Maastopalojen runtelemassa Portugalissa lentokone syöksyi paikalliseen Lidliin

Portugalissa on menossa yksi maan tuhoisampia maastopaloja, jossa on tällä hetkellä menehtynyt jo 64 ihmistä. Loukkaantuneita on 150.

Sammutustöissä on mukana 1500 palomiestä ja 9 vesipudotuslentokonetta. Palo sai alkunsa viikonloppuna salamaniskusta. Sammutustyöt jatkuvat edelleen 24/7.

Tänään

Kahdeksan paikkainen Piper PA-31T Cheyenne on tänään syöksynyt Lidl ruokakauppaan. Hälyytyskeskus sai tiedon lentokonen putoamisesta 6 minuuttia yli puolenpäivän. Tapaturmassa on kuollut 5 ihmistä. Tippumispaikka on vain 150m paikallisesta koulusta. Kuolleiden joukossa on lentäjä, kolme matkustajaa ja yksi maantasossa ollut mies. Koneessa olleet ovat Sveitsin ja Ranskan kansalaisia, maassa ollut menehtynyt mies on Portugalin kansalainen ja rekkakuski joka oli parkkeerannut Lidl viereen.

Lidlissä sisällä olleet silminnäkijät kuvaavat tilannetta kaaokseksi. ”Ihan kuin maanjäristys olisi iskenyt ja sitten ihmiset sinkoilivat hädissään ympäriinsä.”

Osa silminnäkijöistä on kertonut koneen esittäneen piruettejä ennen syöksyä.

Lähteet: Euronews, The Sun

One thought on “Maastopalojen runtelemassa Portugalissa lentokone syöksyi paikalliseen Lidliin

  • 20.6.2017 at 21:33
    Permalink

    Eikös tämä lentokone törmännyt LIDL:iin jo aikaisemmin keväällä? Kyllä, 17.4.2017.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.