Yksi Suomen kansainvälisesti etsityimmistä henkilöistä jäi kiinni Mänttä-Vilppulassa

Poliisi on ottanut kiinni henkilön, joka oli Keskusrikospoliisin Suomen kansainvälisesti etsityimpien listalla. Lista julkaistiin heinäkuun alussa ja sen tarkoitus on täydentää Europolin ja Interpolin julkisilla sivuilla esitettyjen etsintäkuulutettujen henkilöiden listoja kansallisesti.

Listalla ollut Seppo Allan Valfrid Lindeman saatiin kiinni useiden yleisövihjeiden perusteella Mänttä-Vilppulassa 20. heinäkuuta. Kiinnioton teki Sisä-Suomen poliisilaitos ja se sujui rauhallisesti.

Lindeman oli etsintäkuulutettu, koska hän jätti palaamatta poistumisluvaltaan Satakunnan vankilaan, jossa hänellä on tuomiota jäljellä kolme vuotta ja kolme kuukautta.

KRP kiittää Sisä-Suomen poliisia yhteistyöstä kiinnioton suhteen ja yleisöä Lindemania koskevista vihjeistä. Muista etsityimpien listalla olevista henkilöistä kaivataan edelleen tietoa sähköpostiosoitteeseen wanted.krp@poliisi.fi tai numeroon 050 440 1800.

Lähde: Poliisi

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.