Tikkurilassa esiintymässä olleen Love Sport -bändin käytös hämmentää – Hyökkäsi lavalta kuvaajan päälle

Love Sport -bändi lopetti soittamisen ja bändin jäsen juoksi uhkaavasti yleisössä ollutta kuvaajaa kohti. Videolta näkyy, kun Love Sportin jäsen työntää kädellä kuvaajan kameraa poispäin itsestään.

Love Sportin jäsenten kielenkäyttö oli törkeää, tilaisuus oli kaikille avoin ja voidaan olettaa myös lapsiperheitä olleen paikalla.

Yleisö oli bändin käytöksestä yleisesti hämillään ja järjestysmiehet videon perusteella eivät oikein ymmärtäneet Love Sportin omituista käytöstä.  Solisti laukoi solvaavia kommentteja biisien välissä kuvaajalle. Kuvaaja huutaa takaisin bändin suuntaan: ”Pääset MV-lehteen”.

Yleisössä oli alkuun epätietoisuutta kenelle solvaavat kommentit oli suunnattu. Videolta kuuluu naisen ääni, joka kysyy bändiltä ”Minä vai, kiitti vitusti”.

Videon kohdassa 6:15 alkaa kuvaajan solvaus, 14:30 bändin jäsen juoksee lavalta kuvaajaa kohti uhkaavasti ja tönäisee kameraa, minkä jälkeen bändi poistuu lavalta.

Video on ladattu Vk-yhteisöpalveluun Pertti Nykäsen tilille. Pertti Nykäsen päivityksen saatetekstinä on seuraava:

”Tiksissä Love Sportin solisti tuli päälle. Olin kuvaamassa eri bändejä kun kuvassa oikealla ollut solisti heti minut nähtyään alkoi huutaa että painu vittuun. Minä sitten siihen että pääset MV-lehteen. Striimillä koko tapahtuma. Paikalle sitten tuli nopeasti useampia vartijoita, joilta kysyttyäni ihmettelivät laulajan käytöstä. Yleisöönkin kuuluvat totesivat, että olin vaan kuvannut. Ja ei pidä sitäkään unohtaa. että nimiyteli minua rasistiksi. Tämä sitten johti siihen, että orkesteri lopetti soittamisen. Velmun edustajan kanssa sovittiin, että voin lopettaa kuvaamisen. Tuossa aiemmin sanoin nimeksi että Love Star. Pitää olla Love Sport.”

Mainoksen alla lyhyt video bändin toiminnasta, linkissä koko video (pahoittelemme videon huonoa laatua).
https://vk.com/video353724495_456239039

42 thoughts on “Tikkurilassa esiintymässä olleen Love Sport -bändin käytös hämmentää – Hyökkäsi lavalta kuvaajan päälle

  • 30.7.2017 at 11:50
    Permalink

    Saattaa olla tällä tusinapoikabändillä ihan PIIKKIRIIKKISEN parantamisen varaa musiikin laadussa ja julkisuuskuvassa ennen kuin voi aloittaa esitellä pääsylippumaksuja keikoilleen… HA!

    Reply
  • 30.7.2017 at 12:17
    Permalink

    Tästä pitäisi tehdä tutkintapyyntö poliiisille. Äärivasemmistolaisten väkivaltainen toiminta hämmentää varmasti monia.

    Reply
  • 30.7.2017 at 13:01
    Permalink

    Sipilän ja Orvon oppilapset väläyttelee rasismikorttia!

    Reply
    • 30.7.2017 at 16:27
      Permalink

      Rasisteja kaikkialla 🙂

      Reply
  • 30.7.2017 at 13:27
    Permalink

    Onko tämä niitä pahamaineisia left power bändejä?

    Reply
    • 30.7.2017 at 16:42
      Permalink

      RAN, Rock Against Nationalism! 😀

      Reply
    • 30.7.2017 at 16:44
      Permalink

      Imekää nationalistit parsaa!

      Reply
  • 30.7.2017 at 13:36
    Permalink

    Hemmon nimi on Pertti Nykänen. Kannattaa tutustua hänen youtube tuotantoonsa. Kanava löytyy nimellä. En ihmettele, että natsikorttia näyttivät. Aika kyseenalaisia tuotantoja vaarilla.

    Reply
    • 30.7.2017 at 14:52
      Permalink

      Entä sitten ? Toinen juttu jos kuvaaja olisi huudellut rasistisia tai häiriköinyt kuvatessaan. Bändille ei riittänyt soittamisen ilo ja musiikin hurma, piti alkaa huutelemaan asiattomuuksia ja provosoitumaan, mistä ? Poliittinen aktivismi ei lienyt Velmun toivomus päästäessään Love Sportin lavalle ? Häpeällistä käytöstä nuorilta soittelijoilta. Mainetta saa tälläkin ja se lienee tarkoituskin koska itse esityksellä sitä on vaikea hankkia jollei yleisö ole kuulovammaisia tai sukulaisia. Epävireistä mega-autistista melusaastetta joka lähinnä aiheuttaa myötähäpeää. Pyytäisivät läsnäolleilta anteeksi kaikkea.

      Reply
      • 30.7.2017 at 15:18
        Permalink

        Sedällä on synkkä historia. Naama on tuttu ja bändillä oikeus valita yleisönsä. Onkos sedällä puhtaan valkeat lakanat kaapissa? Sitä en tiedä, mutta oli soittajilla joku syy valinnalleen. Respect mikäli rasismikortti osui oikeaan. Kommenteista päätellen ei kaukaa totuudesta mennyt. MV mainittu videolla.

        Reply
        • 30.7.2017 at 16:23
          Permalink

          Oikeus valita yleisönsä? Julkinen paikka niin siellä saa jopa kuvata mitä haluaa,siinä ei suvakin ininät auta.

          Reply
        • 30.7.2017 at 16:32
          Permalink

          ”ExPertti” Olet harvinaisen tietämätön yksilö. Pertti ei ole luultavasti ikinä käynyt kehenkään käsiksi, hän vain kuvaa tapahtumia. Miten saat kuvaamisestakin väännettyä rasismia ja mv-lehti ei liity mitenkään rasismiin, vaan totuuteen. Kannattaisi hankkia tietonsa jostain muualta kuin yleltä ja wikipediasta. Pelkkä kuvaaminen ei oikeuta bändiä käyttäytymään tuolla tavoin. Ne henkilö kohtaiset ongelmat kuuluu jättää työpaikan ulkopuolelle.

          Reply
          • 30.7.2017 at 18:36
            Permalink

            Henkilökohtainen on yhdyssana. En tiedä mistä olet kotoisin, kun et osaa kirjoittaa oikein. Soittajilla voi olla tietoa sedän harrastuksista. Aivan oikein häätää setä keikalta, jos soittajat niin kokevat. Haitallisia ajatuksia tuollaiset youtubetukset kansallismielistä ja kiihottavasta uimarantakeikoista.

          • 31.7.2017 at 08:17
            Permalink

            Kun ExPertti ei enää pysty asiaperusteita heittämään niin alkaa itku jostain yh dys sa na vir heis tä! Niin tyypillistä suvakkia et ei voi ku nauraa! Säälittävää!

          • 31.7.2017 at 21:24
            Permalink

            Et nyt ymmärtänyt pointtia. Yhdys sana virheeseen puutuin vain vittuillakseni ettei kommentoija voi olla suomalainen. On siis oltava matu. Toinen pointti mitä et ymmärtänyt on minun olemassa oloni tarkoitus 😛

        • 30.7.2017 at 18:05
          Permalink

          itseasiassa bändillä ei ole tollasessa yleisessä tilaisuudessa oikeutta valita yleisöään… sitäpaitsi, kuvaaja ei tehnyt yhtään mitään joten nimittely oli asiatonta…

          Reply
          • 30.7.2017 at 18:48
            Permalink

            Näinä digitaalisina aikoina myös artistit katsovat juutuuppia. Tutustu tarjontaan ja arvioi uudestaan. Tule sitten ja kommentoi.

        • 30.7.2017 at 18:25
          Permalink

          Joo onhan bändeillä oikeus valita yleisönsä mutta kun puhutaan ”bändistä” jolla nyt toi fanikansa ei kovin suuri ole niin tekikö he oikein käyttäytyessään kun ylimieliset kakarat? Ei. Katsomossa oli videon perusteella iso kasa lapsia, ehkä jopa alle kouluikäisiä niin onko hyväksi että joku tälläinen pelleporukka huutelee ”vittua” sun muuta lavalla? Joo tiedän, kyllä Petri Nygårdikin huutelee biiseissään vittua sun muuta mutta tuollainen käyttäytyminen, hieman kantsis miettiä.

          Reply
          • 30.7.2017 at 19:07
            Permalink

            Siinäpä se. Ei ollut käytös lapsille sopivaa, mutta onko sedän harrastuksetkaan lapsille sopivia? Ainakin youtube kanavalta löytää muutaman erittäin kyseenalaisen pätkän. Setä uhkaa videolla MV lehteen ”joutumisella” en googlellakaan löytänyt kyseiseen julkaisuun. Mikä se on?

          • 30.7.2017 at 20:48
            Permalink

            Minäkään en löytänyt videossa mainittua mvlehteä googlella. En voi arvioida kriittisesti Pertin aiempia tekemisiä. On bändiltä kyseenalaista toimintaa. Olisiko tämä bändin ja järjestävän tahon välinen asia lopulta?

  • 30.7.2017 at 13:54
    Permalink

    Suvakki-imbesillit osoittivat jälleen kerran olevansa aivopesunsa vankeja. Rasisti, rasisti, rasisti. Sitä samaa sionistien valhetta ne papukaijana toistavat, kun omaa aivotoimintaa ei ole.

    Kuka tuollaisten paskiaisten musiikiksi nimittämää mölyä edes haluaa kuunnella? Vahinko, etten ollut paikalla, olisi päälle tullut nulikka saanut lutkaläpsyn naamalleen.

    Eero Tillanen

    Reply
    • 30.7.2017 at 13:56
      Permalink

      Miten tämän muotoilisin. Setä oli kuuntelemassa ja oikein videoi keikan. Eli setä diggaa?

