Ruotsi: kranaattihyökkäykset +550% – poliisejakin heitellään

Ruotsista uusinta: kranaattihyökkäykset +550%, kranaatteja nakellaan nyt poliisien niskaan ja poliisiasemille.Ruotsin poliisin mukaan 2014 kranaattitapauksia oli kahdeksan ja yksikään sotilasaseista ei räjähtänyt. Viime vuonna kuitenkin tapauksia oli jo 52 ja 27 kranaateista räjähti.

Kasvua on hulppeat 550%.

Poliisi kertoo myös, että kranaatit ovat lennelleet kohti ”yhteiskuntaa ja valtiota” nyttemmin, aiemmin niitä nakeltiin rikollisten välisissä selvittelyissä autoihin ja koteihin.

”Huolestuttava trendi on, että olemme alkaneet nähdä kranaattien lentävän paikallishallinnon rakennuksiin, poliisiasemille ja poliiseja kohti.”

Asiasta kertoi Breitbart.One thought on “Ruotsi: kranaattihyökkäykset +550% – poliisejakin heitellään

 • 6.8.2017 at 19:57
  Permalink

  Kaikkein ironisinta tässä monikulttuurisen kansainkodin mielipuolisuudessa on se että tästä granaattikeskityksestä huolimatta swedupellet eivät aivopesultaan suostu käsittämään olevansa sodassa maahan rahtaamiensa kehitysmaalaisten kanssa. Venäjää swenssonit pelkäävät aivan hysteerisesti vaikka viimeisimmästä rähinästä on kulunut vaatimattomat 208 vuotta mutta granaattien lennellessä omien kaupunkien kaduilla reaktio on lähinnä apaattista hyssyttelyä…mitään toimenpiteitä epäsuoran tulen ja konepistoolimiesten eliminoimiseksi ei tehdä -tosin turhaa se sinällään olisikin, tilanne on menetetty, alasajettu tynkä-armeija & suvaitsevaisuudella kuohitut poliisi”voimat” eivät riitä maassa valtaa pitäviä rikollisjärjestöjä vastaan -ne häviävät uusille isännille niin miehistön koossa kuin aseistuksessakin -taisteluasenteesta puhumattakaan!

  Ruåtsin sisäinen ”turvallisuus” perustuu vain ja ainoastaan maassa toimivien rikollisjärjestöjen keskinäisiin kiistoihin, näiden taistelujoukkojen energia kuluu (vielä toistaiseksi) kahinoihin missä selvitellään kuka hallinnoi mitäkin aluetta, kun reviirit on saatu selville ja tapahtuu joukkojen yhdistymisiä niin alkaa todellinen ”laulu ja leikki”! kohteeksi joutuu itsepuolustusvaistonsa täysin menettänyt kantaväestö jonka ”suojana” ei ole kuin kunnioituksen jo vuosia sitten menettänyt virkavalta, ”sinitakkiset suvaisevaiset” joiden ainut taktiikka on perääntyä rikospaikalta turvallisen etäisyyden päähän seurasmaan tilanteen etenemistä -kyky ei riitä edes pelastuslaitoksen työrauhan turvaamiseen.

  -Olen seurannut monikulttuurisen #unelman etenemistä ruåtsissa yli kymmenen vuotta, kaikki toimenpiteet mitä tänä aikana on tehty viittaavat että maan kantaväestö on päättänyt tehdä kansallisen itsemurhan -mitään muuta selitystä asialle ei voi olla sillä niin järjestelmällisesti asiat on hoidettu päin persettä.

  -Ruåtsin monikulttuurinen #unelma on vihdoin saavutettu. Vilpitön onnittelu siitä!

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *