2000-luvun Karpot tekevät yllätysiskun Espoon Tiistilän kouluun – LIVE-LÄHETYS juuri nyt!

9

KATSO LIVE-LÄHETYS: Päätyykö Nykänen/Tillanen-kaksikko putkaan vai kahvipöytään keskustelemaan avoimesti tapauksesta? Tehokaksikon tavoite on yllätyshaastattelulla saada koulun Rehtori Merja Pirinen  puhumaan tapauksen taustoista.

Tästä on kyse:

Perheenäiti yritti lopettaa poikansa kiusaamisen, tilanne johti rikosilmoitukseen

Pertti Nykäsen Live-Lähetys


9 KOMMENTIT

  1. Tämä on oikea tapa toimia! Hyyssärit on laitettava vastuuseen kantaväestön sortamisesta!

  2. Hienoa Eero ( hyvää nimipäivää) ja Pertti!

    Eipä ihme, että kiusaaminen koulussa rehottaa, kun rehtori ei uskalla edes ovelle kävellä ja kasvotusten asioista sopia. Mikä pelkuri!

  3. Hatunnosto hattu äijille joo. Oikealla asialla ovat. Tillasen puheissa häiritsee kuitenkin tämä jatkuva sionisti ”läppä” mitähän tällä mahtaa ajaa ?

  4. Isänmaallinen henki täällä vallitsi, Koti Uskonto Isänmaa. Ei siinä sosialismeja kukaan kaivannut, ei minkään valtakunnan.. Sotaveteraaneja ja lottia arvostan kyllä ja pitkälti taistelivat Uskon voimalla hekin, uskon..

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.