      Reply
  • 30.7.2017 at 16:44
    Permalink

    Ei kukaan noin paskaa musaa ja käytöstä halua katsoa/kuunnella! Rikosilmoitus on ilman muuta tehtävä!

    Reply
    • 30.7.2017 at 16:46
      Permalink

      Tehdään se! Kansanryhmää kohtaan kiihottuminen yleisellä uimarannalla.

      Reply
  • 30.7.2017 at 16:59
    Permalink

    Heh. En ole koskaan nähnyt näin noloa käytöstä miltään bändiltä. 😀

    Reply
    • 30.7.2017 at 17:04
      Permalink

      Missä nolostutti? En ymmärrä mikä oli noloa. Tunnettu rasisti heitetään pihalle.

      Reply
  • 30.7.2017 at 17:45
    Permalink

    Tämä päättyy Suoli ensin aktivistirn tappioksi ja bändin voitoksi. Sen verran ala-arvoisia ovattten kommentit tässä artikkelissa.

    Reply
  • 30.7.2017 at 20:11
    Permalink

    Taas tällaista. Itsekin olen kokenut vastaavaa syrjintää vanhuksena. Ei mitään kunnioitusta vanhuksia kohtaan. Ikävää käytöstä tällainen. Varmasti tulee menemään huonompaan suuntaan seuraavien vuosikymmenien aikaa nuorten käytös.

    Reply
    • 30.7.2017 at 21:14
      Permalink

      Toista se oli minun nuoruudessani 30-luvulla. Laulu – ja soitinyhtye soittaa hyvin ja ikävää tällainen vanhusten syrjintä. En oikein enää haluaisi olla yhtyeen ”fäni”

      Reply
  • 30.7.2017 at 21:20
    Permalink

    Varsinaista monikulttuurin ilosanomaa. Mahtaakohan kyseinen huitojarumpali kuulua suvakkien rumpuryhmään joka viimeksi oli häiritsemässä ihmisiä lentokentällä kun palautuslento suoritettiin ja josta muuan punapappi toimitettiin terveydentila-arviointiin.

    Reply
    • 30.7.2017 at 21:53
      Permalink

      Varmana on samaa jengiä. Rumpali taitaa olla varsinainen suvakkiparsa. Ime sitä rajkki!

      Reply
  • 31.7.2017 at 07:36
    Permalink

    Ihme vitun itkua jälleen kerran ns. isäm maallisilta. Kasvakaa aikuisiksi. Mikäli se minusta olisi ollut kiinni, olisi rasistipappa ansainnut hieman kovempaakin kyytiä.

    Reply
    • 2.8.2017 at 23:09
      Permalink

      Jälleen todiste isänmaallisuutta vastustavien = äärivassareiden, ns. suvaitsevaiston 😀 😀 😀 aggressiivisuudesta. Hävettää se, että olin nuorena vasemmistolainen. Luulin, että he ovat köyhien ja heikkoille ajettujen puolustajia, mutta nyt on tullut ilmi, että tosi aggressiivista porukkaa ovat, valmiita tuhoamaan tämän maan ja kansan ja käyttäytyminen yhä barbaarisempaa. Oksettavaa!

      Reply
  • 31.7.2017 at 08:23
    Permalink

    Tämä riehuva rumpalipoikahan on muuten YLE:n toimittelija. Siksi YLE on hipi hiljaa koko sattumuksesta.

    Reply
    • 31.7.2017 at 10:24
      Permalink

      No ilmankos en pääuutisissa mitään tästä nähnyt. Pitää varmasti alkaa lukea vaihtoehtomedioita, jotta valheelliset uutiset eivät pese minun aivojani sisältä pesuaineella. Valeuutiset on pahasta. Taidan perustaa oman julkaisun.

      Reply
  • 31.7.2017 at 10:02
    Permalink

    Nimi esiin sen verran pitää rumpujen päristeliässä olla miestä edes hitusen.

    Reply
    • 31.7.2017 at 10:25
      Permalink

      Pertti Nykänen oli mainittu tuolla ylempänä

      Reply
  • 31.7.2017 at 22:34
    Permalink

    Tässä vaiheessa muun bändin kannattaisi miettiä rumpalin vaihtoa. Pidetään musiikki musiikkina ja politiikka erikseen. Keikka järjestäjänä en varmasti ota LOVE SPORT;ia mihinkään tapahtumiimme moisen käytöksen johdosta.

    Reply
  • 1.8.2017 at 00:29
    Permalink

    Raivoisa kloppi tuntee vissiin suurtakin ylemmyyttä töniessään vanhaa miestä. Aikamoista Hate Sporttia.

    Reply
  • 2.8.2017 at 10:01
    Permalink

    ”Näinä digitaalisina aikoina myös artistit katsovat juutuuppia. Tutustu tarjontaan ja arvioi uudestaan. Tule sitten ja kommentoi”
    Hahhaa,
    taitaa kovastikin noita kiinnostaa katsella ”rasistisia” youtube pätkiä on kuin salaa katsois p****

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.