Krp: Tilanne Temppeliaukion kirkolla oli terroriteon uhka

8
Mainos

Poliisilla oli sunnuntaina Töölössä, Temppeliaukion kirkkoa ympäröivissä kortteleissa, suurehkolla miesmäärällä toteutettu operaatio, jonka ilmoitettiin liittyvän rikoksesta epäillyn etsintään.

Maanantaina  kirkon pääoven eteen tuotiin raskaita betoniesteitä. Krp kertoi tiedotteessaan että toimenpiteet liittyvät terroriteon uhkaan.

Poliisi ei täsmennä, miten vihje on saatu eikä myöskään sitä, kuinka vakava uhka on ollut. Kiinniottoja ei ole tehty tapaukseen liittyen.

Kuvissa näkyy aseistettuja poliiseja tarkkailemassa kirkkoon sunnuntaina meneviä ihmisiä, ja luotiliiveillä suojautuneita poliiseja kirkon edustalla. Betonijärkäleet ilmaantuivat kirkon pääsisäänkäynnin edustalle maanantaina.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Helsingin Sanomat 
Mainos

8 KOMMENTIT

 1. Yksittäistapaus, ei koske Suomea tai suomalaisia. Rauhanuskonnon edustajat on ymmärretty väärin ha heidän rakkaudellinen viestinsä on tulkittu terrorismin valmisteluksi.

  Raiskaahan suomalainenkin mies.

  • Sininen Tulevaisuus (poliisin virkapuku) vaihtuu ajan myötä Vihreänruskeaan Tulevaisuuteen (armeijan maastopuku), aivan kuten muissakin leväperäisissä ja maailmoja halailevissa Euroopan maissa. Mutta miksi Unkarissa, Slovakiassa yms. ei ole betonipossuja kirkkojen edessä? Voisiko sillä olla jotain tekemistä maahanmuuttopolitiikan ja avointen rajojen kanssa? Voisiko? Eikai?

   Kyllähän tämä touhu vaikuttaa samalta kuin Angry Birds -elokuvan Red (”Halla-aho”), joka varoittaa varoittamisesta päästyään ja joka laitetaan ”vihapuheenpoistokoulutukseen”, koska ”väärät mielipiteet”. Lopulta Red on se, joka pelastaa linnut, kun muun parven silmät viimeinkin aukeavat. Lopulta Rediä juhlitaan kansallissankarina.

 2. Ennakoivaa ohjelmointia. Totutetaan velkaorja siihen näkyyn että militarisoitu poliisi on läsnä kaikkialla ja poliisi yleensä on puuttumassa kaikkeen, varsinkin poliittiseen, matalalla kynnyksellä. Näin EU-projekti näyttäisi kehittyvän.

  Kuten starttipyssyllä ammuskelijan kanssa, ei ilmoituksia vaarasta tai uhasta, mutta poliisi kaartaa paikalle pasilla.

  Amerikan mallilla kohti Sinistä Tulevaisuutta EU-liittovaltiona.

  Älkää antako hämätä itseänne tällä psy-opilla.

  • Siellä oli jokin todellinen tilanne, jotain samanlaista kuin mitä on muualla Euroopassa nähty. Saattaa olla että ei ole ensimmäinen tapaus, jossa jotain ikävää on estetty toteutumasta.

  • Näin EU-diktatuurin ostamista EUnukeista koostettu maanpetturihallitus huijaa lammaslaumaa, joka sokeasti uskoo vallanpitäjiä tukevaa, puna-viher-maanpetoksellista valta-VALE-mediaa:

   ”SUOMI SAI VASEMMISTOLAISEN EU-MIELISEN HALLITUSPUOLUEEN

   Suomalaisen sisäpoliitikan kesäteatterissa tulee joka päivä lisänäytöksiä, joita kansalaiset eivät voi seurata kuin typertyneinä. Perussuomalaisten puoluekokouksesta hallituskriisiin päätynyt puskafarssi sai tänään uuden väliosan, kun hallitukseen kurvanneet loikkarit julistivat perustaneensa uuden puolueen nimeltä Sininen tulevaisuus.

   Syy sille, miksi kansallismielisyyden yhdessä yössä hylännyt loikkarijoukko ei mainitse puolueensa nimessä sanaa sinivalkoinen käy selväksi Yle uutisessa Perussuomalaisista irtautuneen Uuden vaihtoehdon nimeksi Sininen tulevaisuus. Euroopan Unionin lipun väriä symboloiva sininen sopiikin uudelle hallituspuolueelle hyvin, koska Suomen lipun värit olisivat olleet liian vahva viittaus Suomen kansaan ja velvollisuuteen puolustaa sitä. Sininen tulevaisuus on ennen kaikkea yhteensopiva Kokoomuksen kanssa, joka on vaivihkaa muuttunut kansallisesta kansainväliseksi punavihertäväksi ”arvopuolueeksi”.

   Kuin silmänlumeeksi loikkarit väittävät Ylen uutisessa puolustavansa kansallisvaltiota, mutta kovin vaikeaa se on, kun on alentunut EU:n liittovaltiokehitystä kannattavien Kepun ja Kokoomuksen leimasinautomaatiksi:…”

   Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.fi/2017/06/suomi-sai-vasemmistolaisen-eu-mielisen.html

VASTAA: Sana vapaa. Jokainen vastaa omista kommenteista.