New yorkin entinen pormestari – Trump on vaaleilla valittu, seiskäämme hänen takanaan

Entinen pormestari Michael Bloomberg, jonka suusta on aikaisemmin kuultu lausahdukset Trumpista. ”Trump on riskialtis, holtiton ja liian radikaali presidentiksi”. Nyt ABC kanavalla politiikkaillassa Bloomberg sanoi, että Trump on vaaleilla valittu ja jokaisen pitäisi seistä presidenttimme takana. Bloomberg korosti sitä haastattelussa, että muissa maissa, jos kansa äänestää väärin, tekee media kaikkensa saadakseen hallituksen nurin. Yhdysvalloissa meidän pitää tukea demokrattisesti valittua presidenttiä.

Bloomberg sanoi, jos et ole valintaan tyytyväinen, niin voit kirjoittaa kirjeitä, protestoida, kantaa kylttejä, soittaa vaikka päättäjille, mutta loppujen lopuksi kuitenkin enemmistö on puhunut ja presidentti on valittu. Bloomberg kevensi haastattelussa ilmapiiriä sanomalla ”tykkäsitte valinnasta tai ette, pienellä avulla venäläisiltä, hän tuli valituksi”

Bloomberg myös korosti sitä, että rahalla ei  voi tulla valituksi. Keskitymme liikaa rahaan, miksi? Siksi että mainostajat haluavat rahaa, media haluaa rahaa. Loppujen lopuksi kuitenkin kansa on viisaampaa mitä kuvitellaan. He katsovat, miettivät ja päättävät. Trump osoitti hyvin sen, että ilman median tukea ja suurta määrää rahaa, voi tulla valituksi. Trump ei käyttänyt paljonkaan mediaa hyväkseen, koska tiesi median olevan häntä vastaan. Media punnitsee mitä kansa haluaa, oli kyse sitten skandaalista, nolaamisesta, tukemisesta. Media seuraa mitä luetaan ja kirjoittaa juuri siitä.

Bloomberg otti myös puheeksi päästösopimukset. Bloombergin mielestä Trump tulee pysymään sovituissa maksuissa. Sopimukset ovat sopimuksia ja niitä noudatetaan. Trumpin lupauksiin kivihiilityöläisten työpaikkojen palauttamisesta, Bloomberg ei uskonut. Hiiliteollisuus on kuolemassa ja se ei tule enää takaisin. Ihmiset ostavat sähkönsä muilla tavoin tuotettuna. Nykyteknologia mahdollistaa monien muiden aineiden käytön, kun hiilen. Meidän pitää keksiä työttömille muita työpaikkoja, kun hiiliteollisuus. Trump tekee tätä työtä, hän yrittää keksiä työpaikkoja työttömille. Ulostulot eivät aina ole niitä parhaita, mutta työtä tehdään. Bloombergin oma ehdotus on kasvattaa suhteita maailmalla ja parantaa vientiä.

Lähde: breitbart

One thought on “New yorkin entinen pormestari – Trump on vaaleilla valittu, seiskäämme hänen takanaan

  • 23.6.2017 at 09:25
    Permalink

    Miksi aina Venäläisiä syytetään? Eihän heillä ole äänioikeutta.

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.