Paavo Väyrynen: Keskustan johto teki pahan virheen

0
Mainos

Paavo Väyrynen on ottanut tänään kantaa blogissaan useampaan asiaan. Hän on kirjoittanut, että on Timo Soinin kanssa kohtalontovereita ja lupautunut kansalaispuolueen pääministeriehdokkaaksi.

Väyrynen kirjoittaa blogissaan olevansa Timo Soinin kanssa kohtalontovereita, koska kumpikin ovat menettäneet juuriltaan alkiolaisen puolueen.

”Minä menetin oman puolueeni keskustan liberaaleille, Timo omansa Halla-aholaisille.”

Keskustan liberaalit onnistuivat valtauksessaaan vuoden 2010 puoluekokouksessa ja seuraavan vuoden eduskuntavaalaissa puolue koki vaalitappion mikä oli suurin heidän kokema tappio. Perussuomalaisten puoluekokouksessa johdosta syrjäytettiin kaikki Soinin linjaa kannattaneet.

”Timon ja minun kohtalot liittyvät toisiinsa hallituspolitiikan kautta.”

Väyrysen mukaan keskusta teki pahan vieheen, kuin muodosti hallituksen kokoomuksen kanssa ja valitsi ministeriryhmään vain kokoomuksen lähellä olleita liberaaleja. Perussuomalaisten keskuudessa hallituksen maahanmuuttopolitiikka ja Eurooppa-politiikka loivat kasvualustaa Halla-aholaisten nousulle. Hän kirjoittaa myös, että keskustan johto teki pahan virheen hajoittamalla nykyisen hallituksen, vaikka perussuomalaiset olivat valmiita noudattamaan nykyistä hallitusohjelmaa.

Presidentti Sauli Niinistön lausuntoa Värynen kummastelee, että miksi hän antoi lausunnon missä asetti perussuomalaisten hallituskelpoisuuden kyseenalaiseksi.

Lisäksi Väyrynen kirjoittaa:

”Kansalaispuolue on valmis eduskuntavaaleihin. Olen lupautunut sen pääministeriehdokkaaksi. Olemme jo ryhtyneet valmistelemaan ehdokkaiden asettamista.”

Lähde: Paavo Väyrynen

Näkökulma: Uuden vaihtoehdon luuserit

 

 

 

Mainos

VASTAA: Sana vapaa. Jokainen vastaa omista kommenteista.