Enää ei voi edes lauluissa toteuttaa sananvapautta

3

Nykyajan Irwin Goodmaniksi nimetty Jösse Järvenpää on kutsuttu poliisikuulusteluihin laulujensa vuoksi, joita hän on julkaissut YouTube-videopalvelussa.

Jösse Järvenpää on julkaissut maahanmuuttoa kriittisoivia kappaleita ja valtiovaltaan kohdistuvia sanoituksia.

Kutsun kuulusteluun hän on saanut epäiltynä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

Näin hän kertoo omalla Facebook-sivullaan: ”Kutsu poliisikuulusteluun epäiltynä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan YouTubessa julkaistujen musiikkivideoiden vuoksi. Voi hyvänen aika. Taidan olla se suurin rikollinen tässä maassa. Todellinen uhka Suomalaisten turvallisuudelle. Melkein alkaa tässä ihan itseäkin hirvittämään.”

Jösse Järvenpää on julkaissut 163 biisiä YouTubessa.

Iltamakasiini kertoo artistin mietteitä tapauksen johdosta: ”Onhan tää nyt jumalauta, jos ei selkeistä yhteiskunnan epäkohdista saa mielipidettänsä tuoda julki. Varsinkin, jos mielipiteet perustuu faktoihin. Kyllä mut on ainakin kasvatettu niin kotona, kuin kaduillakin puhumaan asioista suoraan ihan niiden oikeilla nimillä”, Järvenpää kertoo.

Lähde: Iltamakasiini

Jösse Järvenpää: Vihapuhe

 

Katso myös:

Kaupunginhallituksen pj:n palkkioon esitettiin 2500 % korotusta Forssassa

3 KOMMENTIT

  1. Ketkä vapaata yhteiskuntaa tukahduttavat mätäpaiseet ovat vastuussa kyseisestä laista? Ketkä äänestivät lain puolesta? Tämmöinen touhu yhteiskunnassa ei voi johtaa mihinkään hyvään.

    • Euroopalaisten tuhoamista Kalergi-suunnitelman mukaisella maahantunkeutuja-invaasiolla ajavat maanpetturit!

  2. Pertti Jarla on saatava poliisikuulusteluihin natsisarjakuvien piirtämisestä eli kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.