Kolmikko kauppasi Seinäjoelta varastamaansa kuormaajaa Lappeenrannassa – Asiakas soitti poliisit

1

Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeus vangitsi perjantaina 21.7.2017 kolme Tampereen seudulta kotoisin olevaa miestä epäiltynä törkeästä varkaudesta, moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta ja varkaudesta.

Kolmikon epäillään anastaneen 15.-17.7 välisenä aikana Seinäjoella kolmesta eri osoitteesta henkilöauton, peräkärryn ja Avant -kuormaajan. Anastuksen jälkeen kolmikko ajoi Lappeenrantaan, jossa kaupittelivat Avant -kuormaajaa. Ostajaehdokas epäili, etteivät myyjät olleet rehellisellä asialla ja soitti poliisille.

Kun poliisit tulivat paikalle, lähtivät epäillyt pakosalle. Pakomatkalla epäiltyjen autosta puhkesi rengas. Se hidasti kolmikon pakomatkaa ja helpotti heidän kiinnisaamistaan. Kiinnioton yhteydessä selvisi, että heitä oli syytä epäillä Seinäjoella aiemmin tapahtuneisiin anastusrikoksiin. Kolmikko pidätettiin ja kuljetettiin myöhemmin Seinäjoelle poliisivankilaan odottamaan vangitsemiskäsittelyä.

Kolmikosta kaksi oli vapautunut 14.-15.7 Seinäjoen poliisivankilasta epäiltynä petoksista. Heidän epäillään siten jatkaneen rikollista toimintaa lähes välittömästi vapauduttuaan. Epäillyillä on muutakin rikostaustaa.

Lähde: Poliisi

1 KOMMENTTI

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.