Poliisilla vilkas ralliyö Jyväskylässä

Suurin osa liikenteenvalvonnasta suunnattiin eilen Jyväskylän eteläpuolen nelostielle, jossa tuloliikenne oli vilkasta. Poliisi valvoi ensisijaisesti ajonopeuksia ja ohituksia sekä kuljettajien ajokuntoa. Hyvänä asiana oli, ettei poliisi tavannut yhtään rattijuoppoa.

Sen sijaan vauhtia tuntui tiellä piisaavan ja päivän ja alkuyön aikana kirjattiin yli 30 sakkoa ja 7 ajokieltoa. Kaksi näistä kirjattiin törkeinä liikenneturvallisuuden vaarantamisina (158km/h nopeus / 100 km/h rajoitus ja 135km/h nopeus / 80 km/h rajoitus ). Lisäksi valvonnassa löydettiin tutkanpaljastin ja tavattiin ajokiellossa ollut kuljettaja.

Automaattivalvonta-auto valvoi 9-tiellä Jyväskylän eteläpuolella ja kuvasi yhteensä n. 90 autoilijaa. Yksi näistä ajoi niin kovaa ylinopeutta , että kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Jyväskylän keskustassa poliisilla riitti tehtäviä. Ne olivat tavanomaisia vilkkaan kesäyön tehtäviä kuten mm. pahoinpitelyjä ja metelöinnin hillitsemisiä. Poliisin hoteissa yöpyi 22 henkilöä.

Lähde: Poliisi

2 thoughts on “Poliisilla vilkas ralliyö Jyväskylässä

  • 28.7.2017 at 12:11
    Permalink

    Aina sama ilmiö. Nämä penkkiurheilijat kuvittelevat olevansa kovia rallikuskeja kun mennään Neste Rallia katsomaan. Aivan kuin pikku poikana kansainvälisten hiihtokilpailujen jälkeen mentiin itse hiihtämään umpihankea kuvitellen olevansa Odvar Brå tai Mäntyranta.

    Reply
  • 28.7.2017 at 13:11
    Permalink

    Se on jokavuotinen ilmiö ”Jykylässä”. Kun liikennevalot vaihtuvat keltaisiksi niin pitää katsoa peiliin että saako painaa jarrua vai pitääkö painaa kaasua. Muulloin liikenne onkin melko leppoisaa.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.