Vanhemmat oikeuteen – estivät lastaan joutumasta moskeijaan koulussa

4

Saksalaisen LandesZeitungin mukaan uskonnottomat vanhemmat joutuvat oikeuteen sen takia, että he eivät laskeneet uskonnotonta lastaan moskeijaan koulun maantieteen tunnilla ja kieltäytyivät maksamasta heille tästä langetettua 300€ sakkoa.

Rendsburgissa asuvan perheen vanhemmat eivät päästäneet 13-vuotiasta lastaan kouluun sen takia, että he olivat huolissaan siitä, että heidän lapseensa iskostetaan moskeijassa uskonnollista ajattelua. Sen sijaan he sallivat lapsensa jäädä kotiin.

Pojan isä ehdotti, että poika voisi osallistua toiselle tunnille siksi aikaa, kun muut ovat moskeijassa, mutta koulun rehtori tyrmäsi ajatuksen ilmoittaen, että koulun nimenomainen tarkoitus on edistää kulttuurien kohtaamista ja että moskeijakäynti on pakollinen.Tapaus sattui viime kesänä, mutta nyt vanhemmat joutuvat siitä oikeuteen. Rehtori Fritzscheen kohdistui tapauksen ympärillä Landeszeitungin mukaan valtava ”paskamyrsky” verkossa – ”enormen Shitstorms im Netz”.

Asiasta siis tiedotti LandesZeitung: Kind durfte nicht in Moschee – Eltern müssen vor Gericht

4 KOMMENTIT

    • Helsingissä käytetään yläasteelta lapsia Suomen islamilaisen yhdyskunnan moskeijassa Lönnrothinkadulla, josta KRP on tehnyt pidätyksiä terrorismikytköksistä. Oma lapseni jäi ko.tutustumispäivänä kotiin ” sairastamaan”. Laitoin myös uskonnonopettajalle ja rehtorille wilmaviestin ja kyselin, mitä moskeijassa tehdään. Vastaus oli, että vierailu kuuluu monikulttuuriseen opetusohjelmaan.
      Toivottavasti vanhemmat nousevat joukolla tätä hulluutta vastaan, koska yksin tai muutaman perheen protestilla ei ole merkitystä, ainoastaan lapsi joutuu silmätikuksi ja kiusatuksi.

  1. Ketä saamme kiittää tästä paskasta? Sionisti Karmela Libkindiä, joka on ajanut sekä koululaitoksen mädätystä että monikulttuurisuuden perversiota. Ja tietenkin maanpetturipoliitikkoja ja suvakkeja.

    Eero Tillanen

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.