”Tummahkoihoinen” mies tunkeutui jakeluautoon Raumalla – Poliisi kaipaa havaintoja

Nuorehko mies tunkeutui ilman lupaa jakelukuorma-auton lukitsemattomaan ohjaamoon Raumalla, R-kioskin kohdalla Monnankadulla tiistaiaamuna noin puoli kymmenen aikaan. Mies penkoi auton sisätiloja.

Jakeluauton kuljettaja palasi autolle luvattomasta tunkeutujasta kuultuaan. Autoa penkonut mies lähti juoksemaan karkuun. Paikalle jäi polkupyörän lisäksi kaksi erilaista tavaraa sisältävää kassia.

Poliisin tietojen mukaan mies oli noin 20-vuotias ja tummahkoihoinen. Hänellä oli päällään mustaruudullinen takki, jalassa farkut ja päässä musta lippalakki. Mies oli alle 180 senttiä pitkä.

Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdolliset havainnot puhelimitse 0295417780 tai sähköpostitse tutkinta.rauma@poliisi.fi.

Lähde: TS

4 thoughts on “”Tummahkoihoinen” mies tunkeutui jakeluautoon Raumalla – Poliisi kaipaa havaintoja

  • 11.5.2017 at 16:12
    Permalink

    sitä se on kun tänne rikastajia haalitaan.mulla on aina sitä varten ase mukana ja käytän sitä tarvittaessa kähtämiin.

    Reply
  • 11.5.2017 at 18:26
    Permalink

    Hieman tummemmat kädet repii irti minkä saavat. Suosittelen jokaista Suomalaista varautumaan näihin tilanteisiin -monikulttuuriset kohtaamiset tulevat lisääntymään jo tulevana kesänä räjähdysmäisesti. On toimittava itse sillä poliisi on haluton (ja ilmeisesti myös kyvytön) tekemään asioille mitään -on aika ottaa KORVEN LAKI käyttöön ennenkuin tilanne riistäytyy täysin hallinnasta.

    Reply
  • 11.5.2017 at 19:57
    Permalink

    vuoden vanha ”uutinen”

    Reply
  • 20.11.2017 at 10:30
    Permalink

    Mun mielestäni jokaisella on oikeus suojella omaisuuttaan, esim. autoihin tunkeutujiin voisi tehota vanha kunnon rotanlossa, siihen kun näppinsä työntää, niin varmasti on tikattavaa. Aion pitää viritettyjä lossia sopivissa paikoissa. Mun autooni ei ole kenelläkään muulla pienintäkään asiaa. Kantakoot vastuun nahoissaan. Minun omaisuuttani ei tummaihoiset tms. geelipäät tule koskaan hipelöimään!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.