Raiskattu 19-vuotias tuomittu kivitettäväksi Pakistanissa

4

Nuori tyttö, Shumaila, joutui serkkunsa Khalil Ahmedin raiskaamaksi pienessä kylässä Rajanpurin alueella Pakistanissa, ja yritti hakea oikeutta paikalliselta heimotuomistuimelta, panchayat:lta: Kylänvanhimmat tuomitsivatkin hänet kivitettäväksi.  Teon tekijää kohtaan panchayatilla ei ollut huomautettavaa.

Khalil Ahmed yllätti sekkunsa tämän nukkuessa, ja aseella uhaten pakotti tämän seksuaaliseen tekoon. Tämän jälkeen tyttö ilmoitti asian kylän panchayat-oikeudelle, odottaen tekijän saavan rangaistuksen. Toisin kävi.

Shumailan kertomat asiat jätettiin täysin huomiotta, ja hänelle annettiin aviorikoksesta ”kaari”-tuomio. Se tarkoittaa kuoliaaksi kivittämistä. Tyttö pakeni tämän jälkeen kylästä, ja etsiytyi poliisiasemalle.

Fazilpurin poliisin päällikkö, Qaisar Hasnain, sanoo Shumailan isän kertoneen olleensa pakotettu hyväksymään panchayatin tuomion. Poliisi on toimittanut Shumailan hallituksen turvataloon Rajanpuriin.

Kunniamurhat ja yksin naista syyllistävät tuomiot ovat maan tapa tuossa osassa Pakistania. Otsikkokuva on iranilaisesta elokuvasta ”Stoning of Soraya”.

Asiasta kertoi Hidustan Times 28.05,2017. Kansainväliseen tietoisuuteen Shumailan tapaus tuli Daily Mailin kautta 30.05.2017.
4 KOMMENTIT

  1. Jos noita kylänvanhimpia kutsuu idiooteiksi, on rasisti, ulkomaalaisvastainen ja vihapuhuja.
    Maailmassa esiintyy sivistyneiden ihmisten mielestä kaikenlaista sairasta toimintaa, sitä vaan ei saa sanoa ääneen eikä varsinkaan kirjoittaa nettiin!

    • Kyläläiset kans yhtä debiilejä, kun oisivat varmaan innoissaan heittäneet tyttöö kivillä..samoin pakistanilaiset. Idiootteja koko jengi.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.