukkia -pelätään että tietoisuus asioiden todellisuudesta pääsee leviämään ja sotkemaan globalistien pakolaisbisnekset.

  RAJAT KIINNI!

  Reply
 • 8.5.2017 at 21:27
  Permalink

  ”Riski on siinä, että kun ihmisiltä viedään varoventtiili purkaa tuntojaan, alkavat tuntemukset patoutua ja silloin on vaara, että vertaistuen puutteessa jotkut yksilöt saattavat siirtyä sanoista epätoivoisiin, rikollisinkiin tekoihin, kun eivät muuten saa mielipidettään julki” Jeps. tätä ne hakevatkin. Valhemedia Yle, iltalehdet, MTV yms, odottaa kieli pitkällä niitä epätoivoisia tuntemuksia.. Suvakki suomalaisvastaiselle medialle se olisi voitto ja glooria ja saatanallinen syy syyttää tavallisia Suomalaisia..

  Jossain vaiheessa pinnat palaa loppuun molemmilla puolilla, ja ensimäiset mainilan kudit ammuttaan kuitenkin suoraan kohti sortajaa = valhemediaa ja heidän juoksutyttöjään/poikiaan kohti..

  Reply
 • 8.5.2017 at 21:50
  Permalink

  Aika moni siirtyi ns. venäläiseen naamakirjaan eli vk.com Toki sitäkin voi nettipoliisi kytätä ja varmasti kyttää, mutta suvakkeja siellä ei tunnu olevan eli keskustelu käy laadukkaana.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.