Suomen kansalainen kytköksissä Manchesterin iskuun?

5

Kotkassa v.1993 syntyneen, puoliksi somalitaustaisen, Nur Idris Nur Hassanin nimi on tullut esiin Manchesterin terroritekoon liittyneissä tutkimuksissa. Hänen tiedetään liikkuneen samoissa porukoissa, kuin 22 ihmistä tappaneen itsemurhapommittajan Salman Abedin.

Nur Idris Nur Hassanin isä Idris Nur muutti Suomesta Britanniaan vuonna 2005. Nur Idris Nur Hassanin vaimo Iimaan Ismail on otsikkokuvassa oikealla. Hassan on osallistunut sotatoimiin Syyriassa, ja hänet käännytettiin rajalta hänen yrittäessään palata Englantiin. Supon mukaan hän on käynyt useita kertoja Suomessa.

Asiasta kertoi Yle 27.05.2017,

taustoja kertovat The Sun 27.10.2014,

ja Manchester Evening News 21.10.2014,

ja Daily Mail 29.10.2014.
5 KOMMENTIT

  1. Eipä yllättänyt. Suvakit tietenkin puhuvat yksittäistapauksesta, vaikka nämä ovat verkostoituneet joka maahan ja heitä yhdistää sama uskonto ja viha valkoisia ihmisiä vastaan.

  2. Voi sillä olla kansallisuus, mutta ei se ole suomalainen.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.